2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de içime sinmiyor bulduğum isimler.Deniz koyup geçeceğim galiba en sonunda
Gök lü isim okul cağında sorun yarattı kuzenimde...Kuzenimin oğlunun adı Gökdeniz , malesef zorba arkadaşları.. g.t Deniz g.t Deniz diye dalga geçiyorlarmış.Baya agladi geçen sene 4.sınıfta annesine kızdi başka isim bulamadınız mi ben ismimi değiştireceğim diye

Ilk cocuk mu .. biz ilkind3 oyleydikde bunda daha dusunmedik oyle yormuyoz zaten ben soylesem esim begenmiyo o soylese ben begenmiyom doguma yakin artk düşünürüz cunku hemen karar verip koymamiz daha iyi yoksa anlasamiyoz
ilk cocuk evet. İlk olunca tabi ayri bir heyecan oluyor galiba. Karar vermek zor gercekten

Deniz Mert, Deniz Alp , Deniz Uras .... Deniz Ateş Deniz 'in yanına yakışan isim çok ama Denizcan hiç olmamış gerçekten
ben can ismini ne kadar sevmiyorsam o da o kadar seviyor. Ben deniz diyorum o can diyor ortayi bulamayinca denizcan olsun diyor ama oyle bisey olmicak tabiki

leyla ismini ben cok severdim ama anlamini sevmedim. cinsiyet belli degilken kiz isimlerine de bakiyordum da

O benimde aklima geliyor canim malesef cocuklar herseyle dalga gecmeyi seviyor. esimle bu konuyu konustugumuzda gider oyle diyen butun cocuklari alirim ayagimin altina diyordum

O benimde aklima geliyor canim malesef cocuklar herseyle dalga gecmeyi seviyor. esimle bu konuyu konustugumuzda gider oyle diyen butun cocuklari alirim ayagimin altina diyordum
Ateş koy Ateş ..Benim oglumun ismi Gerci ona da parkta arkadasi Atesss dan dan dan dedi silah tutuyormuş gibi yaparak. Bizimki pek oralı olmadı güldü geçti.Oyle yapınca da çocuk tekrarlamadı

kullanma da skıntı yok 3 kademesi titreşimle müzikli telefona bluetooth lu falan ama fiyatı yüksek uygun 2. el bulursam alıcam

Ateş koy Ateş ..Benim oglumun ismi Gerci ona da parkta arkadasi Atesss dan dan dan dedi silah tutuyormuş gibi yaparak. Bizimki pek oralı olmadı güldü geçti.Oyle yapınca da çocuk tekrarlamadı
ahahahahh guzelmis Onu evde bende yapabilirim ates koysam. Atesss dan dan dannn ahahahh valla cok hosuma gitti

canım ela çok güzel isim bence, leyla da çok hoş sadece eski benm anneannemin adı leylaymış, bu arada o söylediğiniz iç çamaşırları geldi dün, bugün kullanmaya başladım aşırı memnun kaldım, hamile külodu die geçmiyor ama lohusalar için sanırım aşırı rahat bi 5 li saha sipariş verdm

Leyla hem tını olarak hemde anlam olarak çok çok güzel bi isim nesiyle dalga geçiyolarmis ki

Leyla yi boşver kuzum ya.Ela çok güzel.Arya yi da fazla fazla koyuyorlar Arya Eva, Arya Ela..Derin de sevilen isimlerden

Leyla tasavvufta aşkı simgeliyor, benim o açıdan anlamı cok hosuma gidiyor
anlam olarak simsiyah saclara ve gozlere sahip kadin anlami varmis bundan dolayi begenmemistim tasavvufla da hic ilgim yok o yuzden kizim olsaydi da vazgecmistim. Ama oncesinde cok begenirdim leyla ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…