- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.561
Canm eline ulaşırsa iyi mi kötü mü haber veriri misin yaKızlar alışveriş için cigit.com.tr ye bakmanızı öneririm müslinler 20tl :) ben iki tane ekru aldım. Bir de çizgili müslin aldım o da 27 gibi bir şeydi umarım kalitesi de iyidir. Bir de 6-9 aylık bir müslin tulum aldım çok tatlı ❤
Cigitin ürünleri güzel oluyor canım bende memnunumCanm eline ulaşırsa iyi mi kötü mü haber veriri misin ya
Emzirme yastığını ben çok kullanmıştımEmzirme yastığı pek kullanılmıyor, küvet filesi gereksiz yalnız yıkanacaksa bebek yıkayan kişiye belki kolaylık sağlar suya değsin bebeğin vücudu üşür yoksa kış bebekleri sonuçta, burun için kesinlikle otribebe tavsiyem
Kesinlikle her anne ve bebeğe göre ihtiyaç listesi değişiyorama herkesin beklentisi farklimesela benim icinde emzirme yasrigi elim ayagim olmustu. baslarda hep onunla emzirdim. bebegimi o yastiklar C seklinde icinde yatirip bi kosu iceri gidip geliodum.sonra az biraz donmeye oturmaya baslayinca hep icine oturttum. Beklentiler ve ihtiyaclar farkli oluyor. bence ilk basta gerekli olanlar onden citcitli tulumlar cok ise yariyor. ben ayakli olan tulumlari seviyorum. ayakli olmayanlar hep benim oglumda yukari siyriliyordu aciliyordu bacaklari. corap cok lazim. icine giyilecek uzun kollu citcitli bacaksiz bodyler. muslin ortuler cok ise yariyor. koltuga ser ustune yatir mesela omzuna ser ustune yatir gibi. biberon aldim ama hic kullanmadim bir kere bile. beni emiyordu biberon kabul etmiyordu. sut sagma makinesi aldim sutumu cogaltmak icin her emzirmeden sonra sagdim basta sonra bir kenara attim calismadigim icin kullanmadim. sut posetleri once bir biriktirdim sagdiklarimi ama bir kere ogluma buzluktan deneyeyim dedim kesinlikle buzluktan cikmis ilitilmis sutu kabul etmedi.o aldigim sut posetleride benim isime yramadi. battaniye sart. agiz bezi kusan bebekler icin kurtarici. bez ve islk mendil , disk pamuklar evet cok kullaniliyor. Steril etme makinesi hergun kullanilan birsey .kaynatarakta steril edebilirsiniz ama makine benim isime cok yaramisti. biberon isiticisi almistim hic kullanmadim. gogus pedi cok sutun olursa ose yarar almak lazim. gogus uclari yara oluyor Allahin emri malesef. krem , kalkan benim zamanimda yoktu simdi gumus kapaklar cikmis alinabilir. anneye bol bol onden dugmeli pijama rahat kiyafetler emzirme atleti , kadin pedi lazim. Ben lohusaligi hep kafamda cicekli taclarla ucusan geceliklerle gecen zaman saniyordum yani oyle olmuyor. bebek icin mutfakta odada salonda koyacagin sallanan ya da sallanmayan birsey lazim ana kucagi gibi.. reflu yatagi kullanmistim alinabilir. Mesela bir sepet yapmistim kendime icine islak mendil , bez, pamuk, emzik, bebek icin ihtiyac malzemelerini koydugum her yere evin icinde tasiyordum rahat olmustu. Sling evin isini yaparken , cogu zaman tuvalete gidemiyorsunuz o isleri gorurken ustunuze baglayinca eller bosta kaliyor rahat oluyor. Yikama icin ben stokke katlanir kuvet ve icine yeni dogan aparati almistim.aparatin ustune havlu sererer hergun kendim yikayabiliyordum kullanisli bir aparatti . (oglum mart sonu dogmustu) Kis bebegi de olsa yine yikarim hergun. Masrapa ,ona ozel kova , yenidogan sampuan(konak sampuani kullanin bence bastan itibaren konak olabiliyorlar) vucut sampuani, dogal sünger gerekli olan malzemeler. Daha bu liste uzar gider cok uzun yazdim sonra eklerim
Ben 1 haftadır kullanmaya baladım . Normaller sıkmaya balamıştı. Çok memnunum şuan gerçekten iyi ki almışımhamile kilodu kullanan varmı memnun musunuz? nomal kilotlar canımı acıtmaya başladı bnm
Yok yaa kıyamam heves etmiş almışben olsam buna icten ice sinirlenirdim ben gotururum cocugumun biberonunu emzigini derim
Cigitin ürünleri güzel oluyor canım bende memnunum
Ya ölemi canım bnde bakayum ozman teşekkr edermCigitin ürünleri güzel oluyor canım bende memnunum
Çok güzelmiş güle güle kullanBunla başlıyorum alışverişeeee
İnternetten al canım. Ben trandyoldan aldım nbb memnunum.Benimde almam lazımbir türlü çıkıp alamıyorum... Daha önce medikalden aldığım çamaşırları kullanıyorum ama çok az yetmiyor
2 hafta öncesine kadwr benim de sivilcem eksik olmuyordu çok fenaydı yüzüm. 2 haftadır sıkıntı yok şükür hormon artı stres olabilirBenim doktorum ikilime sadece iyi sorun yok dedi. Zatne çatlıyordum. Netten de baktım ama net sonuç bulamadım. Üçlüyü fln gerke yok 2li de sorun çıkınca yaptırıyoruz dedi.Hiç kafamı rahatlatmafı Dr değiştireceğim zaten.
