2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar nasılsınız? Hepsini okuyamadım ama bi kaçını okuyabildim Detaylı usg için çok heycanlıyız inşallah her şey yolunda gider bu arada instagramda bi butik var milenabutik16 sanırım orda bi takım gördüm gebeler için fiyatı da uygundu mint rengiyle siyahı vardı çok tatlı sipariş verdim hemen geldi çok rahat göbek kısmı özellikle bakmanızı tavsiye ederim elbiseler de vardı bi kaç tane elbise De aldım ayy artık yazın rahat ederim bunlarla

Ayy ne acelecisiniz ben ilk gebeligimde 30. Haftadan sonra almaya baslamistim
bence de niye erken olsun ki ben almasam çevrem alıyor zaten :) hem ilk bebeğin vermiş olduğu heyecan da var.. 30. haftada bana çok geç geldi açıkçası, zaten bebek arabası yada oda yapmıyoruz 30 40 liralık parça alıyoruz :)) toplasan 200₺ harcamamışmdır daha

Tabikide alinacak seylerde ne bilem kiz bana erken geliyo.. ben 30dan sonra almistim herseyi ve cantami hazirlamistim zaten bi iki gunde alabiliyon herseyi bide benm yaz çocuğu idi daha cok zibin falan giydirdim aldigim 5li setleri bir iki defa tek giydirdim .

Harcarsin harcarsin canim her gördüğünü almak istiyo insan bide ilk olunca daha da heves ediyon ben o hatalari yaptim ilkinde inan etiketi ustunde olanlar bile kaldi orda neyseki buda kiz artk ona giydiririm . Ben 32. Haftadan sonra izne ayrilmistim surekli geziyodum o zaman bu indirimli su indrimli die die aldim bide hediye cok geldi ben cokda dagittim giydiremediklerimi ama hala var bi valiz var kizimin

Bi dene bence. Memnun kalırsın umarım. Bunlardan aldım ben. Yıkanınca da Bi tık genişliyor zaten. Kumaşı inanılmaz ince ve rahat. Eki Görüntüle 2675231
Pentiyi daha öncede birisi önerdi... Sütyen aldım ben inanılmaz rahat. Pentiye gidince bir tane daha alacağım ve bunlara bakacagim

Pentiyi daha öncede birisi önerdi... Sütyen aldım ben inanılmaz rahat. Pentiye gidince bir tane daha alacağım ve bunlara bakacagim
pentiden ben şu sütyenlerden aldım, aşırı memnunum. göğüslerim cok büyüdü cünkü neredeyse 2-3 bedene yakın büyüdüler, bunlar hem atlet gibi oldugu icin cok güzel sarıyor

Teşekkürler cvp verdiğin için. Bende epidural olacağım. Hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor. Tabi bünyeye göre değişen şeyler var.

Evet ben de böyle düşünüyorum. Hastane çıkışı bir tane alırım. Sadece güzel tulumlar ve şapka almak daha mantıklı içine de beyaz önden açılan uzun h&m badilerden kış bebeği olacağı için :)

Valla bende hiç giyemiyorum canım 2 tane hamile pantolonu aldım ama öyle kenarda duruyolar valla benimki darlanmaktan değilde sürekli düşücekmiş gibi geliyo düğme yok ya

Maşallah oğluşa

Aynen bende bunu aldım gerçekten çok memnunum... Yine alacağım bu gidişle yedekte

Selam kızlar. Kontrolden geldim. 250 gr olmuş oğluşum. Baş aşağı duruyordu ayaklar yukarıda . Zaten girmeden önce garip bir baskı hissediyordum meğer duruşundanmış sıpanın. Hastaneden sonra e bebekten hastane çıkışını aldım bir 10 lu bir de 5li iki battaniye 2 al 1 öde.. 5 al 4 öde iç badi. Bir de abimiz pek hevesliydi emzik aldı kendi seçti. İlk çeyizini dizmiş olduk. Erken mi acaba dedim ama indirimi görünce almak istedim yeni sezonda indirim olmaz diye aldık bakalım allahım giydirmeye nasip etsin inş. 3lü tarama temiz çıktı şükür. Ayrıntılı için 20-24 haftalarda yapılacak dedi. Ayrıntılıyıda hayırlısıyla atlatırsak keyfini çıkarırım inş hamileliğin

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn.Olsun iyi yapmışsın canın istemiş almışsın.Cinsiyeti belli olmuşmuydu senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…