2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gözünüz aydın canım. Ne kadar sürüyor ayrıntılı ultrason

Canım benimde senden kalır yanım yok bende 6 yıllık evliyim 2 boş 3 kimyasal gecirdim 2 tüp bebek negatif yine tedavi olacaktım hamileyim. Senin sebep ne benim sadece pıhtılaşma o kadar
Allah yardımcımiz olsun inşaallah sağlıklı kucağımiza aliriz Benimkinde sebep bulamıyorlar canim birinde su kesesi kendiliğinden patladı birinde enfeksiyon dan birinde hasta yedi bebeğim 1 inde kalp durması 2si kimyasal oldu ama sebep yok yani bulunmuyor şimdi coraspin kullaniyorum progestan kullaniyorum ve rahme dikiş attılar 16. Haftamda serklaj yaptı doktor oyke şimdi bekliyorum bakalım

Allah bebisini sana bagislasin canim insalah saglicakla kucagina alirsin

Ay canım gecmiş olsun valla bende ecopirin başlamıstım değerim 200 dü hemen hibor başladım bide hocaya göründüm yazı var üzerimde inşallah bu defa olur bide o kesenin içindeki çizgi gibi şeyi gördük umutlandım yolk kesesi olabilir araştırmalarıma göre

Bende İyiyim çok şükür canım iyi yapmışsınız liste önemli tabi ben daha 30. Haftaya girmeden baslamiycam ama olsun bilgim olur paylasimlarinizdan
İlk çocuk olunca alınacak çok şey var son aylara maddi olarak yüklenmemek adına başlıyorum aslında senin gibi yapmak lazım normalde. Allah sağlıkla cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah

Sağol canım Allah razı olsun inşaallah sende kalp atışını duyacaksın

İlk çocuk olunca alınacak çok şey var son aylara maddi olarak yüklenmemek adına başlıyorum aslında senin gibi yapmak lazım normalde. Allah sağlıkla cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah
Aminn inşaallah Valla bizimkiler pek hevesli teyze hala dayı amca çok onlar da almak istiyor bu yüzden daha almadigim gibi aldırmıyorum doğmasına yakın alıp aldiririm diye düşünüyorum

Bende ona yormak istiyorum Allah biliyor ya kız istiyorum. Dr bi tahmni edemeyecrğim dedi bi kesin erkek dedi,bir hafta sonra gittik yanılmışım dedi.bi cinsiyet öğrenemedik hala
Size söylemediler mi dhaa ?

Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
Bende 6 aydan önce almayı düşünmüyorum ama cinsiyet netleşince en azından bi hastane çıkışı alırım diye düşünüyorum hep endişeliyim ztn bir şey olacak diye. Para olduktan sonra her şeyini almak bir gün o yüzden biz bebişleri büyütmeye bakalım.ama bir yandan da para biriktiremeyen biriyseniz oldukça bi şeyler almakta mantıklı. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Aynen bende oyke düşünüyorum paraya bakar hersey son iki ayda alıp kalanını sonra alırım artık yapacak birşey yok kendim için en azından öyle düşünüyorum

Kızlar bende hastane cıkısı aldım birde bi kaç uzun kollu tulum ile müslin battaniye , bebek arabası ve 4 moms arastırmıstım favorilerim vardı sağolsun dedesi almıs hemen beğendiklerimi cok erken aslında Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 858638D6-2D69-4B3B-B0B1-A82A2DBF2809.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
  • F9C50E73-678A-43F9-B0BB-EB999EE439F7.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 48
  • C6A3D0B0-1495-4B3E-BFB5-03A97EE28031.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 3F9D6570-2A41-48CF-84EA-CBE9EE03496E.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 875F6B18-8408-4ED2-8481-A2D0958F1B90.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…