2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde asagidaydi... Çıkmış... Progesteron kullandım bu haftaya kadar... Sana ne tavsiye etti?
Korkma bişe olmayacak dedi erken doğum riskim var mı dedim yok dedi zaten daha yeni bıraktım progestanı ishal olma kabız olma koşturma dedi ani hareket etme dedi bi sakıncası var mı dedim yok dedi

Ben haftalardır böyleyim iş yerinde öğlenleri uyuyorum. Akşam evde 9 da bir yatıyordum sabah 7 kalkıyordum. Şimdi 10.30 a kadar dayanabiliyorum akşamları ama sonrası yok
Ben ilk hamileliğim de ayva çekirdeklerini bi kavanoza koydum biraz ılık su koydum üzerine beklettim onlar jel gibi oldu hamileyken başladım sürmeye göğüslerim yara olmadı çok şükür deneyebilirsiniz.
Evet bunun faydasını ben de biliyorun. Onarıcı etkisi var kesinlikle. Ben de yapmayı düşünüyprum

Ben yüksek bel hamile kilodundan başladım valla ama bazen varlığını bile unutuyorum rahatsız etmiyor. Deneyin bence hem benek için de faydalı sıkışmamış olur
adı öyleyse tamam bende hastanede kullanılcak bişeyler çkıo sanıyorm iyi madem 5 6 tane alalım
Kız hiç gülesim yoktu

Merhaba hanımlar
Yazılanlara baktım emzirme konusu konuşulmuş benim de ilk Doğumdan sonra oğlum 10 gün yoğun bakımda kalmıştı emziremedim sağmak zorunda kalmıştım oğluma yetmediği için mama verdiler yine de çıktığında sarılıktı
Ama niyet ettim uğraştım şükür 1 ay sonra sadece anne sütüyle devam edebildik çok aşırı yara olmadı benim o kadar soruna rağmen sürekli krem zeytinyağı filan sürüyordum

Bebek kıyafeti tamamen bebeğin kilosu ile ilgili benim oğlum yeni doğan kıyafetlerini 1 ay ancak giyebildi çok hızlı kilo alıyordu ama kuzenimin bebeğinin kilo alamama sorunu vardı neredeyse 6 ay giyindi bebeğe göre değişiyor yani ben de 4-5 yeni doğan alırım sonrası 3-6 alırım diye düşünüyorum
Oğlumda çok rahattım sürekli alışverişe çıkardım eksik olanları alırdım
Ama bu sefer emin değilim kışın hem de pandemide çok alışverişe gidemezsem diye korkuyorum açıkçası

Ay maşallahhhh

Ben ilk hamileliğim de ayva çekirdeklerini bi kavanoza koydum biraz ılık su koydum üzerine beklettim onlar jel gibi oldu hamileyken başladım sürmeye göğüslerim yara olmadı çok şükür deneyebilirsiniz.
Bunu bende yapmıştım ama Doğumdan önce de yapmışmıydım hatırlamıyorum sonrasında kesin uygulamıştım

Kızlaaaarr bugün kontrolüm vardı. Her şey yolunda . Biraz aşağıdaydı plesanta. Çıkmış azcık yukarı bir ucu hala aiağıda ama sıkıntı yok dedi doktor zaten bu haftalar normalmiş doğuma yakın aşağıda olursa sıkıntı dedi. Bir deeeeee cinsiyet öğrendimmmmm kızımız oluyooorrr

Maşallah canım oğluşuna
Doktor bana 20+5 e randevu verdi inşallah benim de erken olmaz
İlk gebeliğimde iki kez yaptırmıştım bende

Ay maşallah
Ben hala öğrenemedim inşallah haftaya öğrenirim çok merak ediyorum

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıkla giymeyi nasip etsin Allah inşallah... Bende bugün boşluktan internet sitelerini dolandımbazı kisliklar ucuzdu alsammi diye düşündüm bir ansonra dedim sonra alırımama kis gelmeden yatak yorgan işini halletmek lazımçünkü çevremde herkes yün yorgan vs yapın diyor...

Sağol canım inş. Yün işinden anlar mısın? Ben hiç anlamam annem saolsun yapmıştı onları kullanırım. Yaşadığımız yerin kışı çok sert mecbur yün kullanıyoruz.

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah maşallah kızlarımız çoğalmaya başladı

Sağol canım inş. Yün işinden anlar mısın? Ben hiç anlamam annem saolsun yapmıştı onları kullanırım. Yaşadığımız yerin kışı çok sert mecbur yün kullanıyoruz.
Benimde annemle kayınvalide ilgileniyor o işlerle bizim İzmir'in kişi sert değil ama anadan babadan esimde bende yün gormusuz...kuş tuyune koysalar rahat edemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…