2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kullanma da skıntı yok 3 kademesi titreşimle müzikli telefona bluetooth lu falan ama fiyatı yüksek uygun 2. el bulursam alıcam
kullanmada sıkıntı yokta oraya buraya tasiyamiyorsun agir alet. hayalinmis madem al butcene gore bulursan ama yaninda hafif bir oturtcak yatircak bisey daha al mutfakta odada da banyoda koymak icin. bu 4 moms nerde oturuyorsan vakit geciriyorsaniz orda sabit kalir ben sana soyliyeyim:)

ayyy benim canim doonam ben aldim cok kullanisli olacagini dusunuyorum.2 yasa kadar kullanilir bence e yeter zaten , normal arabamda var. sonra ona gecerim

Biz de Defne düşünüyoruz canım şimdilik Bi ara Mina mı olsa diyorduk. Bakalim hayırlısı

Benim de çok aşağı vuruyor hatta bazen böyle tam o anda sızı gibi oluyor anlamadım normaldir inşallah
Anladm kuzum.insallah normaldir aynen yaa valla.sukur yine en azından vuruyorlar da insan yinede telaş ediyor niye okadar assagida diye .inşallah bi sıkıntı olmadan doğar bebislerimiz

Anladm kuzum.insallah normaldir aynen yaa valla.sukur yine en azından vuruyorlar da insan yinede telaş ediyor niye okadar assagida diye .inşallah bi sıkıntı olmadan doğar bebislerimiz
Canim benim de kasık bölgesinde sol tarafta hissediliyor hep. Cinsiyet erkek ama alakası var mıdır bilmem. Daha yukarı çıkmalarına biraz zaman yok mu ki ben hiç yadirgamadim aşağıda oluşunu

Yerleri geniş rahat takılıyorlar. Benim geçen gün aşağı çok baskı vardı Dr kafası aşağıda ayakları yukarıda dedi öyleki yürürken baskı çok rahatsız ediyordu. Büyüdükçe sabit kalacaklar. Cinsiyete alakası yok

Selam.kizlae herkese iyi geceler benim bebeğim.cok.assaga vuruyor pıt pıt diye sizinde böyle olanalr varmı aranızda varsa cinayeti ne asşaga vuruyorsa. Çok merak edyrm ben hala ogrenemedm cinsiyeti
Benim de çoğu aşağı vuruyor ama bazen göbeğinin tam altına da vuruyor. Diyorum takla atıyor heralde benim cinsiyet erkek ama yeni doğum yapmış arkadaşım var onun hep aşağı vururmuş ve bebeği kız. Bence cinsiyetle alakası yok nasıl rahat ediyorsa öyle takılıyorlar

E yani aynı paraya gelior zaten
Çok yoğun doktorlar doğal olarak her hastaya çok zaman ayiramiyorlarbenim gittiğim doktorum yoğun mu değil mi çözemedim... Bir hasta varken başka hasta göremiyorum... Bir kaç kez denk geldim başka hastalara...özel muayeneye gidiyorum. Ben girerken başka hasta çıkıyor genelde giriş çıkışta karsilasiyoruz... Muayeneler genelde en az yarım saat sürüyor her hastanın... Ve doktorumu Allah nazardan korusun hem pozitif hem de ilgili... Ama çok tanıdık bilindik bir doktor değil... En azından internette çok tanınmıyortavsiye üzerine gitmiştim ben de... Sen de eğer çevrenden tavsiye alabileceğin bir doktor varsa onu değerlendirmeyi deneyebilirsin... Kanama olunca doktora ulaşmak istemen kadar doğal bir şey yok...

Sosyal medyada takipçisi ve doğal olarak takip ettiği gebesi de çok olan doktorlar genelde hastayı 5 dakikada paketleme derdinde. Tabi bu benim gördüğüm, mutlaka istisna olanlar vardır. Benim şu anki doktorum sosyal medya hesabından sadece kedisini paylaşıyor, öyle uzak yani reklama ve fazla tanınmaya ihtiyaç duymuyor. Her hastasına özen gösteriyor ve asla ara randevu alıp dışarda diğer insanları bekletmiyor. Bi gebe olarak randevu saatinin geçirilmesi, dışarda beklemek beni aşırı geriyodu her kontrolde. Şimdi kafam rahat, oh

Ayy ne guzel en nefret ettgim sey beklemek randevu alip gidiyosun ama yine 1 saat bekliyosun

Hıçkırık olabilir.Bebekler amniyon sıvıyı yutup egzersiz yaptıkları için hıçkırmalari bol oluyor.Ben hamileliğin son haftalarında çok hissederdim pıt pıt ama bu haftalarda hissediliyor muydu hatırlamıyorum.

Nabzın olmasın arter geçiyor ya ordan göbek gerilip büyüdükçe nabız vurgusu hissedilir hale gelebiliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…