2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynı şeyi bende yaşıyorum ve aynı soruyu soruyorum kendime her zaman

damarini hissediyorsundur canim

O zaman deneyimliler cevap versin
Ben deneyimli değilim ilk gebeliğim ama tekmeyi ayırtedebiliyorum 18. Haftamda da hissetmiştim ama o zaman anlayamamıştım. Tekme genelde pıt pıt pıt şeklinde degil de bir tane oluyo sonra oluyosa 2-3 sn sonra bidaha oluyor ama peşpeşe olmuyor ilerde olursa bilemem ama şuan öyle peşpeşe olmadı daha elini koyunca elinde hissediyosun baya damar gibi değil

ayyy benim canim doonam❤ ben aldim cok kullanisli olacagini dusunuyorum.2 yasa kadar kullanilir bence e yeter zaten , normal arabamda var. sonra ona gecerim
yaa aldınız demek ne kadara aldınız, 1.5 yaş yazıo o bni korkutuyor sizin başka bebek arabanız varsa olurda bnm başka yok almışken uzun ömürlü olsn istiyorm

valla ben ilk 16 da hissettim 18 deyim şuan dün tekme attığında göbeğim de elimi koymadan görebliyordum video ya çektim videoda bile bariz belli, ayırt ediyorsun ztn damar ve ya gaz olmadığı belli oluyor :)

Selam kızlar
Prensesim 290 gr olmuş 19+3 um son 1 ayda hep ileri cıktı ultrasonda . bende artık burada haftamı guncelleyeyim dedim .Takip ediyorum bazılarınız ufaktan biseyler almaya başlamış bile ne güzel
Ben oda için acele etmeyecegim 1-2yasina kadar odamızda idareten bi beşik alayim diyorum yanımda kalsın. Sonrasında odasını düzeriz kızçemin

Maşallah Kuzuya... Aynen canım beşikle 2 yaşa kadar idare edersin bizde öyle yapmıştık 2 yaşından so ra odasını almıştık oğlumun bunda da 2 yaşa kadar beşikte kalır sonra abisiyle odayı paylaşır

Bazılarını eldiven olarak kullan bazen ona ve ihtiyaç oluyor kirletiyorlar kalmıyor

Oy masallaah kizçene seninle sat aynı canım bakalım önce kim dogum yapacak

valla ben ilk 16 da hissettim 18 deyim şuan dün tekme attığında göbeğim de elimi koymadan görebliyordum video ya çektim videoda bile bariz belli, ayırt ediyorsun ztn damar ve ya gaz olmadığı belli oluyor :)
Maşallah ne güzel ben o kadar daha hissedemiyorum inşallah o günler de gelir sizin ilk mi gebelik?

Maşallah ne güzel ben o kadar daha hissedemiyorum inşallah o günler de gelir sizin ilk mi gebelik?
evet cnm ilk gebelik bazısı 20. hafta da hissediyormş bazısı 15 16 da, ilk olmasına rağmen 16 da hissettim ama başta ney olduğunu anlayamıyordm bende artk hergün hareketliyiz anlayabiliyorm

Kizlar bu çanta indirimdeymis? Hiç araştırmadım nasıl ki sizce alsam mı?

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-17-12-42-49-791_com.android.browser.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…