2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım suyunun azaldığını nasıl farkettin ? Bebeğim cok hareket ediyor yaklasık 2 hafta önce hissetmeye basladım hareketleri ilk hamileliğim son 4 5 gündür tekme mi yoksa eliyle mi vuruyor bilmiyorum üst üste vuruyor acaba diyorum bi sorun mu var korkuyorum doktora gitsem mi kontrole diye düşünmeye basladım

Ben anlamdm ultrson da goruldu normal kontrlde doktorum azaldığını söyledi 15 haftalıkken
Hareketleri hissetmediğim icin bisey diyemiyorum benm de ilk ama cok tedirgin ediyorsa seni git gorun ya da ulaşabiliyorsan doktoruna sor canm

Sağol canım aşağı doğru toplanmıs gibi aşırı sertlik var yarın sabahtan kontrole gidicem içim rahat etsin

Hanımlar içinizde Tetenoz aşısını yaptıran var mı? Ben geçen gün yaptırdım ilk gün hiçbir şey yoktu ama son 2 gündür aşırı derece de kol ağrısı yaşıyorum daha 3 doz varmış. Bir doz yaptırsak yetmiyor mu acaba kıyafetlerimi bile giyip çıkaramıyorum

Benim oğlan tembel sanırım günde 1-2 tekmeleme o kadar başka bişey yok o da çok cılız sizinkilerin masallahı var çok sakince oturursam anlayabiliyorum yoksa mümkün değil
benimki cok tekmeliyor ya hatta aksam o kadar gucluydu ki video cekip anneme gonderdim. Cok acikmissam yemek yiyince veya cok susamissam su ictigimde tekmeler basliyor

Benim oğlan tembel sanırım günde 1-2 tekmeleme o kadar başka bişey yok o da çok cılız sizinkilerin masallahı var çok sakince oturursam anlayabiliyorum yoksa mümkün değil
Benimki de tembel ya anası kılıklı oğlum babana çek, hareketli sorumluluk sahibi ol, anan gibi üşengeç tembel olma diyorum ama yok

Canım ben de öyle bariz tekme değilde karıncalanma şeklinde iki gündür hissediyorum özellikle bir şey yediğimde ve sakin oldugumda

İzmir'de olan arkadaslarq bir sorum var
Ben sirinyerdeyim, doktorum özel muayenesi Bornova'da... Hastane olarak bana ulaşımı kolay, bebek Yoğun bakımı vs olan iyi bir hastane biliyor musunuz? Su an ki doktorumun anlaşmalı olduğu çoğu hastane Bornova tarafında... Bende her an her şey olabilir diye trafiğe takılmadan ulaşımı kolay iyi bir hastane istiyorum

işyerleri işe gelin diyor, bırakacak kimse yok çocuk küçük, ne yapılabilir allah askına sizin tuzunuz kuru sanırım.
Çok yanlış bi açıdan bakmışsınız siz Ben sadece öğrencilerimin sağlığını düşündüğüm için bu şekilde yazdım.çalışan bayan velim hiç yok ve ne yazık ki öyle velilerim oldu ki çocuğu günlerce eve gelmedi, kayboldu biz çocuk bulunsun diye kendimizi paralarken kadının umurunda değildi.anlayacağınız Dünyadaki tüm anneler ne yazık ki sizin sandığınız kadar fedakar, sevgi dolu değil.

Benim doktorum ikilime sadece iyi sorun yok dedi. Zatne çatlıyordum. Netten de baktım ama net sonuç bulamadım. Üçlüyü fln gerke yok 2li de sorun çıkınca yaptırıyoruz dedi. Hiç kafamı rahatlatmafı Dr değiştireceğim zaten.

Kızlar benim sivilceler bitmiyor ergen gibi sürekli biri çıkıyor biri geçiyor derken 2 şer çıkmaya başladılar. Hormonları mı suçlamalıyım yoksa işyerindeki sinir stresini mi ?

canım bende de ikili sonucundan sonra 3lü ve 4lüye gerek yok demişti doktorum.
aynı sekilde cok sivilcem cıkıyor, ki ben hayatımda bilmem sivilce cıkardığımı. ergenliğimde bile pürüzsüz cildim vardı şimdi her gün bir sivilce patlıyor suratımda kız cocuk alıyor mu annenin güzelliğini acaba gercekten

Tetanoz aşısı 1 hafta boyunca ağrı yapıyor kolda canım ne yazikki

İnşaallah giydirmek nasip olur canım ben daha almayı düşünmüyorum riskli gebeyim ve erken gebelik kayiplarim olduğu için 30. Haftadan önce almayı planlamiyorum ama nette görüyorum çok güzel kıyafetler var içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…