- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.541
Benim de sık sık sertleşiyor ya bi kac gundur sabah kalktıgımda da ayni bende yarn gitcem bakalm nedeni neymişGitmedim canım sabah uyandıgımda iyiydi doktorumla konustum ayakları aşağı doğrudur o yuzden olmustur sertlik dedi uzan dinlen dedi uzanıyorum bende
Nasıl bir sertlikten bahsediyorsunuz acaba? Bende de sırt üstü yattığımda bebek neredeyse orada sertlik oluyor ama kalktığımda karnım normale dönüyor. Doktorum rahim oynar, bu durum normal demişti. Bence sizin de öyledir korkulacak bir şeye benzemiyor sanki. Ben hiç problem etmedim bu durumu. Rahim genişlemesi, bebeğin iskeletinin büyümesi, kabızlık ve gaz da tetiklermiş bu durumu. Eğer eşliğinde kasılma yoksa normalmiş.Gitmedim canım sabah uyandıgımda iyiydi doktorumla konustum ayakları aşağı doğrudur o yuzden olmustur sertlik dedi uzan dinlen dedi uzanıyorum bende
Valla hayırlısı olsun hepimize kolaylık diliyorum cpcugumu bir ay ne yapacagım simdi diye karakara düşünüyorum.
İyi yapmışsın cnm. Güzel günlerde kullan. Herşey çok pahalı inan yavaştan başlamak lazım. İndirimleri takip etmekte fayda varsağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah rabbim. ben de bebek arabasını aldım cünkü cok indirimdeydi, yarı fiyatına düşmüştü ve mağazada ellerinde kalan tek oldğu için o fiyataydı. kaçırmak istemedim. özellikle bebek arabası gibi ithal ürünler euro dolar arttıkça fiyatlar fırlıyor. bir kampanya yakalayınca almak lazım diye düsünüyorum. yoksa simdinin 3000 liralık arabası 3 ay sonra 5000 lira olur
4 aydan sonra düzensiz kasılmalar normal cnm. Düzenli aralıklarla beraberinde sancı ile olan kasılmalardan korkmak lazım.Kızlar kasılmalar kaçıncı haftada başlar demişti doktorlarınız varmı bilgisi olan lütfen bilen yazsın nefesim kesilir gibi kasılma oluyo kasımlarımda anlamadım erken değilmi bu durum ya doktor randevum 2 eylülde malum pandemiden dolayı heryer yoğun
Ahahah baya hızlıymışşşAynen babaannem duyar duymaz 2 yelek bile örmüş ki duyarlı 2 hafta oldu
Ayy çok güzellerrr güle güle kullansın inşallah minnakkKızlar bende hastane cıkısı aldım birde bi kaç uzun kollu tulum ile müslin battaniye , bebek arabası ve 4 moms arastırmıstım favorilerim vardı sağolsun dedesi almıs hemen beğendiklerimi cok erken aslında Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün kasılmalar çok sık ve kasik bel ağrısı da var yarına biyer bulabilirsem gideyim olmazsa4 aydan sonra düzensiz kasılmalar normal cnm. Düzenli aralıklarla beraberinde sancı ile olan kasılmalardan korkmak lazım.
Bol su içip dinlen cnm. Umarım herşey yolundadırBende bugün kasılmalar çok sık ve kasik bel ağrısı da var yarına biyer bulabilirsem gideyim olmazsa
Su etkilermi pekiBol su içip dinlen cnm. Umarım herşey yolundadır
CokkAhahah baya hızlıymışşşkayınvalim de Onlara gelince Kullanır diye biberon emzik falan falan almış
Aynen benim erken dogumum sancıyla başlamıştı ne olduğunu anlayamamıştım sonra dk tutunca sancı olduğunu anladım hastaneye gittik ve erken doğum oldu4 aydan sonra düzensiz kasılmalar normal cnm. Düzenli aralıklarla beraberinde sancı ile olan kasılmalardan korkmak lazım.
Bol su tavsiye edilir. Druna danışırsın. Rahim büyüyor ister istemez ağrı kramp olacakSu etkilermi peki
Allahım bidaha yaşatmasın bu Bebişin seni bırakmaz umarım. Takip etmekte fayda var ama dediğim gibi bu aylarda düzensiz Sertleşme kasılma normalAynen benim erken dogumum sancıyla başlamıştı ne olduğunu anlayamamıştım sonra dk tutunca sancı olduğunu anladım hastaneye gittik ve erken doğum oldu
ben olsam buna icten ice sinirlenirdim ben gotururum cocugumun biberonunu emzigini derimAhahah baya hızlıymışşşkayınvalim de Onlara gelince Kullanır diye biberon emzik falan falan almış
Nasıl anlatsam tam özel bölgemin üstünde en altta aşağı aşırı baskı vardı canım yani aşağı doğru inmiş gibiydiNasıl bir sertlikten bahsediyorsunuz acaba? Bende de sırt üstü yattığımda bebek neredeyse orada sertlik oluyor ama kalktığımda karnım normale dönüyor. Doktorum rahim oynar, bu durum normal demişti. Bence sizin de öyledir korkulacak bir şeye benzemiyor sanki. Ben hiç problem etmedim bu durumu. Rahim genişlemesi, bebeğin iskeletinin büyümesi, kabızlık ve gaz da tetiklermiş bu durumu. Eğer eşliğinde kasılma yoksa normalmiş.
Aminn inşaallahAllahım bidaha yaşatmasın bu Bebişin seni bırakmaz umarım. Takip etmekte fayda var ama dediğim gibi bu aylarda düzensiz Sertleşme kasılma normal
Sağol canım inşallahAyy çok güzellerrr güle güle kullansın inşallah minnakk
Duyanda ilk hamileliğim zanneder ama hiç öyle olmuyormuş canım araya zaman giriyo herşey unutuluyor ama diğerlerinde bukadar erken olmamıştı butür sikayetlerim hiç hatırlamıyorum teşekkür ederim yarın 1bucukta randevum var bakalım gidelim nasılmış bebiş sorun olmasındaBol su tavsiye edilir. Druna danışırsın. Rahim büyüyor ister istemez ağrı kramp olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?