2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende seninle aynı durumdayım canım yavaş yavaş videolar falan izlemeye başladım,kitapta okumaya başlamam lazım artık..böyle teorik bilgiyle nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı, yaparız inşallah ya
Kitaba göre olmuyor o işler canım bebek seni gayet güzel yönlendiriyor ama bak emzirme videoları izleyebilirsin. Beslenme kısmı önemli. Bol bol sütümüz olsun inş. Gazsız, uyuyan bebek candır

Bende bugün kasılmalar çok sık ve kasik bel ağrısı da var yarına biyer bulabilirsem gideyim olmazsa
Canim 3-4 hafta önce idrar yolları enfeksiyonu olduğumda kasılma ve kasık ağrısı çekmiştim bütün gün. Sonra sık idrara çıkma ve hafif yanma hissedince hemen gitmiştim acile, ilaç kullandım geçti o gece. Belki senin de öyledir, telaslanma. Her şey normal olabiliyormus gebelikte

Kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyor ? Ben çoğu şeyi neden alacağımı bile bilmiyorum. Ay çocuk elimde ziyan olmasa bari deneme yanılma yaparken kitap okumam lazım bakımla alakalı.
Mrb ben de hic kullanmadım göğüs kalkani, ilk zaman beceremiyordum emzirmeyi 1 hafta icinde alıştık. Memem de hic yara olmadı. Kitap ben de okumuştum tracy hoggs muydu neydi. Sakin okumayin öyle kitaplar...Gerçekten içgüdüsel ve kitapla olmuyor. Habire emzirilecek ilk aylar. 2-3 saatte bir diyor ama öyle değil. Emzirme danışmanları var onlarin videolari izlenebilir daha faydali buluyorum

Bende seninle aynı durumdayım canım yavaş yavaş videolar falan izlemeye başladım,kitapta okumaya başlamam lazım artık..böyle teorik bilgiyle nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı, yaparız inşallah ya
Sanırım video daha mantıklı geldi şuan. Daha detaylı ve pratiğe yönelik de olabilir . Birçok şeyi umarım annelik içgüdüsüylen hallederiz. Yoksa gerçekten sıkıntı

Gerçekten öyle ben bebek arabası bu babynest ve bı kaç kıyafet dışında alışveriş yapmayı düşünmüyorum çok güzel şeyler var evet ama dediğiniz gibi çabuk büyüyorlar bide kilosuna göre de hareket etmek gerek kilolu bir bebek olursa alinanda elde kalıyor

Bende çok su içmeye çalışıyorum sık tuvalete de çıkıyorum ama yanma yok çok şükür aslında çok olmadı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç içtim.

Çok güzel aciklamissinözellikle bizim gibi acemi anneler için iyi bir açıklama olmuş...

Aminn inşaallah üzülmek geçmiyor sizin sormanizla ilgili değil yaşadıklarım sürekli tekrar ediyormuş gibi oluyor o yüzden yanlış anlamazsınız sizin evladınız yaşıyor mu

Aminn inşaallah üzülmek geçmiyor sizin sormanizla ilgili değil yaşadıklarım sürekli tekrar ediyormuş gibi oluyor o yüzden yanlış anlamazsınız sizin evladınız yaşıyor mu
Eminim öyledir. Allah sabır versin.
Oğlum 3 bucuk yaşinda oluyor, Allah uzun ömürler versin.

Amin canim. Benim hissettigim hareketler cok kuvvetli degil. pıt pıt vuruyor arada. Bu nedenle bilemiyorum doktoruna sor istersen

Kızlar sütünüzün olm
Kitaba göre olmuyor o işler canım bebek seni gayet güzel yönlendiriyor ama bak emzirme videoları izleyebilirsin. Beslenme kısmı önemli. Bol bol sütümüz olsun inş. Gazsız, uyuyan bebek candır
Vallahi doğumdan korkmuyorum emzirmekten korktuğum kadar yemin ederim.Aslında o kadar çok sütüm geliyodu ki ama emziremedikten sonra ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…