2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
5 sene oldu canım ağır kaldırma olayında 6 ay dikkatli olmak lazım ayaklarını üşütmeyeceksin Vs. Epiduraldi benimki ilk ağrıları hissetmedim ayaklarıma his gelene kadar. Saat başı iğne yapıyorlar zaten. İlk ayağa kalkma önemli ben odayı turlamış hemen geri yatmıştım. Her geçen gün biraz daha iyi oluyor kalkıp otururken ağrı oluyor yatarken bişey olmamıştı. 10 gün sonra baya toparlanmıştım. Herkes süreci farklı yaşıyor canım epidural kısmı baya heyecanlıydı. Bebeğin ilk anı Vs herşeye şahit olmuştum

Teşekkür ederim , bende daha kendi doktorumla görüşemedim . Onun yönlendirmesiyle yapacağız.

çok uygun bir rakama gelmiş, bizde bakacağız! Artık sonuç iyi gelsinde çok önemli değil aslında gerisi

kızlar bu hstane çıkışı kaçtane alınıyor ben anlamadım, hastanede 2 gün klsak max oda sezeryan falan olursa 2 tane yetio mu yoksa çok mu almak lazım offf hiç anlamıyorm Allah yardım etsin hepimize
bir tane alsanız yeterli ben oğlumda öyle yapmıştım ama yedek kendim takımlar oluşturdum normalde zaten hastane çıkışı almasanız bile olur yani bazı hastane çıkışlarının içinde gereksiz şeyler olabiliyor çünkü

Hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsunlar da Allah sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah

kızlar bu hstane çıkışı kaçtane alınıyor ben anlamadım, hastanede 2 gün klsak max oda sezeryan falan olursa 2 tane yetio mu yoksa çok mu almak lazım offf hiç anlamıyorm Allah yardım etsin hepimize
hastane çıkışı ve yenidoğan kıyafetlerini en fazla 1 ay giyebiliyormuş bebek canım. sonra 1-3 ay şeylerinden almak lazım. yani böyle kategorilere bölüp ona göre almak gerek. mesela sadece 1 ay giyeceği için benim planım 2 tane hastane çıkışı almak(5li olandan), 4-5 tane zıbın ve alt üst almak. 1 aydan sonrası için de 1-3 ay arası kıyafetlerden almak gerekiyor

ben sadece hastane çıkışını aldım diğerlerini hep 3-6 ay aldım 0-3 olanlar çok küçük oluyor bilginiz olsun

Yenidoğan kıyafetler 3 aya kadar giymiyormuki canım ben oğlumda hatırlıyorum yenidoğan diye aldıklarımı 3 ay giymişti sonradan değiştimiki

3 hastane cikisi
3 kisa kollu zibin(3 ay)
3 uzun kol zibin (3-6 ay- 6 ay)
2 tulum (3 ay)
1 muslin
Simdilik bizim alinanlar bunlar bazilari hediye amcadan ve anneanneden hatta simdiden 3 tanede ayakkabisi oldu. Biraz erken davrandik ama heyecanla herkes biseyler almak istiyor

Ayy ne acelecisiniz ben ilk gebeligimde 30. Haftadan sonra almaya baslamistim
Canım niye aceleci olalım ki Allah izin verirse zaten alacağız ama sıkıştıracağımıza bir sefere peyderpey alıyoruz. Böylece bütçeye de bir anda yüklenmemiş oluyoruz. Zaten indirimde görünce alıyorum ben şahsım adına. Ayrıca Allah göstermesin 30 haftalık da geç gibi geliyor bana ya erken doğum olursa

katiliyorum bende aldiklarimi hep indirimdeyken aldim. Hediye alana da alma denmez

öyle mi? ben de arkadaslarıma sordugum kadarıyla 1 ay giyiyor ancak dediler. emin olamadım şimdi
Bence bu bebeğin kilosuyla alakalı olan bir şeydir canım. 4 kilo falan bi bebekse anca 1 ay giyer ama 3e yakın doğduysa 3 ay giyer ve firmadan firmaya da kalıplar değişiyor

Bende alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama ilk bebeğim olsa çıldırırdim herhalde alışveriş için böyle düşünüyorum ama alanları görünce heves etmeye basladim özendirdiniz beni de ilk bebeği olanları çok iyi anlıyorum

Büyük hastane çıkışları içinde gereksiz şeyler var ufak olan takımlar daha uyguun ve kullanışlı

Biz yarın kontrole gideceğiz cinsiyeti tekrar soracağım doktora teyit ettirelim de içim rahat etsin
Kızlar neler dedi doktorunuz bu kontrolde gidenler için soruyorum...

ben de daha cok hevesten dolayı değil de, maaş durumlarımız filan ne olacak bilemediğim için son zamanlara bırakmak istemiyorum alışverişi. şuanda calısıyorum, maaş alıyorum. ama mesela pandeminin ilk başladığı evde kaldığımız zamanlarda maaş alamamıştık. kışın yine durumlar zora girer de yine işler durursa maaşlarımız kesilirse diye, hazır şuan gelirimiz varken yavaş yavaş alalım dedik... daha yeni bakınmaya başladım zaten ama sanırım 1-2 hafta içinde ufak tefek almaya başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…