2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim riskten dolayı zaten perinatoloji bolumu bakıyor bu tetanoz aşısını sordum ol tabi dedi oldum ama nedense icim hic rahat degil yanlıs bisey yapmışım gibi geliyor
Aşılarla ilgili söylenen yararlı ve zararlı atışmaları yüzünden bende vurdururken korkmuştum ama ya yaptırmazsam ve bi şey olur diye de oldum

Kızlar benim riskten dolayı zaten perinatoloji bolumu bakıyor bu tetanoz aşısını sordum ol tabi dedi oldum ama nedense icim hic rahat degil yanlıs bisey yapmışım gibi geliyor
Canim bu aşı işi herkesin kafasını kurcaladigindan böyle oluyor sanırım. Ben de doktoruma özellikle sorduğumda, ol tabi tetanoz önemli demişti

Benim 22+4 de ayrintili randevum...hiç sormadım tabi haftalari...

Bebegin suyuyla ilgili olamaz.Zaten öyleyse kese açılmış demektir ki bu çok kötü olurdu. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında idrar kaçırma olayları oluyor mesaneye baskı yüzünden tam bosaltamiyoruz..Vajinal akıntılar da su gibi olabiliyor ayrıca.Pekcok sebebi var,endise edecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Kızlar günaydın uyandığımda beri karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Ne kadar süre devam ederse endişelenmeliyim sizce?
Aşırı şiddetli ve/ ve ya düzenli aralıklarla sanci şeklindeyse endişe etmelisiniz.Siradan bir bel ve karin ağrısı ise çok normal.Rahim büyüyor,bağlar geriliyor,organlar itiliyor,bebek büyüyor.Karninizda hızla büyüyen bir canlı var.

Ay Allah razı olsun arkadaşım, hareketlerini takip ettim de tekmeledi. Galiba dediğiniz gibi arada hapşurunca da oluyordu sanırım kegel egzersizi çalışmam lazım güçlenmesi için

Kendinizi takip edin kesik kesik su geliyor ve altinizi ıslatıyor gibi oluyorsanız tuvalet ihtiyacıniz yokken bile o zaman şu kesesi patlamış oluyor kendinizi takip edin

Bence de hamilelik ilerlediginde bu sızıntılar sorun olabilir şu anda sanmıyorum ama bilemedim de herhalde sızıntı dısında cok agrı olur diye dusunuyorum bişey olsa sadece fikir

Sıcaktan da terliyoruz farkında olmadan çamaşırımız ıslanıyor. Mesela bir yere gittiğimizde bacak bacak üstüne oturduğumda bi süre sonra ıslaklık oluyor. İlk zamanlar kanama oldu diye korkuyordum. Meğerse terdenmiş

Benim 1 aydan beri böle akıntılarım var doktor normal suyun dedi bu zamana kadar haftaya ayrıntılıda ne olurbilemiyorum tabi
Benim de hep akıntım oluyor şeffaf. Günde bi kaç defa çamaşır değiştiriyorum. Su seviyen normal demişti doktor. Hatta bi defa kanama sebebiyle radyoloji uzmanı da detaylı bakmıştı 1 ay önce. Raporda da normal olduğu yazıyodu ama tabi şimdi nasıldır bilmem. İnşallah yolundadır her şey

Kizlar boş kaldıkça bebek seylerine bakmaya başladımçok keyifli... Ekteki resimdeki şey kullanışlı mi acaba? Sadece örnek amaçlı attım... Bebeklerin ruhu daralır mi acaba onda

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-15-13-35-35-579_com.android.chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…