2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok faydalı oldu bu yazdıklarınız. Şimdi tecrubesizlik ve bi sürü özenme durumu falan eklenince illaki orası güzel olsun burası fırfırlı olsun tribine girdim ben ama dediğiniz gibi en güzel olan kullanışlı olandır. Eşim de park yatak diyodu zaten, onu da çok yormadan alayım gitsin en iyisi bi tek onu alsam yetcek mi şimdi ama gündüz vakti salonda falan uyurken o yatağı mı taşıyoruz o odaya yoksa böyle durumlarda babynestler falan iş görüyo mu

Hem anne yanı hem park yatak olabilen iki türlü de kullanılan modellere bakıyorum ama çok marka seçeceği yok sanırım bunlarda.
İlk zamanlar anne yanı kullanırım büyüdükçe de park yatak haline çeviririm diye düşünmüştüm.
Elimde şimdilik elektrikli portatif sepet tarz bi beşik var sanırım 1 yaşa kadar kullanılır

[/QUOTE]
Ben de salondayken yatırmak ve seyahate giderken yanımıza almak için bu marka aldım beğenerek. Tavsiye ederim
Çok teşekkürler

Bende park beşik almayı düşünüyorum

Bu
Allahım paraya bak . Uçmuş ücretler. Kendi druna baktır canım. Umarım sıkıntı yoktur
Cümlemzinkinde canım inşallah

Ben bakıyorum dedi hastanedeki radyolog demedi aslında bende bilmiyorum bakalım bakalım

Benimde gönlüm beşikten yana.ya da şu sol tarafında çekmeceleri bulunan ahşap yataklar var ya onları da beğeniyorum. Olmazsa 6 aya kadar kullansın sonra letgo dan fln satarım diyorum sonra park yatağa geçerim diyorum. İlk ve son çocuğum olacak zaten alayım diyorum bir yandan da kafam karışık

, Ya senin tam zıttınım bende yarın 18 olacağım ve kocam oğlak burcu. Oğlak olmasın kova olsun diye uğraşacağım

Kisa kollu citcitli uzerine alt ust takim birde corap kis bebegi icin yeterlimj yoksa zibinin ustunden kruveze iclik ve ayakli iclik oluyor onuda giydirmekmi gerek.Yani zibin uzerine sadece alt giydirince bacagi tek kat oluyo usumezmi

Merhaba kizlar...
Girmeyeli baya oldu aşıdan sonra ben pert oldum iki gün beni baya kötü etkiledi sonrasinda kizim hastalandi onunla uğraştim o halle tam iyilesti derken simdide esim korona oldu hastalik bi türlü pesimizi birakmadi su an o ayri odada bix ayri odada cok kötü ama yemegi kiyafetleri herseyi ayirdik da cok sıkıntılı hayttan su an hic tat alamiyom hamileligim aklima bile gelmiyo su 4 5 gun perisan oldum valla ...

benim bebek icin reflü yatagim vardi (o zaman babynestler cok yoktu sanirim ki almamisim) ona yatiriyordum baslarda salonda falan. ama ben park yatagi sonradan almistim simdi dogacak olan kizimda tekerlekli ya onlar salondaysam salona tasirim yatiririm aksam odaya tasirim falan diye dusunuyorum . hep tecrube iste bebege gore hareket edecegiz. bir babnest tarzi bisey lazim ama baslarda alin bence. 1 tane park yatak alincak. bir de su vakit gecirsinler diye hafif sallanan ana kucaklari var mutfaga oraya buraya tasiyacagimizbu kadar yeter bence

O ana kucaklarindan hangisi kullanışlı ve guvenli oluyor???

Allah sifanizi versin inşallah sabredin yapacak hiç bir şey yok ne yazikki rabbim sağlığına kavuştursun esinizide sizede bu süreçte yardım etsin rabbim

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız sınavınız da basarilar

Okey ben listeye park yatak, reflü yatağı-babynest tarzı bişey bide anakucagi ekledim. Allah razı olsun valla. Her şeyden alasim geliyodu o da lazım olur bu da lazım olur diye kafayı yemlik

Çok geçmiş olsun. Rabbim eşinize şifa, size sabır versin

Allah emeklerinizi boşa götürmesin inşallah hayırlısı olsun senin için

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda eşin sağlığına kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…