2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sütünüzün olm

Vallahi doğumdan korkmuyorum emzirmekten korktuğum kadar yemin ederim.Aslında o kadar çok sütüm geliyodu ki ama emziremedikten sonra ne fayda
Sütüm çok azdı benim 4. Gün anca gelmişti bu 4 günde bebeği memede tut ağzına aldıkça göğüs uyarılır sütün gelir dediler. Sonuç süt gelmediği gibi feci yaralar olmuştu. Oğlum sarılık oldu hastanede yattı git emzir geri gel Vs derken iyice azalır oldu. Etrafta mama verme memeyi unutur baskıları çoktu sağolsunlar açlık sarılık yaptı bebeğe. Bunda planım şu yine sütüm geç gelirse 2 saatte bir mama vermek olacak. Göğsümün yara olmasın diye çabalamam lazım. Oda çok etkiliyor sütü geriliyorum ağrısından. Dediğin gibi sezeryan ağrısı Vs hiç umrumda değil benim emzirme kısmı besleme kısmı beni acayip geriyor

Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydinnnn,
Sabah aç uyanan annelere selam olsunn
Bir haftadır yeğenim biz de 4 yasindaçocuklu annelere çok çok kolay gelsinçocukla hamilelik zor ama zaman nasıl geçiyor anlamıyor insanama şimdiden Allah nasip ederse ikinci çocukta napacagim dusuncesi sardı beninasip olur insallah

Allah kolaylığını verir cnm. Tek çocuk hiç çocuk diyorlarya bakalım ikinciler gelince nasıl olacak

Kaşıntı problemi olan var mı bana vitaminler dokundu elim ve ayaklarım aşırı kaşındı su kabarcıkları oldu şimdi biraz hafiflesede hala devam ediyor
Bende öyleyim.ya cnm acyip.kasiniyim.vitaminlerden mi acaba ya bende diom.niye böle oldu uytmuyo resmen kaşıntı

kızlar bir uyku bastırıyor ki şu sıralar gözlerimi açık tutamıyorum resmen. akşam 21:30 da yattım sabah 7:30 da kalktım. ofisteyim calısıyorum saat 11 olmak üzere gözümü zor acık tutuyorum. yatsam bir uyurum bir uyurum son 2-3 gündür böyleyim sürekli uykum var. yaptığım işe de odaklanamıyorum ki gözlerim kapanıyor

Bende öyleyim.ya cnm acyip.kasiniyim.vitaminlerden mi acaba ya bende diom.niye böle oldu uytmuyo resmen kaşıntı
Geçen haftalarda bende de aşırı kaşıntı vardı doktora söylediğimde bazen sebepsiz olabilir demişti
bazen de karaciğer enzimleriyle alakalı olabiliyormuş yine de önlem amaçlı tahlil verdim birşey çıkmayınca da çok kaşıntı olur dayanamazsan kullanırsın diye losyon verdi
bu hafta kaşıntım hafifledi kullanmadım nedensiz yere aşırı kaşıntılar olabiliyormuş

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum. Ben Şubat ta doğuracağım ama burayada bakıyorum.
40 yaşındayım ve ikili testim yüksek riskli çıktı. Şimdi nifty testi yaptırmam lazım.
Aranızda yaptıran annelerin bilgileri ve tavsiyelerini rica edeceğim. İstanbul dayım bu arada!

Allah kolaylastirsin inşaallah diye dua edicez tek çocuk için genelde rahat sin rahat buyursun derler ama 2.,2. Çocuk büyütürken daha da zorlaşıyor doğal olarak aslinda

Hadi yaa kuzum bilmiyordum pazartesi benimde randevu var sorayım öyleyse doktora bakalım bı sıkıntı olmasında madem sağol söylediğin için cnm

Aynısı bende de var üstelik çalışmadigim halde yatıyorum da yattigim uyku yetmiyor

Anladım.kuzum ben tam kestiremiyrm ne zamn basladigini ama kesin sorarim illaki anlar kabarciklarda oldu ellerimde sırtımda falan
Aynısı işte elim ayaklarım hep su kabarcığı oldu sabaha kadar kaşınıyorum ağlıyorum artık öyleyani, karaciğerimi kontrol etti vitamin den dedi şükür sıkıntılı bişey çıkmadı hamdolsun Allah'a

Ayy bende kesin soyliyim valla bend öyleyim cnm çok fena bişey bide hep gece başlıyor kaşıntısı uytmuyo çok kötü bişe ya kötü bişe çıkmasında bende sorayım baksın aman Allah korusun

Merhaba,öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun.ikili test sonucunuzsaki risk yaştan ötürü yuksek cikmis olmalı. Ben 37 yaşındayım hiç ikili yapmadan direkt nipty yaptırdık.Yastan ötürü risk gelecek çünkü zaten.Harmony,genom gibi tanınan laboratuvarlar var fiyatları 3000-4000 TL civarı.Ama bana doktorum sağlık bakanlığı onaylı lab.olmasi yeterli dedi.Hepsinin kullandigi makina aynı.Benim testim Almanya ya gitti 2750 TL ödedim.2250 TL olan bir lab.da vardi doktorumun yonlendirdigine yaptirdim 500 TL fark önemli değil orası olsun dedim.Ben Antalya dayim Istanbul da istediğiniz fiyat ve sayı aralığında lab.bulabilirsiniz.

Ben ilk hamileliğim de ayva çekirdeklerini bi kavanoza koydum biraz ılık su koydum üzerine beklettim onlar jel gibi oldu hamileyken başladım sürmeye göğüslerim yara olmadı çok şükür deneyebilirsiniz.

Kızlar size okuduklarımdan edindiğim bilgilere dayanarak (çoğunuz da biliyorsunuzdur zaten) meme uçlarıyla ilgili bir bilgi paylaşayım. Meme ucu çıkarıcı alet ya da meme uçlarıyla oynayıp büyütmeye çalışmak, hatta eşlerimize bile dokundurtup emdirtmemiz (biraz açık oldu ama)vs. hamilelik döneminde yasakmış. Çünkü uyarılma erken doğuma neden oluyormuş.

Ayy bende kesin soyliyim valla bend öyleyim cnm çok fena bişey bide hep gece başlıyor kaşıntısı uytmuyo çok kötü bişe ya kötü bişe çıkmasında bende sorayım baksın aman Allah korusun
Cümlemizi korusun rabbimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza,benimde gece başlıyordu kaşıntı

Merhabalar, ben de geçen hafta yaptırdım nifty test sonucumda 1hafta içinde geldi. Genoks’da yaptırdım. İkili testimi perinatolog Prof.Dr Recep Has yapmıştı. Onun indirimiyle 2200tl ye geldi. Hemşire eve gelip kan aldı. Bence yaştan ötürü yüksek çıkmıştır ikili test stres yapmayın ultrasondaki bulgular daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…