2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim valla benim de ilk doktorum çok tatlı dilliydi ama çok hastası olduğundan beni unutuyodu, herşeye normal diyodu. Kanamalar, pihtilar dusuruyorum normal diyodu. İkili test yaptık, ertesi günü kanamam oldu yine gittim yine ikili yapmaya kalktı falan. Mesajlarıma akşam vakti tek kelime ile dönüyodu. Değiştirdim doktoru, kafam rahat etti valla. İnşallah da memnuniyetimiz hep devam eder. Bence ikinci bi doktoru dene

Aa ben bundan almayı düşünüyordum ve kullananlar aşırı memnun,ama 1,5 yaş olayı benide düşündürdü

Gökçe de coook güzel benim eşimin takıntısı var özel karakter olmasını istemiyor isimde, ç ve ö mesela. Yoksa gökçe yi ben de düsünmüstüm
İnce detay düşünce gerçekten hiç o açıdan aklıma gelmezdi bir ismi koymamak
Bence sen alıngan değilsin. Bu dönem hassas bir dönem ve tabiki özel ilgi istiyoruz. Az para da vermiyormuşsun . O paraya da özel ilgi hakediyorsun yani. O yüzden içine sinen başka doktor bulursan değiştirebilirsin. Doktora güvenmek ve her an ulaşılabilir olması çok önemli.
Kızımız olsaydı Gökçe bizim de aklımızdaydi. Gülce de anlam veremiyorum olarak çok güzel. İsmiyle gelsin ballar
Evet anlamları da ismin verdiği karakter özellikleri de hoşumuza gitti. Listemize ekledik bakalım güler yüzlü olsun kızımız ismiyle yaşasın

Ayhan bey miydi doktorun ?

Aa ben bundan almayı düşünüyordum ve kullananlar aşırı memnun,ama 1,5 yaş olayı benide düşündürdü
evet aşırı memnun kullananlar ama 1.5 yaştan sonra bastona geçmek kötü bidaha bebek arabası alıcaksn yani, hatta bazıları 1 yaşa kadar kullanmş sonra sıkmış puseti kullanamamış bilemedim

bence sen alıngan değilsin o kadar paraya mesajlaşsın bi zahmet ne için veriyoruz ki para sanki keyfi yazıyoruz bu doktorların da burnu havada olunca hiç çekilmiyorlar ya

bence sen alıngan değilsin o kadar paraya mesajlaşsın bi zahmet ne için veriyoruz ki para sanki keyfi yazıyoruz bu doktorların da burnu havada olunca hiç çekilmiyorlar ya
Kanamanız olunca yazılmaz mi ya ben anlamıyorum bide kendi hastahanelerinin perinatolugu için o bişey yapalım derse hemen yapalım diyo yani bu denilecek laf mi şimdi

Kanamanız olunca yazılmaz mi ya ben anlamıyorum bide kendi hastahanelerinin perinatolugu için o bişey yapalım derse hemen yapalım diyo yani bu denilecek laf mi şimdi
E o zaman sen hep perinatologla devam et ne gerek varmış ona bi dünya da para veriyosun yani günah valla. Para vermeyip devlette de bu hizmeti alabilirsin zaten

Enfeksiyon için su içmek dışında bildiğiniz iyi gelen bir şey var mı kızlar? İki defa monurol şase kullandım antibiyotik kullandım ama tekrar edip duruyor bu sıkıntı. Canım sıkılmaya başladı bebeğe bi zararı olur mu ki

İlerlemesi halinde bebeğe de sıkıntı oluyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. Gün içinde 3 lt su içmek en faydalı yolu. Toplu alanlarda lavabolari kullanmamak lazım. Ben hamilelik öncesi karbonatlı su da içerdim ama şimdi kullanılır mı bilmiyorum

Nerde yaşıyorsun cnm kendi doktoruma benzettimde mesajlarıma çok geç cevap veriyor ama baya açıklama yapıyor çok istenilen bir doktor olduğunda bence yoğunluktan bu şekilde davranıyorlar banada çoğu şeye normal diyor aslında panik biriyim beni panik yaptırmaması hoşuma gidiyor yoksa çok kafamı takarım ...şimdiki doktorun nasıl hızlı dönüş sağlıyor mu ?

Merhaba hanımlar, İstanbul da ayrıntılı ultrason için nerelere gittiniz ve ne kadar verdiniz? Avrupa yakasında önerebileceğiniz devlet hastaneleri de olur özel de

2si
Merhaba siz nerede gittiniz önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı bunun için bir de ne kadar ödediniz

Merhaba hanımlar, İstanbul da ayrıntılı ultrason için nerelere gittiniz ve ne kadar verdiniz? Avrupa yakasında önerebileceğiniz devlet hastaneleri de olur özel de
Ben Ataköy'de Doç Dr Ali Ekiz e gideceğim. 550 tl ücreti de. Instagramı da var yorumları da çok iyiydi netten buldum ben de zaten.

Kütahya'dayim canim ben. Şimdiki doktorum gercekten ilgili. Önceki doktoruma gittiğimde ultrason odasından temizlenip çıkana kadar diğer odadaki hastaya gitmiş oluyodu,adam akıllı soru soramiyodum bile. Şimdiki doktorum ultrason sonrası oturup güzel güzel her şeyi izah ediyor sevdim ben baya

Canım bende Arya Ritsa düşünüyorum kız ismi. Arya game of thrones dizisindeki arya dan geliyor tabi cinsiyet degismezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…