Kızlar benim sivilceler bitmiyor ergen gibi sürekli biri çıkıyor biri geçiyor derken 2 şer çıkmaya başladılar. Hormonları mı suçlamalıyım yoksa işyerindeki sinir stresini mi ?
Rahim büyümesinden dolayı kasılma ve kramplar oluyor. Doktorum bana da bol su iç bol tuvalete çık demişti.Kızlar kasılmalar kaçıncı haftada başlar demişti doktorlarınız varmı bilgisi olan lütfen bilen yazsın nefesim kesilir gibi kasılma oluyo kasımlarımda anlamadım erken değilmi bu durum ya doktor randevum 2 eylülde malum pandemiden dolayı heryer yoğun
Bende de daha tık yok amaSelam hanımlar
Ben neden bi kıpırdama dalgalanma vs hissetmiyorum acaba? Benim gebelik aynı seyirde ilerliyor anca bel agrisi bazen geceleri kasik ağrısı.Bakalim minik kuşum ne zaman hissettirecek kendiniHepinize saglikli sıhhatli günler
Gümüş kapak ne işe yarıyor bende onu merak ediyorumKızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyor ? Ben çoğu şeyi neden alacağımı bile bilmiyorum. Ay çocuk elimde ziyan olmasa barideneme yanılma yaparken kitap okumam lazım bakımla alakalı.
Kaç haftalık doğum yaptınız?Aynen benim erken dogumum sancıyla başlamıştı ne olduğunu anlayamamıştım sonra dk tutunca sancı olduğunu anladım hastaneye gittik ve erken doğum oldu
Sen dedikten sonra bende baktım canım boyutu küçük gibi geldi bana müslinlerin genelde 100 cm ya da 110 cm oluyor.inşallah güzellerdir..Kızlar alışveriş için cigit.com.tr ye bakmanızı öneririm müslinler 20tl :) ben iki tane ekru aldım. Bir de çizgili müslin aldım o da 27 gibi bir şeydi umarım kalitesi de iyidir. Bir de 6-9 aylık bir müslin tulum aldım çok tatlı ❤
Tabi ki yazarım canım bugün hemen kargoya da vermişlerCanm eline ulaşırsa iyi mi kötü mü haber veriri misin ya
Valla gümüşün yaralara etkisi nasıl tam bilmiyorum ama herkes çok memnunGümüş kapak ne işe yarıyor bende onu merak ediyorum
Darısı en güzel zamanda dana inşallah o zamanYa bende eşimden dolayı burdayız4 sene sonra artık tayinimiz
Çizgili olan 100*100 dü ama bitmiş o hatta bir tane daha mı alsam dedim ama kalmamış. Beyazlar 75*75 boyutunda yeterli gibi düşündümSen dedikten sonra bende baktım canım boyutu küçük gibi geldi bana müslinlerin genelde 100 cm ya da 110 cm oluyor.inşallah güzellerdir..
Bende seninle aynı durumdayım canım yavaş yavaş videolar falan izlemeye başladım,kitapta okumaya başlamam lazım artık..böyle teorik bilgiyle nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı, yaparız inşallah yaKızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyor ? Ben çoğu şeyi neden alacağımı bile bilmiyorum. Ay çocuk elimde ziyan olmasa barideneme yanılma yaparken kitap okumam lazım bakımla alakalı.
Kapakların çok öveni var. Şikayetvarda da memnun olmayanların mesajları var. Fiyatı çok yüksek işe yaramazsa kısmını düşünüyorum. Bitkisel bir krem buldum hepsiburada kullanıcı yorumları baya olumlu onu almayı düşünüyorum göğüs ucu yaraları en büyük kabusum şimdiden araştırıyorum bakalım işe yarayanı bulmam lazımGümüş kapak ne işe yarıyor bende onu merak ediyorum
Benimde bildiğime değil canım.öyle sitelerde hep o ölçülerde gördüğümden dedim.gördüğüm her şey o kadar minik geliyo ki bana.sanki bebiş doğduğunda ne kadar olacaksaÇizgili olan 100*100 dü ama bitmiş o hatta bir tane daha mı alsam dedim ama kalmamış. Beyazlar 75*75 boyutunda yeterli gibi düşündüm
Gümüş dünyanın en saf antibiyotiği olarak geçiyor. Bakterileriler yok ediyor göğüs ucunun steril kalmasına yardımcı olduğu için faydası var bence ablam çok kullandı memnunduGümüş kapak ne işe yarıyor bende onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?