2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim plasenta previa olduğumu yeni öğrenmeme ne diyosunuz doktor biraz aşağıda biraz aşağıda diyodu meğerse plasenta previaymış
Yav işte bu kanamalar boşa olmuyor Rabbim bi daha o günleri göstermesin inşallah tez vakitte yukarı çıkar plesentalarimiz

Kızlar benim riskten dolayı zaten perinatoloji bolumu bakıyor bu tetanoz aşısını sordum ol tabi dedi oldum ama nedense icim hic rahat degil yanlıs bisey yapmışım gibi geliyor

Merhaba, bende 13. Haftamda nifty test yaptırdım. Diğer 2 li 3 lü taramaları yaptırmama gerek kalmadı. Yaştan dolayı risk yüksek çıkıyor endişelenme nifty yaptır için rahatlasın inş

BU sütyen ler tam kalıp mı canım bir de ped var demi içlerinde
Bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bunlardan kullanıyorum.içerisinde ped var canım istersen çıkaradabiliyorsun pedleri ben evdeysen çıkarıyorum mesela.kalıbı göğüslerin büyüklüğüne göre değişir sanırım.ben normalde 75b kullanıyordum şimdi baya büyüdü 2 tane en büyük bedenini 2 tane de bi küçük bedenini aldım çok farkı yok arasında.

3200 TL ye izmir de doktorumun önerisiyle kaliforniyadaki bir lab.da yaptirdim. sonucum iyi cikti. cinsiyette %100 belli oluyor. 16. haftda yaptirmistim sanirim sadece 1 tup kan veriyorsunuz %99.9 sonuc aliyorsunuz. hayirlisi olsun iyi haberler alirsiniz umarim.

Yenidoğan kıyafetler 3 aya kadar giymiyormuki canım ben oğlumda hatırlıyorum yenidoğan diye aldıklarımı 3 ay giymişti sonradan değiştimiki
ben de ogluma aldigim yenidogan kiyafetleri 3 ay giydirmistim. simdi benim bebegim 3500 kg dogmustu. ama sarilik oldu yavrucum zayifladi. yenidoganlar bile buyuk geldi . bence yenidogan azda olsa alinmali. 0-3 ay giyiliyor cok iri bir bebek degilse 3 ay kadar giyerler yani.

bebeklere yorgan hic kullanilmiyor sadece battaniye yeterli olur.

Kızlar ben organ taraması randevusunu 19+5 e aldım.Erken mi diyorsunuz? Randevu veren klinik uygun bir hafta olduğunu söyledi
benim doktorumda 20. haftada al sonrasi olmaz dedi. yalan olmasin cok dikkatli dinlemedim adamcagizi ama bebek cok hareketlenir detayli bakmasi zorlasir demisti sanki. burdaki yorumlari gorunce sasirdim ben de. benim detayli ultrason pazartesi. 20+3 de olacagim.

Yani klinik 19+5 e randevu verdiğine göre oluyor.Hatta 20.hafta bitince gelebilirim dedim.Asistan yok,19+5 olacaksınız gayet uygun dedi.Ben de bebek küçükken daha rahat bakılıyor organlara diye biliyorum.

Hayırlı sabahlar hanımlar, bu sabah tuvalete çıktıktan sonra afedersiniz böyle çamaşırım da akıntı tarzında ıslaklık hissettim baktım ki ıslanmış tereddüt ettim bu bebeğin suyuyla ilgili olabilir mi yoksa mesane mi tam boşalmadı acaba ya korkuyorum yavrum iyi mi bi sorun var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…