2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende ona yormak istiyorum Allah biliyor ya kız istiyorum. Dr bi tahmni edemeyecrğim dedi bi kesin erkek dedi,bir hafta sonra gittik yanılmışım dedi.bi cinsiyet öğrenemedik hala
Size söylemediler mi dhaa ?
ben salı günü öğrendim canım kız olduğunu rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun ama ilk tahmin ettiğinde erkek demişti 13. haftadayken. şimdi %100 kız dedi

Çok güzeller hepsiinşallah güle güle kullansın bebiş hepsini

Masaallah Allah kullanmak nasip etsin inşallah

Maşallah güle güle kullanın hepsi çok güzel

sağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah rabbim. ben de bebek arabasını aldım cünkü cok indirimdeydi, yarı fiyatına düşmüştü ve mağazada ellerinde kalan tek oldğu için o fiyataydı. kaçırmak istemedim. özellikle bebek arabası gibi ithal ürünler euro dolar arttıkça fiyatlar fırlıyor. bir kampanya yakalayınca almak lazım diye düsünüyorum. yoksa simdinin 3000 liralık arabası 3 ay sonra 5000 lira olur

Canım bizde sevindikte bakalım kalbini duyabilecekmiyim kesenin içinde bişey varmış gibi ama doktor bişey demedi 2 hafta sonra gel dedi
Bende seninle aynı şeyleri yaşadım canım.5.haftada bende de sadece kese görünmüştü sonra çok şükür ki kalp atışları ve bu zamanlara sıkıntısız geldik elhamdulillah.ilkte olumsuz bi deneyim yaşamak insanı baya etkiliyor bende hala sanki bi şey oluverecek gibiyim her an,her an bi şey olacak endişesi hep içimde.inşallah seninde sorunsuz sıkıntısız ilerler bu defa

Evet canım 5binden 3bine düşmüştü bu araba bende bir kaç ay sonra alırız diye düşünürken dedesi süpriz yapmıs , kıyafet fazla almadım henuz zamanla alırız artık

Kese var dedi zaten doktor ben kağıda somradan baktım çizgi gibi yuvarlak bişey vardı eşimle umutlandık Acaba yolk kesesimi dedik mesela diğer boş gebelikte yine kese görmüşyük ama bariz boştu 2 hafta sonra boş gebelik oldugu anlaşıldı sadece umutlanıyoruz işte bak atıyım beni anlarsın

Eklentiler

• E18B1E71-2B8A-4707-BEA1-E29A8D53AA11.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 32
Evet canım 5binden 3bine düşmüştü bu araba bende bir kaç ay sonra alırız diye düşünürken dedesi süpriz yapmıs , kıyafet fazla almadım henuz zamanla alırız artık
en iyisini yapmıssınız :) çok da güzel gözüküyor güle güle kullanın. kıyafetler yavas yavas alınır, en büyük masraf bi odası bi de bebek arabası zaten.

Lcw da müslinler daha uygun kalitesi de güzel uzun kollu ikili zıbınları da 40 lira öneririm hanımlar

Hangi hastaneye gittiniz bir de ne kadar verdiniz acaba

Bende yolk kesesine benzettim canım.inşallah gönlünce olsun bende Elazığdayım bu arada

Allah razı olsun canım.yarım saate yakın sürdü sanırım.karnım acımaya başlamıştı artık bastıra bastıra ama doktor sırayla organlarını saydıkça içi ferahlıyor insanın.
Ya tabi ki öyledir canım benim, ayrıntılı ultrason en merak ettiğim ve iple çektiğim tetkik resmen. Hem bebisi doya doya göreceğim diye, hemde en net sonuç veren tetkik. CD falan veriyolar mi bitince

Ya tabi ki öyledir canım benim, ayrıntılı ultrason en merak ettiğim ve iple çektiğim tetkik resmen. Hem bebisi doya doya göreceğim diye, hemde en net sonuç veren tetkik. CD falan veriyolar mi bitince
CD vermediler canım bi rapor bi kaç tane de usg kağıdı verdiler sadece.Raporda gördükleri her şeyi yazmışlar.

Kozlar elinizde düzgün bi liste var mıihtiyaclar için tecrübelilerden yardım bekliyorum
8 sene oldu benim de hangi numara bez alcam diye arkadaşa sordum geçen gün unutuyor insan
Ama ben temel ihtiyaçlarını alacağım lazım olduğunda gider alırız
İlk etapta 4-5 takım zıbın
Kış bebeği olduğu için içten giydirmeye patikli don
2-3 tane penye yelek
Çorap
Emzik verecekseniz emzik
Minik biberon bir adet
Tırnak makası
Ağız mendili
Battaniye
Baya var aslında ama aklıma gelmiyor listelerde bazen gereksiz şeyler de oluyor aklımıza geldikçe biz not alsak daha iyi aslında tecrübeli anneler yazarlar herkes ihtiyacına göre liste tutsun

Offf canım ya gözün aydın bende 20.haftada gidicem.ins belli olur cinsiyetimiz.senin adında da sevindim.Allah sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…