2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar gunaydn bisey sorcam. B3begimin hareketlerini dunden beri doğru dürüst hissedemedim gece çikolata falan yedim uzandm kendimi dinledim yok sabah ilac için kalkıyorum tekrar uykuya dalana kadar bi kaç defa kıpırdı olurdu bu sabah o da olmadı 24 haftalık olduk sizce endişelenmeliyim?

canim bekle biraz daha her hareketlerini hissedemeyebiliriz belki hareket ediyor ama sen hissedemiyorsundur. Gun icinde hic hissedemezsen doktorunu arayip sor

Benim bi hafta çok hareketli bi hafta hiç hareket yok 3-4gün çok hissediyorum 3-4gün hiç kıpırdamıyor sanki hamile değilim gibi
28-29 haftalardan sonra hareketler düzene girer dediklerinden şimdilik takip etmemeye çalışıyorum

Canım 28e kadar düzenli hissedilmezmiş ki hareketler. Hissedersin meraklanma

Valla ben bazı gün hissediyorum bazı gün hiç hissetmiyorum... Yarın doktor randevum var...

2. 3. Ayda öneriyorlar sanırım bizim için geç olabilir . Okuduğum kitapta öyle yazıyordu.
Yaa teşekkür ederim canım bilgi için. Ben araştırmadım bu konuyu, geçen denk gelmişti bi yerde. Doktor bişey demezse sormaya gerek yok o zaman. Normalde de hiç vurdurmuyodum ben zaten

Doktor bana rahmin şuan çok geniş bazı hareketleri hissedebilirsin bazılarını hissedemeye bilirsin demişti ultrasonla kontrol etmeye çalışırken baskıya gelemeyiz kayıp kaçıyordu bebiş yani onun şuan ki yeri hâlâ geniş olabilir bu yüzden bazen hissedip bazen hissedememen normal gibi geliyor bana birde sağlık ocağında kalp atışını dinletiyirlar isterseniz bı gidin bakin

Kisa kollu citcitli uzerine alt ust takim birde corap kis bebegi icin yeterlimj yoksa zibinin ustunden kruveze iclik ve ayakli iclik oluyor onuda giydirmekmi gerek.Yani zibin uzerine sadece alt giydirince bacagi tek kat oluyo usumezmi
İkinci bebeğim olacak hala yeterli mideğil mi diye bende düşünüyorum. İpilikli zıbınlar çok kullanışlı değil. Sırtına doğru toparlanıyor. Çıtçıtlı lar daha kullanışlı alt üst takım yada tulum altına Çıtçıtlı ve çorap yeterli gibi. Battaniye ile sarılır evde üşümez. Hepimizin evi haliyle sıcak olacak. Tek kat bacağı üşür dersen şöyle bir zıbın takım var ince oluyor. Takım altına giysirilebilir. Bana kalsa tek kat evde üşümez ama annem başımın etini yer almam lazım

Tesekkur ederim bende boyle dusunuyorum kisa kol zibin ve sadece altina bu iclikten ustunu giydirmem zibinlar zaten kalin oluyor sadece alti tek takim olmasin diye birde corap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…