2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar boş kaldıkça bebek seylerine bakmaya başladımçok keyifli... Ekteki resimdeki şey kullanışlı mi acaba? Sadece örnek amaçlı attım... Bebeklerin ruhu daralır mi acaba onda
ben bu tarz bisey almicam kullanisli olacagini sanmiyorum

Kizlar boş kaldıkça bebek seylerine bakmaya başladımçok keyifli... Ekteki resimdeki şey kullanışlı mi acaba? Sadece örnek amaçlı attım... Bebeklerin ruhu daralır mi acaba onda
Bunların yuvarlak olanları var canım daha sonrasında kenarları açılıp oyun halısı olarakta kullanılıyor bana bundansa o daha kullanışlı geldi

Ben de bilemedim kizlar ama çok sevimli görünüyoriki üç aydan sonra kullanılmaz gibi duruyor bir de biz de benim tarafim dar alana, sıcağa vs hiç gelemiyorAllah nasip ederse benim tarafıma çekerse bebeğin bunda ruhu daralır

Yenidoğan sürekli uyur tam sığacağı için darlanmaz hareket çok olmadığından darlanmayı ne bilsin 3 aydan sonra zaten içine sığmaz gerekli bişey gelmedi bana

Kızlar benim bacak arasında vajinayla bacağın arasında bı ağrım oluyor. Oturduğum yerden kalkınca yada pantolon çorap giyerken hissediyorum.Yasayan var mı bu durumu

Tecrübeli annelere sorum bu bebek hareketi saniyelik hafif agrı şeklinde mi hissedilir ? Ara sıra biseyler oluyor gibi ama kızımın hareketleri mi baska bisey mi bilmiyorum dün doktora hissedemiyorum dedm hissetmen gerekiyo cok hareketli dedi ben neden bisey anlamiyorum ya

Ağrı şeklinde değil dokunma gibi hissediliyor bu haftalarda. Hafif vurma dokunma gibi saniyelik. Ağrı yapmaz zamanla ayırt edersin

Ağrı şeklinde değil dokunma gibi hissediliyor bu haftalarda. Hafif vurma dokunma gibi saniyelik. Ağrı yapmaz zamanla ayırt edersin
Ozaman ağrı gibi hissettiklerim hareket değil ama gecen uzanırken bi kac saniye bisey vuruyormuş gibi tuhaf bisey oldu o hareketti pazrtesi mr çektirdim sorunlarımı az cok biliyosun canm o gunde böyle küçük küçük baloncuklar patladı gibi oldu doktora sordum evet bebegin dedi ben hala hissedemiyorum diyip duruyorum minacik yavrum daha ne yapsın anlamam için

Kullanirsan kullanisli olur tatlim ben basta icine koyuyodum yanimizda yatiriyodum hem esim ezmemis oluyodu simdi ise yer yatagi niyetine kullaniyorum

Kızlar günaydın uyandığımda beri karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Ne kadar süre devam ederse endişelenmeliyim sizce?
Canım benim karın aprım olduğunda ki benim belli aralıklarla artıp azalan tarzdaydı sancı gibi. Doktorumu aradım hemen ve tarif ettim. Bana parol içmemi ve bıl su içip bol tuvalete çıkmam gerektiğini 2 saat uzanmam gerektiğini söyledi. Bu süre zarfında kanama olup olmadığını gözlemlememi istedi. 2 saat boyınca geçmezde hastane yatışı yapıcaz dedi. Şuan bağırsakların midene baskı da yapıyor olabilir düşük riaki de olabilir ayırt etmek için söy
Lediklerimi yapman lazım dedi. Telefonu kapattıktan sonra hunharca kustum. Ve aprım geçti. Doktoruma tekrar bilgi verdim , bağırsakların baskı yapmış belli oldu
Üşütmüş de olabilirsin dikkat et ayaklarına vs dedi. Bu tarz şeylerde doktoru
Nun bilgisi olsun
Bende katıldım aranıza benim ikinci gebelik ocak sonu subat başı dedi doktorumuz ama sezeryan olduğu için büyük ihtimal ocakta gelecek bebiş sağlıklı hamilelikler herkese
Hoş geldin 🖐
Cevabını ben de merak ediyorum

Bu arada benim sağlık ocağı tetenoz aşısını tek doz mu çift doz mu doktoruna danış dedi. Tekse 27. Haftada çiftse 24 ve 27. Haftalarda yaparız dedi. Sizin doktorlar ne önerdi ben daha sormadım sorcam

Sırt üstü uzandigimizda gobegimizdeki harekette bebek mibazen sırt üstü uzandigimda sürekli bir karıncalanma oluyor bu kadar sürekli olamaz diyorum... Bazen de hiç olmuyor... Bende çok ayırt edemiyorum hala...Dr hissedebilirsin hareketleri dedi ama... Benim algilarimda bir sorun olabilir

Kış bebekleri olduğu için içinde sıcacık yatarlar boyutu önemli küçük olanlar pek kullanışlı olmuyor ve bunların alt kısımları sungerlı olanlar var onları tercih edin alacaksanız baya yatıyorlar içinde yatagın içine falanda koymuştum ben dönünce düşme tehlikesini azaltıyor

Benimde işte mesela bir yere gitsek anneanneye dede vs... Etrafını yastıkla doldurmak istemiyorum o yüzden hoşuma gitti... Ama bilemedim canlı canlı incelemem lazim

Evet bebk hareketi cnm bende sırt üstü yattığımda sürekli bı atma oluyor vuruyor bildiğin ben artk anliyrm bunun bebek hareketi olduğunu elimle seviyrm konuşuyorum daha da güçlü atmaya başlıyor çok güzel bir duygu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…