2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cok sevindim memnun kalmana Ben de ilk mağazasından almıştım denemek icin sonra bunlar müthişmiş diye internetten tekrar aldım. Evet h&m nin ‘mama’ serisi her şeyi lohusalar icin. O külotları bence hamileliğin sonuna kadar rahat kullanırız sonra lohusalıkta da kullanmaya devam ederiz. Mantıklı bir yatırım

Leyla hem tını olarak hemde anlam olarak çok çok güzel bi isim nesiyle dalga geçiyolarmis ki
Ben de cok beğeniyorum tınısını, söylenişimi. Hani kafası tam yerinde olmayana derler ya leyla gibi geziyosun ortalıkta filan diye, böyle sacma sacma seyler iste. Kaç kişiye dediysem bi kişi de güzel demedi

kesinlikle ben e bebekten almştm adı hamile külotu zaten ama normalde s giymeme rağmen m bile olmadı rahatsz edici yapısı var geri iade ettm

Link gönderebilir misin canım benim de almam lazim

Evet bana da lazım.Linkini atar misiniz ?

kızlar bebek arabası bakıyorum ama kolay açılsın kapansın bagajda yer kaplamasın bu tam istediğim gibi müsaitseniz videoyu izler misiniz? sadece 1.5 yaşa kadar kullanım diyor çok mu az süresi yürümeye başlıyor 1.5 yaştan sonra ama yorulur mu acaba

Aaa neden ki Leyla ismi çok güzel bence

canim dun bebek odasi aldigimda bunu da cok onerdiler fakt ben henuz almayi dusunmedigim icin cok ilgilenmedim bak istersen link birakiyim.

bunu biliyorm çok hafif ancak puseti yok hastane kontrollerine giderken skıntı olablir

Ben de bunu baya araştırıp aldım. Hem çok ağır değil ve çok yer kaplamıyor hem travel sistem. Tek eksisi puset çıkınca çift taraflı dönmemesi ama o da şart değil zaten bi süre pusetli kullanıcam sonra da beni görmesin dışarıyı görsün napalım sanki biz annelerimizi görüoduk da eskiden arabadan

travel sistem bna zor geliyor ama arabaların %80 i travel ne yazık ki

Anladım canım , üşütmeyeye dikkat et. Ben de yaz ayındayız ne üşütmesi deyip hep yalınayak gezdim evde , cereyanda vs kaldım çok sıcak diye. Sonra başıma bunlwr geldi. Şiödi terliki geziyorum gece yatarken atlet giyiyorum. Sen de klima ile yatıyorsan seni etkiliyordur büyük ihtimal canım. Rica ediyorum ne demek dayda sağlasın yeterki umarım rahatlarsın en yakın sürede.

Biz de dün gittik e bebek e. Cinsiyet öğrenince hevesle ilk alışverişini yapalım dedik. 2 al 1 öde den 2 adet batyaniye ve 3 al 1 ödeden 3 paket çorap aldık. Paketlerde 6 şar çorap varmış bir de heyecandan onu da farketmemişim. Eskitemeyecek yavrum o kadar çorabı

Çoraptan bereketli olacak desene. Ayaklı tulum altına çorap giydirmek lazım bu biraz fazla olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…