- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.881
Canim valla benim de ilk doktorum çok tatlı dilliydi ama çok hastası olduğundan beni unutuyodu, herşeye normal diyodu. Kanamalar, pihtilar dusuruyorum normal diyodu. İkili test yaptık, ertesi günü kanamam oldu yine gittim yine ikili yapmaya kalktı falan. Mesajlarıma akşam vakti tek kelime ile dönüyodu. Değiştirdim doktoru, kafam rahat etti valla. İnşallah da memnuniyetimiz hep devam eder. Bence ikinci bi doktoru deneKızlar merhaba sizlere bişey danışmak istyrum doktorumda kafama takılan şeyler var seviyordum aslında kendisini ama bazı hareketleri üzdü beni ve doktor değiştirme konusunda düşünür oldum.bikaç gün önce gittim bebek iyi sorun yok dedi geçti zaten az muayen ediyor 360 TL veriyorum o neyse ayrıntılı ultrason istiyorum dedi tamam dedim bi doktor ismi verdi tamam dedim orda hemen bu doktor ne derse hemen yapalım dedi .ya zaten pimpirikşi bi insanım 3 bebek kaybettim böle deyince sinirlerim bozuluyor geçen seferde amerikaya genetik test gönderme konusunda çok baskı yaptı tamam dedim gönderdim neyse sorun yok .bide kazanmak olup yazınca sürekli yazışmayız böle dedi sürekli de yazmadım kanamam olunca yazdım e ne yapmam lazım yazıcam tabi Yani anlamıyorum ben mi bi tuhafım alınganım
Aa ben bundan almayı düşünüyordum ve kullananlar aşırı memnun,ama 1,5 yaş olayı benide düşündürdükızlar bebek arabası bakıyorum ama kolay açılsın kapansın bagajda yer kaplamasın bu tam istediğim gibi müsaitseniz videoyu izler misiniz? sadece 1.5 yaşa kadar kullanım diyor çok mu az süresi yürümeye başlıyor 1.5 yaştan sonra ama yorulur mu acaba
İnce detay düşünce gerçekten hiç o açıdan aklıma gelmezdi bir ismi koymamakGökçe de coook güzelbenim eşimin takıntısı var özel karakter olmasını istemiyor isimde, ç ve ö mesela. Yoksa gökçe yi ben de düsünmüstüm
Bence sen alıngan değilsin. Bu dönem hassas bir dönem ve tabiki özel ilgi istiyoruz. Az para da vermiyormuşsun . O paraya da özel ilgi hakediyorsun yani. O yüzden içine sinen başka doktor bulursan değiştirebilirsin. Doktora güvenmek ve her an ulaşılabilir olması çok önemli.Kızlar merhaba sizlere bişey danışmak istyrum doktorumda kafama takılan şeyler var seviyordum aslında kendisini ama bazı hareketleri üzdü beni ve doktor değiştirme konusunda düşünür oldum.bikaç gün önce gittim bebek iyi sorun yok dedi geçti zaten az muayen ediyor 360 TL veriyorum o neyse ayrıntılı ultrason istiyorum dedi tamam dedim bi doktor ismi verdi tamam dedim orda hemen bu doktor ne derse hemen yapalım dedi .ya zaten pimpirikşi bi insanım 3 bebek kaybettim böle deyince sinirlerim bozuluyor geçen seferde amerikaya genetik test gönderme konusunda çok baskı yaptı tamam dedim gönderdim neyse sorun yok .bide kazanmak olup yazınca sürekli yazışmayız böle dedi sürekli de yazmadım kanamam olunca yazdım e ne yapmam lazım yazıcam tabi Yani anlamıyorum ben mi bi tuhafım alınganım
Evet anlamları da ismin verdiği karakter özellikleri de hoşumuza gitti. Listemize ekledik bakalımKızımız olsaydı Gökçe bizim de aklımızdaydi. Gülce de anlam veremiyorum olarak çok güzel. İsmiyle gelsin ballar
