2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar akıntı durumlarınız nasıl biraz garip bi soru oldu ama bana sanki benim ki biraz fazla gibi gelio
Benim de fazla sık çamaşır değiştiriyorum
Ben de dün baktım gerçekten oahalı. Almayı da düşünüyorum anakucağı. Ben de ikinci el bakıcam. Zaten bebek eşyaları çok uzun kullanılamadığı için eskimiş olmuyor yeni kalıyorlar.

Çok kullanışlı gibi duruyor sağlam mıdır acaba. Fiyat nedir bir de bilgin var mı
Çoraptan bereketli olacak desene. Ayaklı tulum altına çorap giydirmek lazım bu biraz fazla olmuş
Aynen canım. Artık minik çoraplarının bir kaçını eldiven niyetine de kullanırım evde

Melike-mehlika-meliha-Sare şimdilik listedekilerDuydukça küçük bi değerlendirme yapıp ikimizde olabilir diyorsak not alıyoruz

DENİZ
DENİZ MERT
DENİZ ALP
SEÇKİN ALP
AREN
ARIN
ATLAS
KIVANC
IŞIK
URAZ/URAS
GÜÇLEN
ARTUN
KOREL
ATINÇ

Oğlumun adı Ateş,2.oğluma da Deniz koyacaktım kısmet olmadı.Sanirim bu sefer Deniz i yine dayanamayıp koyacağım

Hep bi kızım olsun su ismi bu ismi koycam diyodum simdi allah nasip ederse olcak ama bütün isimlere kendim burun kıvırıyorum ne zormus su isim konusu

Çok kullanışlı gibi duruyor sağlam mıdır acaba. Fiyat nedir bir de bilgin var mı

Aynen canım. Artık minik çoraplarının bir kaçını eldiven niyetine de kullanırım evde
4500₺ cnm trendyolda ama işte 1.5 yaş beni
tedirgin ediyor, yorumları inceledm herkes memnun ama sonrasında bastonla devam edeceksin

4500₺ cnm trendyolda ama işte 1.5 yaş beni
tedirgin ediyor, yorumları inceledm herkes memnun ama sonrasında bastonla devam edeceksin
Ebet kullanım süresine göre fiyatı çokmuş. Eşime de gösterdim baya kullanışlı beğendik ama yaş bizi de düşündürdü. Zaten doğumdan sonra ağzım yüzüm diyene kadar 6 ay geçecek ve çoğunlukla evde geçecek. Geriye ne kaldı zaten.

Bu arada bizim de kızımız için listeye eklediğimiz iki isim var. Gökçe ve gülce. Araştırdıkça liste yapıp içinden seçicez.
Gökçe de coook güzel benim eşimin takıntısı var özel karakter olmasını istemiyor isimde, ç ve ö mesela. Yoksa gökçe yi ben de düsünmüstüm

Sanırım ağı tamamen pamuk; şöyle yazıyor:

ÜRÜN İÇERİĞİ
  • Pamuk 95%, Elastan 5%
  • Ağ astarı: Pamuk 100%
  • Dantel: Poliamid 81%, Elastan 19%
  • Pamuk 90%, Elastan 5%, Viskoz 5%
Hah süper.1 paket aldım bakalım.Bana asıl XXL lazım. 82 kiloyum ama tükenmiş mecbur XL aldım.Umarim olur

fiyatı çok hdi kolay açılıp kapanıyor bagaj derdi yok veriyim dicem ama 4500 verip de 1.5 yıl kullanırsa da bişeye benzemiyecek bi anlamı yok o parayı vermenin yan

Kızlar merhaba sizlere bişey danışmak istyrum doktorumda kafama takılan şeyler var seviyordum aslında kendisini ama bazı hareketleri üzdü beni ve doktor değiştirme konusunda düşünür oldum.bikaç gün önce gittim bebek iyi sorun yok dedi geçti zaten az muayen ediyor 360 TL veriyorum o neyse ayrıntılı ultrason istiyorum dedi tamam dedim bi doktor ismi verdi tamam dedim orda hemen bu doktor ne derse hemen yapalım dedi .ya zaten pimpirikşi bi insanım 3 bebek kaybettim böle deyince sinirlerim bozuluyor geçen seferde amerikaya genetik test gönderme konusunda çok baskı yaptı tamam dedim gönderdim neyse sorun yok .bide kazanmak olup yazınca sürekli yazışmayız böle dedi sürekli de yazmadım kanamam olunca yazdım e ne yapmam lazım yazıcam tabi Yani anlamıyorum ben mi bi tuhafım alınganım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…