2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
CANIM HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM

Ay inşallah bikere boş gebelik gecirdim korkuyorum
Korkma bol dua et bak ben 6 yıllık evliyim bu süreçte 6 gebelik geçirdim bu 7. Gebeliğim ve yaşayan hiç evladım yok erken dogumlarla kaybettim hep farklı sebepler le ama insan iste yeniden istiyor ailesini neselendirecek mutlu edecek bir evladin olsun istiyorsun dua etmekten vazgeçme inşaallah kucaginada alırsın

Mutlu günleriniz olsun güzel anneler..dün ayrıntılı ultrason için doktora gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı vee miniğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda.kızımız olacak inşallahsizlere tavsiyem ayrıntılı ultrasona 22.-23.haftalarda gitmeniz.bebiş daha büyüdüğü için daha sağlıklı bir görüntüleme oluyormuş.Gittiğim üniversite hastanesindeki Prof. öyle söyledi.cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlarım darısı sizlere olsun tez zamanda inşallah

Canım benimde senden kalır yanım yok bende 6 yıllık evliyim 2 boş 3 kimyasal gecirdim 2 tüp bebek negatif yine tedavi olacaktım hamileyim. Senin sebep ne benim sadece pıhtılaşma o kadar

Valla hayırlısı olsun hepimize kolaylık diliyorum cpcugumu bir ay ne yapacagım simdi diye karakara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…