Ayhan bey miydi doktorun ?Kızlar merhaba sizlere bişey danışmak istyrum doktorumda kafama takılan şeyler var seviyordum aslında kendisini ama bazı hareketleri üzdü beni ve doktor değiştirme konusunda düşünür oldum.bikaç gün önce gittim bebek iyi sorun yok dedi geçti zaten az muayen ediyor 360 TL veriyorum o neyse ayrıntılı ultrason istiyorum dedi tamam dedim bi doktor ismi verdi tamam dedim orda hemen bu doktor ne derse hemen yapalım dedi .ya zaten pimpirikşi bi insanım 3 bebek kaybettim böle deyince sinirlerim bozuluyor geçen seferde amerikaya genetik test gönderme konusunda çok baskı yaptı tamam dedim gönderdim neyse sorun yok .bide kazanmak olup yazınca sürekli yazışmayız böle dedi sürekli de yazmadım kanamam olunca yazdım e ne yapmam lazım yazıcam tabi Yani anlamıyorum ben mi bi tuhafım alınganım
evet aşırı memnun kullananlar ama 1.5 yaştan sonra bastona geçmek kötü bidaha bebek arabası alıcaksn yani, hatta bazıları 1 yaşa kadar kullanmş sonra sıkmış puseti kullanamamış bilemedimAa ben bundan almayı düşünüyordum ve kullananlar aşırı memnun,ama 1,5 yaş olayı benide düşündürdü
bence sen alıngan değilsin o kadar paraya mesajlaşsın bi zahmet ne için veriyoruz ki para sanki keyfi yazıyoruz bu doktorların da burnu havada olunca hiç çekilmiyorlar yaKızlar merhaba sizlere bişey danışmak istyrum doktorumda kafama takılan şeyler var seviyordum aslında kendisini ama bazı hareketleri üzdü beni ve doktor değiştirme konusunda düşünür oldum.bikaç gün önce gittim bebek iyi sorun yok dedi geçti zaten az muayen ediyor 360 TL veriyorum o neyse ayrıntılı ultrason istiyorum dedi tamam dedim bi doktor ismi verdi tamam dedim orda hemen bu doktor ne derse hemen yapalım dedi .ya zaten pimpirikşi bi insanım 3 bebek kaybettim böle deyince sinirlerim bozuluyor geçen seferde amerikaya genetik test gönderme konusunda çok baskı yaptı tamam dedim gönderdim neyse sorun yok .bide kazanmak olup yazınca sürekli yazışmayız böle dedi sürekli de yazmadım kanamam olunca yazdım e ne yapmam lazım yazıcam tabi Yani anlamıyorum ben mi bi tuhafım alınganım
Kanamanız olunca yazılmaz mi ya ben anlamıyorum bide kendi hastahanelerinin perinatolugu için o bişey yapalım derse hemen yapalım diyo yani bu denilecek laf mi şimdibence sen alıngan değilsin o kadar paraya mesajlaşsın bi zahmet ne için veriyoruz ki para sanki keyfi yazıyoruz bu doktorların da burnu havada olunca hiç çekilmiyorlar ya
E o zaman sen hep perinatologla devam et ne gerek varmış onaKanamanız olunca yazılmaz mi ya ben anlamıyorum bide kendi hastahanelerinin perinatolugu için o bişey yapalım derse hemen yapalım diyo yani bu denilecek laf mi şimdi
E yani aynı paraya gelior zatenE o zaman sen hep perinatologla devam et ne gerek varmış onabi dünya da para veriyosun yani günah valla. Para vermeyip devlette de bu hizmeti alabilirsin zaten
İlerlemesi halinde bebeğe de sıkıntı oluyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. Gün içinde 3 lt su içmek en faydalı yolu. Toplu alanlarda lavabolari kullanmamak lazım. Ben hamilelik öncesi karbonatlı su da içerdim ama şimdi kullanılır mı bilmiyorumEnfeksiyon için su içmek dışında bildiğiniz iyi gelen bir şey var mı kızlar? İki defa monurol şase kullandım antibiyotik kullandım ama tekrar edip duruyor bu sıkıntı. Canım sıkılmaya başladı bebeğe bi zararı olur mu ki
Canım hevesin varsa al kullanımı bitince satarsın yarı fiyatına.. Letgo gittigidiyor Vs alan çok olur4500₺ cnm trendyolda ama işte 1.5 yaş beni
