2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben kullandim canim cokda memnundum sezeryan dogum yapmisdim bende

ben kullandim canim cokda memnundum sezeryan dogum yapmisdim bende
Yaa çok arada kaldım valla canım. Görsel olarak çok hoşuma gidiyo o beşikler ama hem kullanım zorluğu olduğunu çok söylediler hemde eşim daha uzun süre kullanılabilir ve daha pratik bişey alalım diyor. Kafam baya karıştı

Benimkini de radyoloji uzmanı çekti canim
Benim kendi doktorum çekerse 220tl .burda ünlü bir profesör perinatolog ise 750 TL istiyor.
Sizce direkt perinatologa mı gitsem,bu işin ehli o sonuçta.doktorum riskli birdurum görürsek yönlendiriyoruz diyor. Ama ben yine de sağlama mı alayaım? Az para değil sonuçta

Evet cibinlikli beşikler çok güzel duruyor. Ama herkes kullanışsız ve bir kaç ay kullanılıyor diyorlar. Yoksa bende istiyorum. Herkes park yatak öneriyor.çok basit duruyor o da,onu anneme alırım diye düşünüyordum ama

Evet ya park yataklar artık her evde var. Ben ilk doğumumda istememiştim park yatak iki katlı cibinlikli beyaz katlanır bir beşik aldık. Çok memnun kaldım ilk 6 ay üst katta sonra 2 yaşa kadar alt kademede yattı içine beyaz uyku seti üstünün cibinliği çok hoş. Artık satışta değil sanırım. Oda yapılacaksa kullanışlı bir beşik almak daha mantıklı

Allahım paraya bak . Uçmuş ücretler. Kendi druna baktır canım. Umarım sıkıntı yoktur

Selam kızlar dünden beri bayağı yordum herhalde kendimi vajinama ağrı gelip gidiyo çok yorulduğum içinmidir acaba
Bende de lyle oluyor hatta kasiklarimda da var gok feci sekilde hastaneye gittim hersey normal rahim büyümesindendir denildi bi iki gün dinlenerek gecirmemi tavsiye etti

Kızlar çok fena nezle oldum ya hapşuruk burun akıntısı gırla burnum şişti kıpkırmızı oldu silmekten. Zaten sabahları alerjim tutardı ama bgn sabahtan beri geçmedi. Pzt doktora gidicem ama gidene kdr ne yapayım dursun azcık çok şükür boğazım falan ağrımıo

Perinatolog arayışında olan varsa ben doktorumdan çok memnun kaldım. İstanbul Ataköy'de Doç Dr Ali Ekiz. Instagramı da var, muayenesi de nakit 550, kartla 600 tl.

Canim ben toplam 300 lira ödedim ayrıntılı için. Radyoloji uzmanı da gayet ilgiliydi ve onların da alanına giriyor bu. Burda perinatologa giden bi arkadaş her şeyi detaylıca yazmıştı parmaklarını bile saydı demişti, radyoloji uzmanı da baktı aynı şeylere. Farkı yok yani bence. Ama kendi doktorunun bakması nasıl hiç bilmiyorum

Aynen ya çok kullanışlı ama çok basit duruyo. Ona da cibinlik falan ekleniyo ama yine de ahşaplar gibi görünmüyo. Küçük portatif bi beşik buldum ama 6-8 aya kadar anca kullanılır, 800 lira gibi fiyatı da. Hem onu alsam hemde odasına ayrı beşik israf mi yapmış olurum bilemedim

Kizlar kilo konusunda benimde kafam karışık... Boyum 170... 80 kilo ile hamile kaldım ilk iki ay 76 ya dustum... Bu sabah 81 kilo geldimben nasıl hesaplayacagim? Verdiğim kilodan mi? Gebe kaldığım ay ki kilodan mi?

Benim doktorum kaldığım kilodan değil verip üstüne aldığım kiloyu hedaplıyor. Ben de normalde 54 civarı bir kilo ile hamile kaldım. Şuan 56-57 civarıyım gerçi son kilomu daha bilmiyorum yarın tartılcam , eğer gebe kaldığım kilo üzerinden bakılsaydı 2-3 kilo almış olacaktım. Ama ilk aylar kilo berip 51 e kadar düştüm. O yüzden 51 üzerinden ekleme yapıyor almayı. Dolayısıyla 6 kilo almıioluyorum

Kizlar bebekleriniz karninizin neresine tekmek atıyor... Benimkinin hareketleri genelde karnımın alt bölgesinde... Korkutuyor beni... Altta mi yoksa?

Benim göbek deliğimin sağ alt çaprazına vuruyor hep yeri kasığa yakın da olabilşyor daha yularısı da olabiliyor. Ama henüz bebek göbek deliğinin altında zaten yukarı çıkmadı bu haftalarda. Korkmaya lüzum yok yani

Geçmiş olsun canım. Bolca limonlu şeyler tüket. İnşallah şifa olur. Çok su tüket. Su mikropları vücudundan atmaya yardımcı olur. Bir de bol bol salata ye. Limonlu. Salatadaki taze vitamin ve proteinler işe yarar.

arkadaşlar ben bütün besikleri denemis biri olarak sizlere tecrubemi anlatayim gerisine siz karar verin. ben ilk dogmadan sallanan o begendiginiz ahsap cibinlikli besiklerden aldim ogluma. dogar dogmaz getirdim yatirdim nedense sevmedi. 3.5 kg dogurdum cocuk rahat edemedi hic kullanmadi sus gibi durdu. bu arada mis gibi odasinida yapmistim buyuyen besiklerden aldik sonra tek kisilik yatak olan takimlardandi.Bir kere bile yatmadi git gel bana da emzirmek icin zor oldu. odasini 4 yasinda hala hic kullanmiyor.( benim oglan bir tuhaf herhalde )sonra yatak yani besik aldim bi tarafi kendi yatagima yapisan . o daha kullanisliydi emzirip yatiriodum.buyudukce onada carpmaya basladi hareket etmeye baslayinca surekli yatakta yanimiza dogru yuvarlanarak gelmeye basladi ek tarafinda yatmaya basladi bu sefer dusecek diye korktuk. sonra yaz ayinda otellere giderken gotururuz yazlikta kullaniriz diye park yatak aldik. tipine bakmayin bende hic sevmiyordum ama bildiginiz cok rahat. kullanmazsan katla kaldir . öteki aldigim her besik basima dert oldu.birini depoya kaldirdim simdi de kullanmayacagim. birini verdim. birini yazliga koydum falan heryerim yatak besik oldu anlayacaginiz. park yatak alin keyfinize bakin benden söylemesi. süse püse aldanmayin ki estetige onem veren biri olrak soyluyorum guzel diye aldigim hersey elimde patladi. kullanisli olsun cocuk kullansin o urun zaten en guzel urundur net.

Bende park yatak almak istiyorum. Peki önereceğiniz bir marka var mı ?

Bende park yatak almak istiyorum. Peki önereceğiniz bir marka var mı ?

ben tripper marka almistim. cokta ucuzdu aldigimda. yenidogan icin ust kati var boyle fermuarli ytagi ust kata tasiyabiliyorsunuz. oyun parki oluyor tunel gibi fermuarli girisi var. ben memnunum ama cok cesit var begendiginiz her model isinizi gorur benimki en basit olani o bile isimi gormustu[/QUOTE]

Bende ikea sundvik beşiklerden alırım içinden taşana kadr yatırırım diye düşündüm 18 haftalığım 4 şubat tahmını ama ben 20 ocağa kadar dogurmak istiyorum oğlak burcu olsun kocam gibi. Zaten kızlar cabuk gelirmiş bende öyle olur diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…