2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canm eline ulaşırsa iyi mi kötü mü haber veriri misin ya

Emzirme yastığını ben çok kullanmıştım
Önce kendim hamile yastığı olarak kullandım sonra emzirirken daha sonra da içine oturtmuştum
Otri bebe gerekli bence de
Kesinlikle her anne ve bebeğe göre ihtiyaç listesi değişiyor
İlk zaman sling almamıştım sonra arkadaşım önerdi ve 1 yaşı geçene kadar evde oğlumu slingle taşımıştım şimdi de benim için ilk ihtiyaçlar arasında

Bunla başlıyorum alışverişeeee
Çok güzelmiş güle güle kullan
Benimde almam lazımbir türlü çıkıp alamıyorum... Daha önce medikalden aldığım çamaşırları kullanıyorum ama çok az yetmiyor
İnternetten al canım. Ben trandyoldan aldım nbb memnunum.
2 hafta öncesine kadwr benim de sivilcem eksik olmuyordu çok fenaydı yüzüm. 2 haftadır sıkıntı yok şükür hormon artı stres olabilir
Rahim büyümesinden dolayı kasılma ve kramplar oluyor. Doktorum bana da bol su iç bol tuvalete çık demişti.
Bende de daha tık yok ama archimom arkadaşımız da güzelce açıklamış. Ben stres yapmıyorum gerçi ama heves ediyorum hissetmek için..

Sen dedikten sonra bende baktım canım boyutu küçük gibi geldi bana müslinlerin genelde 100 cm ya da 110 cm oluyor.inşallah güzellerdir..

Sen dedikten sonra bende baktım canım boyutu küçük gibi geldi bana müslinlerin genelde 100 cm ya da 110 cm oluyor.inşallah güzellerdir..
Çizgili olan 100*100 dü ama bitmiş o hatta bir tane daha mı alsam dedim ama kalmamış. Beyazlar 75*75 boyutunda yeterli gibi düşündüm

Kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyor ? Ben çoğu şeyi neden alacağımı bile bilmiyorum. Ay çocuk elimde ziyan olmasa bari deneme yanılma yaparken kitap okumam lazım bakımla alakalı.
Bende seninle aynı durumdayım canım yavaş yavaş videolar falan izlemeye başladım,kitapta okumaya başlamam lazım artık..böyle teorik bilgiyle nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı, yaparız inşallah ya

Gümüş kapak ne işe yarıyor bende onu merak ediyorum
Kapakların çok öveni var. Şikayetvarda da memnun olmayanların mesajları var. Fiyatı çok yüksek işe yaramazsa kısmını düşünüyorum. Bitkisel bir krem buldum hepsiburada kullanıcı yorumları baya olumlu onu almayı düşünüyorum göğüs ucu yaraları en büyük kabusum şimdiden araştırıyorum bakalım işe yarayanı bulmam lazım

Çizgili olan 100*100 dü ama bitmiş o hatta bir tane daha mı alsam dedim ama kalmamış. Beyazlar 75*75 boyutunda yeterli gibi düşündüm
Benimde bildiğime değil canım.öyle sitelerde hep o ölçülerde gördüğümden dedim.gördüğüm her şey o kadar minik geliyo ki bana.sanki bebiş doğduğunda ne kadar olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…