2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ilk gebelikte 2 doz yapıyorlar.ilki 20 li haftaların başlangıcından itibaren 20-22 uygundur.Sonraki gebeliklerde 1 doz yine 20.haftada
Arkadaşlar tetanoz aşısı hakkında hiçbir bilgim yok doktorda bir şey demedi henüz sağlık ocağından da aramadılar bazı arkadaşları aramışlar sanırım. Bilenler aydınlatabilir mi bizi?

Genetikte şeker hastalığımız Yok ama hergün tatlı yemek bunu etkiler mi hergün tatlı yiyorumda bu arada teşekkürler bilgi için

İyi geceler güzel kızlar
Bu akşam komşum farketti sağ ayağım acayip şişti benim niye olur sizce o dedikten sonra farkettim bende baya şiş kıvıramiyorum parmaklarimi tombul tombul

Ben 3 kilo aldım ama 2 kilosunu son bir ayda aldığım için doktor beslenmene dikkat et bi ayda 2 kilo çok fazla dedi bi de her gün en az yarım saat yürü dedi.
Bende de öyle olmus olcak hic kilo almamistim simdi + 2 kilo gözüküyor

Bende kilo almak istemiyorum ailecek kilo almaya meyilliyiz zaten. Son aylarda ödem falan ister istemez alıyormuşsun gidebildiği yere kadar az kiloda gitmek istiyorum. 5 ayı 1 kiloyla bitirdik bu iyi
Vallaha bizde de öyle tamam ben tuttugum zaman cidden hemen veririm fakat emzirme
Döneminde daha cok asiri kilo alirim gibi geliyor

Ben 73 ile kaldim suan 75 gözüküyor fazla kilo almam diye düsünüordum
bence iyi gidiyorsunuz bu zamana kadr 2 kilo almş olmak harika geri ye kalan zaman da da 4 5 kilo alsanız inşallah 7 8 ile kapatırsınız... ama ben 15 alıcam gibi duruo daha yarısına anca geldik 6 kilo nedir

bence iyi gidiyorsunuz bu zamana kadr 2 kilo almş olmak harika geri ye kalan zaman da da 4 5 kilo alsanız inşallah 7 8 ile kapatırsınız... ama ben 15 alıcam gibi duruo daha yarısına anca geldik 6 kilo nedir
Bi kac gün icerisinde fazla bu kilo yaa . Daha iki gün öbce sadece 600 gram fazla vardi . Ya sistim kabizlik vs . Ya da birden alicam gibi.

ipin ucunu kacirirsam birden alirim . Ztnfazl kilom vardi

Vallaha bizde de öyle tamam ben tuttugum zaman cidden hemen veririm fakat emzirme
Döneminde daha cok asiri kilo alirim gibi geliyor
Ya o dönem biraz karışık. Yediğimden hiç kısmadım ama börek pasta diye de abartmadım hamile kalmadan önceden daha az kiloya düştüm diyen var. Metabolizma çok hızlanıyormuş süt üretmek için. 6 ay naparsam yapayım veremedim diyen de var. Bakalım biz hangisi olacağız

Kızlar ben ne zaman güçlü tekme hissedeceğim yaa rüyamda gördüm tekme felan ama gercekte yok hala 20.Haftaya girdim. Bir de gece sırtüstü yatsam bebeğe sorun olur mu. Belim ağrıdığı için farketmeden sırt üstü oluyorum

53 kilo ile hanile kaldım 3kilo verdim 3aydan sonra 2,5kilo aldım ben almayı istiyordum metabolizmam aşırı hızlıdır ne çok kilo nede az kilolu olmak iyidir toplam 9kilo ile tamamlarsam iyidir

53 kilo ile hanile kaldım 3kilo verdim 3aydan sonra 2,5kilo aldım ben almayı istiyordum metabolizmam aşırı hızlıdır ne çok kilo nede az kilolu olmak iyidir toplam 9kilo ile tamamlarsam iyidir
Ben sürekli yattigim için yediklerim hep kilo oldu 62.5 la hamile kaldım şuan 67 yım inşaallah en fazla 75 le biter

Arkadaşlar tetanoz aşısı hakkında hiçbir bilgim yok doktorda bir şey demedi henüz sağlık ocağından da aramadılar bazı arkadaşları aramışlar sanırım. Bilenler aydınlatabilir mi bizi?
selam canım kaçıncı haftadasın? ben bu hafta oldum ilk dozunu. 1 ay sonra ikinci doz, doğumdan sonra da 3. doz var dediler.

Ben sürekli yattigim için yediklerim hep kilo oldu 62.5 la hamile kaldım şuan 67 yım inşaallah en fazla 75 le biter
5 ayda 5 kilo normal bence, ayda 1 kilo. ben de 61 ile kalmıştım şuan 66yım. yarın doktor randevum var ama 6. aya kadar ayda 1 kilo normal demişti bana. sonrasında son 3 ayda her ay 1,5-2 olabiliyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…