tedirgin ediyor, yorumları inceledm herkes memnun ama sonrasında bastonla devam edeceksin
Nerde yaşıyorsun cnm kendi doktoruma benzettimde mesajlarıma çok geç cevap veriyor ama baya açıklama yapıyor çok istenilen bir doktor olduğunda bence yoğunluktan bu şekilde davranıyorlar banada çoğu şeye normal diyor aslında panik biriyim beni panik yaptırmaması hoşuma gidiyor yoksa çok kafamı takarım ...şimdiki doktorun nasıl hızlı dönüş sağlıyor mu ?Canim valla benim de ilk doktorum çok tatlı dilliydi ama çok hastası olduğundan beni unutuyodu, herşeye normal diyodu. Kanamalar, pihtilar dusuruyorum normal diyodu. İkili test yaptık, ertesi günü kanamam oldu yine gittim yine ikili yapmaya kalktı falan. Mesajlarıma akşam vakti tek kelime ile dönüyodu. Değiştirdim doktoru, kafam rahat etti valla. İnşallah da memnuniyetimiz hep devam eder. Bence ikinci bi doktoru dene
Merhaba siz nerede gittiniz önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı bunun için bir de ne kadar ödedinizMutlu günleriniz olsun güzel anneler..dün ayrıntılı ultrason için doktora gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı vee miniğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda.kızımız olacak inşallahsizlere tavsiyem ayrıntılı ultrasona 22.-23.haftalarda gitmeniz.bebiş daha büyüdüğü için daha sağlıklı bir görüntüleme oluyormuş.Gittiğim üniversite hastanesindeki Prof. öyle söyledi.cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlarım darısı sizlere olsun tez zamanda inşallah
Ben Ataköy'de Doç Dr Ali Ekiz e gideceğim. 550 tl ücreti de. Instagramı da var yorumları da çok iyiydi netten buldum ben de zaten.Merhaba hanımlar, İstanbul da ayrıntılı ultrason için nerelere gittiniz ve ne kadar verdiniz? Avrupa yakasında önerebileceğiniz devlet hastaneleri de olur özel de
Merhaba.ben Elazığ’da oturuyorum orda üniversite hastanesindeki bi proftan özel randevu aldım.150 civarı bi şey ödedim diye hatırlıyorum.2si
Merhaba siz nerede gittiniz önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı bunun için bir de ne kadar ödediniz☺
Ben Antalya dayim.Ozele 350 TL vereceğim randevu aldım.2si
Merhaba siz nerede gittiniz önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı bunun için bir de ne kadar ödediniz☺
Kütahya'dayim canim ben. Şimdiki doktorum gercekten ilgili. Önceki doktoruma gittiğimde ultrason odasından temizlenip çıkana kadar diğer odadaki hastaya gitmiş oluyodu,adam akıllı soru soramiyodum bile. Şimdiki doktorum ultrason sonrası oturup güzel güzel her şeyi izah ediyor sevdim ben bayaNerde yaşıyorsun cnm kendi doktoruma benzettimde mesajlarıma çok geç cevap veriyor ama baya açıklama yapıyor çok istenilen bir doktor olduğunda bence yoğunluktan bu şekilde davranıyorlar banada çoğu şeye normal diyor aslında panik biriyim beni panik yaptırmaması hoşuma gidiyor yoksa çok kafamı takarım ...şimdiki doktorun nasıl hızlı dönüş sağlıyor mu ?
Canım bende Arya Ritsa düşünüyorum kız ismi. Arya game of thrones dizisindeki arya dan geliyorKız ismi önerileri de alalımbenim hayalim kızım olursa adını Leyla koymaktı, ama şimdi kime leyla desem burun kıvırıyor, dalga geciyor. Büyüyünce cocugumla da dalga gecmesinler diye sanırım vazgeçeceğim. Ela düsünüyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?