2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa inşallah bizim de şiddetlenir artık, eşim her akşam sabırla dinliyo bekliyo ama tık yok hareket hissettikce de kalbim eriyo gibi, annelik böyle böyle yüklenecek herhalde bünyeye
Ben de heyecanla bekliyorum, kızıma hamileyken 17. haftada hissetmistim. Bunda 14. haftada başladı ama çok minik ve her gün değil. Akşam yemekten sonra soluma yatarsam 1-2 minik hareket hissediyorum...

Yaa ben yarın gidicem ama bi sıkıntı olurmu acaba yaa

Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah canım

Kızlar kilo problemi olanlarınız varsa 23.haftada detaylıya gitsinler. Benim olduğu için perinatolog 23 e verdi ama ben tarih bana uymuyor diye 22+4te gidicem. Zayıf da olsanız 22 en idealiymiş diye okudum.

Ben de heyecanla bekliyorum, kızıma hamileyken 17. haftada hissetmistim. Bunda 14. haftada başladı ama çok minik ve her gün değil. Akşam yemekten sonra soluma yatarsam 1-2 minik hareket hissediyorum...
Çok güzel bişey ya. İçimde hareketini hissettikce hep dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de sağlıcakla kavuşmak kısmet olsun

kizlar az once tetanoz asisini yaptirdim bende simdilik agrim yok. Hemsire bugun banyo yapma 2 gun agir kaldirma fazla is yapma dedi. Bebegin kalp atislarini dinletti.

Kızlar kasılmalar kaçıncı haftada başlar demişti doktorlarınız varmı bilgisi olan lütfen bilen yazsın nefesim kesilir gibi kasılma oluyo kasımlarımda anlamadım erken değilmi bu durum ya doktor randevum 2 eylülde malum pandemiden dolayı heryer yoğun

Selam hanımlar
Ben neden bi kıpırdama dalgalanma vs hissetmiyorum acaba? Benim gebelik aynı seyirde ilerliyor anca bel agrisi bazen geceleri kasik ağrısı.Bakalim minik kuşum ne zaman hissettirecek kendini Hepinize saglikli sıhhatli günler

Canım bebek hareketleri ilk gebelikte en erken 18.haftalarda hissediliyor zaten.Herkes aynı olmaz.Ben ilk gebeligimde 21.haftada hissetmiştim.Panik yapacak birşey yok

Kızlar kilo problemi olanlarınız varsa 23.haftada detaylıya gitsinler. Benim olduğu için perinatolog 23 e verdi ama ben tarih bana uymuyor diye 22+4te gidicem. Zayıf da olsanız 22 en idealiymiş diye okudum.
Teşekkürler bilgi için ben de randevu bulamadığım için 22. hafta gidecektim geç olur diye düşünmüştüm için rahatladı şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…