2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa inşallah bizim de şiddetlenir artık, eşim her akşam sabırla dinliyo bekliyo ama tık yok hareket hissettikce de kalbim eriyo gibi, annelik böyle böyle yüklenecek herhalde bünyeye
Ben de heyecanla bekliyorum, kızıma hamileyken 17. haftada hissetmistim. Bunda 14. haftada başladı ama çok minik ve her gün değil. Akşam yemekten sonra soluma yatarsam 1-2 minik hareket hissediyorum...

Benim 3lü sonucu çıkmış. Az önce gördüm tabi ikili deki ile aynı mom değerlerin yazdığı ek dosya mevcut değil. 2li sonucunda burayı ayağa kaldırmıştım bu değerler ne diye. İnşallah normal çıkmıştır başka testi kalbim kaldırmaZ. Mom değeri ölçülmeden önceki değerler afp 45.6 e3 1.871 hcg yazmıyor. Fikri olan varmı kızlar bu değerler mom değer ölçülmeden önceki değerler ayrıntılı rapor Dr da sabah anca ulaşırım sabaha kadar şu garibi rahatlatın

çoğunun ne işe yaradağını bile bilmiyorm

hamile kilodu kullanan varmı memnun musunuz? nomal kilotlar canımı acıtmaya başladı bnm
Ben geçen hafta geçtim çok da rahat ettim bazılarını biraz daha ileri aşama için göğüs altına kadar gibi daha uzun olanlardan tercih etmiştim onları henüz kullanmıyorum birde daha günlük daha kısa olanlardan aldım şimdilerde onları kullanıyorum kesinlikle çok farkediyor rahatlık açısından

Ay benim de dörtlü çıktı bugün. Doktora ulaşana kadar internetten falan araştırmaya başladım sanki bişey anlayacak gibi. Sonra doktoruma ulaşınca oh gönlümü ferahlativerdi. İnşallah yarın rahat rahat doktorunla görüşüp ferahlarsin canım, akşam akşam hiç düşünme o raporu

Merhaba yazınızı görünce sormak istedim üzerinden biraz geçmiş ama benim bir sorunum var 4senelik evliyim Vajinismusum yok ama hiç orgazm olamadım nasıl olduğunu bile bilmiyormuşum araştırdıkça öğreniyorum görürseniz cevap verebilecekseniz anlatayım

İkili de çok araştırmıştım sabahlar olmamıştı. Şimdi biraz araştırdım sanırım normal değerlerde. Yani umarım öyledir netteki normal değerlerle kıyasladım. Şu ayrıntılıyıda atlatırsam gebeliğin keyfine o zaman varacağım valla

Emzirme yastığı pek kullanılmıyor, küvet filesi gereksiz yalnız yıkanacaksa bebek yıkayan kişiye belki kolaylık sağlar suya değsin bebeğin vücudu üşür yoksa kış bebekleri sonuçta, burun için kesinlikle otribebe tavsiyem

Not alayım bunları da teşekkürler Tecrübeli annelerden öğrenecek cok seyimiz var

Tecrübeme dayanarak
-Alt değiştirme matındansa tek kullanımlık alt değiştirme örtüleri oluyor canbebe unibaby hepsinin var,
-file yerine içi köpük strafor dolu olanlar daha rahat kullanılıyor ister küvete ger ister küvetin tabanına koy suya değsin hem de kalın can acıtmıyor,
-banyo termometresi elzem değil temassız ateşölçer bile kullanabilirsin hatta dirsek batırma da iyi yöntem ,
-ilk zamanlar kolik olursa beyaz gürültü gibi sesler çıkaran uyku arkadaşları da çok işe yarıyor telefondan açmayı doğru bulmuyorum bebek yanında ,
-ıslak mendile de çok yatırım yapmayın derim kare kare bakım pamukları var bir de ılık su ohh miss ama dışarda falan lazım olur elbet ıslak mendil de,
-ayrıca müslin örtüler de inanılmaz işe yarıyor banyo sonrası suyu hemen emiyor ve yumuşacık

sağlıcakla gelsinler

Nerden aldıniz? Ben göbeğe kadar olandan emin olamiyorum

Benimde almam lazımbir türlü çıkıp alamıyorum... Daha önce medikalden aldığım çamaşırları kullanıyorum ama çok az yetmiyor
bende şimdi aldım internetten, bende hep evdeyim hiç çıkamıyorum burda memnun kalmış 11limon11 hm nin külotlarından :) tavsiye üzerine aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…