2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun canım erkek çok istedin ama Allah sana kız verdi nasip diyelim. Bende çok kız olsun istedim ilk zamanlar moralim bozuldu sonra dedim karnımdakinin cinsiyetini ne önemi var ben bana muhtaç bir can taşıyorum kız erkek farketmez dedim. Sağlıkla gelsinler inşallah en önemlisi de bu

G gamzisko Sakuraaa bu kasık ağrısını konuşmuştuk ya doktora mesaj attım bu haftalarda bebeğin sana ağrısı olmaz kendini yorduysan dinlen bir de idrarını takıp et sık İDRARa cıkma, koyu renk olması, kokulu olması, yada yaparken yanma, sızlama var mı takip et dedi.

Bence kullanım süreci çok düşük ben görüyorum bazen 3-4 yaşında çocuklar biniyor yoruluyorlar yürümek istemiyorlar

bende de çok fazla kasık ağrısı var. hele ki yataktan sağa sola dönmeye calısırken resmen kıvranıyorum ağrıdan. ama diğer dediklerinizin hiç biri yok. yürüyüş yaparsam adım atarken de mesela baskı gibi hissediyorum

Benim kızım olsaydı ismini özlem meva koymak istiyordum malum onca sene evler hasreti var erkektede İbrahim istiyorum esimde Hamza istiyor kayınvalidem ikisi çok ağır olur diyor anlam mana olarak İbrahim'in yanına ne koysak diye düşünüyorum

Amin canimm benim.Allah razı.olsun ya tabiki insan olmayanı istiyor ben çok.istemistim.bitende oğlum oldun doktor kız diyince üzüldüm ilk ama şükürler olsun sağlığı iyi diyince ne önemi var ki dedim rabbim .yazmamis demekki erkek annesi olmayi bana.sukur aratmadı evlat verdi Sağlıkla.dogsun bebeklerimiz yeterki Allah neyi yazmışsa başımızn üstünde yeri var

Yaa böyle şeyler varsa ne oluyomus ki cidden de yoruldugum vakit hissediyorum ben bunu. Yorulma dediğim de azcik ayakta kalmak falan ya hemen yoruluyom zaten. Değişik biseymis bunu ben de sorayım doktoruma

Hmmm.. Ben çok sık idrara çıkıyorum ama çok fazla su içiyorum. Sadece hamilelikte değil normalde de öyleyim. Enfeksiyon belirtilerini anlatmış sanırım doktor.
Ama benim öyle bir ağrım yok. Resmen bikini bölgemde Bi ağrı oluyor ve bacağıma ağrı yapıyor. Bazen hafif bazen biraz daha şiddetli. Geçer diye ümit ediyorum

Yeğenimin adı Hamza... Gercekten adı gibi cesur... 3.5 yaşında " ben korkakmiyim!!!" Diyor biz çocuk gibi davranınca

Bn
yarın a randevu aldım fatih fındıkzade hekimoğlu goruntuleme 350 fıtratı ıns memnun kalırız
Bende bezmialeme gideceğim perşembe günü bi arkadaşım gitmiş önce doktora muayene oluyorsun ama taha duymaz diyr bi doktora gitmiş o 450 TL fiyatı da bezmialem üni. hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…