2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Şuan daha 20.haftalarda filanız. Şuanda da etkili olur mu? Ben göğüslerim çatlamasın diye kremle masaj yapıyorum çünkü gün aşırı.

Şuan daha 20.haftalarda filanız. Şuanda da etkili olur mu? Ben göğüslerim çatlamasın diye kremle masaj yapıyorum çünkü gün aşırı.
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri tedbirliyim bu konuda. Göğüs ucu çıkartıcı alacaktım o zaman başladım araştırmaya ve iyi ki de araştırıp almamışım diyorum. Göğüs uçlarınla çok haşır neşir olmazsan bir sorun olmaz bence.

Kizlar bende hamile kulodu almak istiyorum ama yuksek bel hicbisey giyemem ben. Hamile kulotlari veya hamile pantolonlarinin beli taa gogse kadar cikiyor icim daralir onlarla napcam bilmiyorum kotlarimda falan normal bel bile almazdim dusuk bel arardim hep. Simdilik elbise giyiyorum hep ama havalar soguyunca napcam bakalim

Anladım çok uzun süre masaj yapmıyorum zaten. İnşallah birşey olmaz sadece çatlar da emziremezsem gibi bir tedirginliği var. O yüzden hindistan cevizi yağı kullanıyorum

Ben penti den aldım. Bedenimden 1 Beden büyük aldım. Şuanda çok rahat ediyorum. Aşırı esnek. Bel ve bacak kısımları lastikli değil de ince dantelli. O da sıkmıyor bu sayede. Uzunca bir süre kullanırım diye düşünüyorum ben de sevmiyorum beni boğan sıkan yüksel şeyleri

bitane alip denicem ama hic sanmiyorum kullanabilecegimi

kızlar bu hstane çıkışı kaçtane alınıyor ben anlamadım, hastanede 2 gün klsak max oda sezeryan falan olursa 2 tane yetio mu yoksa çok mu almak lazım offf hiç anlamıyorm Allah yardım etsin hepimize

kızlar bu hstane çıkışı kaçtane alınıyor ben anlamadım, hastanede 2 gün klsak max oda sezeryan falan olursa 2 tane yetio mu yoksa çok mu almak lazım offf hiç anlamıyorm Allah yardım etsin hepimize
Adı hastane çıkışı eve gelincede kullanırsın. 2 az olur. Ben bir onlu 4 tanede 5li takım alacağım 3 ay giyer.

Merhabalar sezeryan ağrısı diyince birden sorasın geldi. Bende sezeryan olacağım sizde nasıl olmuştu süreç? Çok ağrınız oldu mu ,ne kadar sürdü? Bazıları soğukta,bir şeyler kaldırınca bile ağrıyor diyorlar biraz anlatabilir misiniz?

ben 2 tane 5li 1 tane 10lu takim aldim daha hediyede gelir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…