2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar 2 gündür ağzımda kuruluk var ya, gebelik şekerinden korkuyorum ben de. Şeker çıkanlar var mı varsa ağızlarında kuruluk oldu mu acaba
Benim günlerdir hatta haftalardır boğazım kuruyor. Böyle göğsüme kadar yemek borum komple kuruyor. Uyandığımda kurumuş ve çatlamış toprak gibi hissediyorum boğazımı. Sadece ağzım olsa bende şüphelenecektim ama değil bir de her sabah açlık ve tokluk şekerimi ölçüyorum normal çıkıyor değerler. Dün doktora söyledim hepsini yine de 24. Haftada şeker yükleme yapalım dedi. İnşaallah şeker yoktur..

İnşallah canım ya şeker çıkmasın kimsede
benim de boğazımda da ağrı var ona mı bağlıdır ki umarım farenjit falandır.

İnşallah canım ya şeker çıkmasın kimsede
benim de boğazımda da ağrı var ona mı bağlıdır ki umarım farenjit falandır.
Gece su içme huyum yoktu benim de kuruluk oluyor artık gece yudum yudum içip uyuyorum. Bizim aile de şeker var maalesef sadece meyve yiyorum halbuki

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Ben hiç araştırmadım doktor bana EPATRENCH verdi sen söyleyince değerlerine baktım 1100 mg 396 mg Epa 264 mg Dha yazıyor nasıl bu değerler?

Ben corba iciyorum kuru kaysi cok iyi geliyor aslinda

Kizlar bebekleriniz karninizin neresine tekmek atıyor... Benimkinin hareketleri genelde karnımın alt bölgesinde... Korkutuyor beni... Altta mi yoksa?
Benim normalde çok hareketli olmamasına rağmen 2 hafta önce bacak arasından çıkacak gibiydi resmen ertesi gün kontrolde sordum normal dedi doktor hatta daha önceki kontrolde söylemişti kasıklarında hissetmen gerekiyor ters duruyor ayakları aşağıda diye.
Şimdi dönmüştür muhtemelen ama hala kasıklarımda göbeğimin 4 parmak aşağısında hissediyorum.
Bazen göbek deliğine doğru kafası geliyor sert top gibi döndüğünde oluyor heralde

Kizlar bebekleriniz karninizin neresine tekmek atıyor... Benimkinin hareketleri genelde karnımın alt bölgesinde... Korkutuyor beni... Altta mi yoksa?
benim her yerde, bir sağda bir solda bir altta bir yukarda hissediyorum hatta bazen böyle dışarı doğru değil de içeriden kasıklarıma doğru da hareket ediyor hafif canımı yakıyor onu da hissediyorum

Canim benimki de genelde aşağıda hissediliyor. Dünden beri hep göbek çevresinde, bi sağda bi solda. Hatta bu sabah babasının elini karnıma koydum, baya da sert hissetti ilk defa. Yavaş yavaş güçlenip, yukarı çıkıyolar sanırım. Doktora kontrole gidince de ultrason cihazını baya aşağıya tutuyo, demek ki normal bu :)

Aşı olmasak olur mu? Benim hiç gidesim yok. İlk gebelikte yaptirmistim aşı ama 2. doz hatirlamiyorum

Kizlar bu araba ve puset civilimde su an 999 TL imiz... İndirimideymis... Sizce nasil hiç bakmadım bebek arabalarina

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-04-18-41-49-927_tr.com.civil.civilim.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar dünden beri çok kötü sancım vardı düşük m mü yapıyorum acaba dedim o derece. Bugün kontrolüm vardı zaten doktor idrar tahlili yaptı meğersem kum döküyormuşum. Ayy Allah kimseye yaşatmasın hala çekiyorum sancısını. Bol bol su içmek lazımmış aman dikkat edin kızlar

Aynı gidiyoruz senle bende 3 haftadır görmüyorum pazartesi gideceğim bana ayrıntılı için bir şey demedi yaa kendi yapacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…