2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kız ben aşı aşı diye kendimi yedim biliyosun. Dün vuruldum geldim, ne ağrı ne sızı. Gece kolumun üstüne falan da yatmisim, azcik havaya kaldırırken et kesilmesi gibi oluyo hepsi oymuş. Gerçi sen daha önceden de tecrubelisin ama belki bu sefer öyle çok yormaz seni

2 gün sonra başladı ağrısı benim bende senin gibi ne şanslıyım ağrı sızı yok dedim demez olaydım

Merhabalar hanımlar ben de sonunda 1.5 ay sonrasında bugün bebeği görebildim tekrar, doktor detaylı ultrasonu kendisi yaptı çok şükür bir sorun yok. Plesentam öndeymiş, geçen sefer de demişti, o yüzden sen bebek hareketlerini genel olarak az hissedersin dedi. Bir de benim doktorum inanılmaz rahat, sordum tetanoz aşısını yaptırayım mı diye, yaptırma zaten hamilelikte bağışıklık düşüyor dedi, bir de Ankara'da olduğum için sağlık ocağına gitmeni tavsiye etmem dedi vakalardan dolayı. Şeker yüklemesini de tokluk şekerime bakıp yapıp yaptırmamaya karar verecek. Ben aslında gayet aşıyı falan yaptırırım diye düşünüyordum ne olur ne olmaz diye; ama doktorun da dediği mantıklı geldi, buralar çok fena çünkü şu an.

Ben de bu pazartesi gideceğim şafak sayiyorumayrıntılı ultrason um var inslalah bebekler iyidir insallahhhhhhhh... Ben de doktora soracağım aşiyi

Selam kızlar dünden beri bayağı yordum herhalde kendimi vajinama ağrı gelip gidiyo çok yorulduğum içinmidir acaba

İyi akşamlar kızlaaaarr
bebişlerinin hareketlerini bariz hisseden var mı
Benimde ki.cok.sukur anca vuruyor çok.tekmeliyor dışardan bile görünüyor artık yani cnm o derece kuvvetli vuruyor çok şükür biraz yorulunca hemn yatiyom diom hareket etsin de iyi olduğunu biliyim insan rahtliyor bebisler oynadıkça Allah'ım hepsine sağlık versin inşallah

Çok geçmiş olsun cnm ya seni çok.iyi anlarm yaklaşık 1ay öncede bende öyle oldum ağrıdan duramdim hemen gttm kum döküyon dedi banada ilaç kullandm bol su içtim şükür şimdi geçti idrarimda temiz çıktı bol bol su içelim gerçekten dikkat edelim inş seninde biran önce geçer

Teşekkür ederim canım hamdolsun seninki geçmiş ben de ilaç kullanıyorum ve bol su içiyorum. Sanki lavaboya çıktıkça sancı azalıyor gibi hissediyorum

Yaa ne güzel şanslısın işte ağrı olmamış. Valla ilkinde bilmiyordum bu kadar ağrıyacağını alt tarafı aşı demiştim 3 gün üzerimi giyip çıkaramamıştım o dereceydi. Belkide bunda ağrı olmaz bilemeyeceğim

Teşekkür ederim canım hamdolsun seninki geçmiş ben de ilaç kullanıyorum ve bol su içiyorum. Sanki lavaboya çıktıkça sancı azalıyor gibi hissediyorum
Evet Cnm çok şükür seninki de inşallah zamnla daha da azalcak ve biticek inşallah cnm dikkatli ol su ic bol bol geçer Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…