- 5 Ağustos 2020
- 48
- 37
- 3
- 30
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #14.661
Çok faydalı oldu bu yazdıklarınız. Şimdi tecrubesizlik ve bi sürü özenme durumu falan eklenince illaki orası güzel olsun burası fırfırlı olsun tribine girdim ben ama dediğiniz gibi en güzel olan kullanışlı olandır. Eşim de park yatak diyodu zaten, onu da çok yormadan alayım gitsin en iyisiarkadaşlar ben bütün besikleri denemis biri olarak sizlere tecrubemi anlatayim gerisine siz karar verin. ben ilk dogmadan sallanan o begendiginiz ahsap cibinlikli besiklerden aldim ogluma. dogar dogmaz getirdim yatirdim nedense sevmedi. 3.5 kg dogurdum cocuk rahat edemedi hic kullanmadi sus gibi durdu. bu arada mis gibi odasinida yapmistim buyuyen besiklerden aldik sonra tek kisilik yatak olan takimlardandi.Bir kere bile yatmadi git gel bana da emzirmek icin zor oldu. odasini 4 yasinda hala hic kullanmiyor.( benim oglan bir tuhaf herhalde)sonra yatak yani besik aldim bi tarafi kendi yatagima yapisan . o daha kullanisliydi emzirip yatiriodum.buyudukce onada carpmaya basladi hareket etmeye baslayinca surekli yatakta yanimiza dogru yuvarlanarak gelmeye basladi ek tarafinda yatmaya basladi bu sefer dusecek diye korktuk. sonra yaz ayinda otellere giderken gotururuz yazlikta kullaniriz diye park yatak aldik. tipine bakmayin bende hic sevmiyordum ama bildiginiz cok rahat. kullanmazsan katla kaldir . öteki aldigim her besik basima dert oldu.birini depoya kaldirdim simdi de kullanmayacagim. birini verdim. birini yazliga koydum falan heryerim yatak besik oldu anlayacaginiz. park yatak alin keyfinize bakin benden söylemesi. süse püse aldanmayin ki estetige onem veren biri olrak soyluyorum guzel diye aldigim hersey elimde patladi. kullanisli olsun cocuk kullansin o urun zaten en guzel urundur net.
[/QUOTE]ben tripper marka almistim. cokta ucuzdu aldigimda. yenidogan icin ust kati var boyle fermuarli ytagi ust kata tasiyabiliyorsunuz. oyun parki oluyor tunel gibi fermuarli girisi var. ben memnunum ama cok cesit var begendiginiz her model isinizi gorur benimki en basit olani o bile isimi gormustu
Çok teşekkürlerBen de salondayken yatırmak ve seyahate giderken yanımıza almak için bu marka aldım beğenerek. Tavsiye ederim
Bende park beşik almayı düşünüyorumarkadaşlar ben bütün besikleri denemis biri olarak sizlere tecrubemi anlatayim gerisine siz karar verin. ben ilk dogmadan sallanan o begendiginiz ahsap cibinlikli besiklerden aldim ogluma. dogar dogmaz getirdim yatirdim nedense sevmedi. 3.5 kg dogurdum cocuk rahat edemedi hic kullanmadi sus gibi durdu. bu arada mis gibi odasinida yapmistim buyuyen besiklerden aldik sonra tek kisilik yatak olan takimlardandi.Bir kere bile yatmadi git gel bana da emzirmek icin zor oldu. odasini 4 yasinda hala hic kullanmiyor.( benim oglan bir tuhaf herhalde)sonra yatak yani besik aldim bi tarafi kendi yatagima yapisan . o daha kullanisliydi emzirip yatiriodum.buyudukce onada carpmaya basladi hareket etmeye baslayinca surekli yatakta yanimiza dogru yuvarlanarak gelmeye basladi ek tarafinda yatmaya basladi bu sefer dusecek diye korktuk. sonra yaz ayinda otellere giderken gotururuz yazlikta kullaniriz diye park yatak aldik. tipine bakmayin bende hic sevmiyordum ama bildiginiz cok rahat. kullanmazsan katla kaldir . öteki aldigim her besik basima dert oldu.birini depoya kaldirdim simdi de kullanmayacagim. birini verdim. birini yazliga koydum falan heryerim yatak besik oldu anlayacaginiz. park yatak alin keyfinize bakin benden söylemesi. süse püse aldanmayin ki estetige onem veren biri olrak soyluyorum guzel diye aldigim hersey elimde patladi. kullanisli olsun cocuk kullansin o urun zaten en guzel urundur net.
Cümlemzinkinde canım inşallahAllahım paraya bak. Uçmuş ücretler. Kendi druna baktır canım. Umarım sıkıntı yoktur
Canim ben toplam 300 lira ödedim ayrıntılı için. Radyoloji uzmanı da gayet ilgiliydi ve onların da alanına giriyor bu. Burda perinatologa giden bi arkadaş her şeyi detaylıca yazmıştı parmaklarını bile saydı demişti, radyoloji uzmanı da baktı aynı şeylere. Farkı yok yani bence. Ama kendi doktorunun bakması nasıl hiç bilmiyorum
Aynen ya çok kullanışlı ama çok basit duruyo. Ona da cibinlik falan ekleniyo ama yine de ahşaplar gibi görünmüyo. Küçük portatif bi beşik buldum ama 6-8 aya kadar anca kullanılır, 800 lira gibi fiyatı da. Hem onu alsam hemde odasına ayrı beşik israf mi yapmış olurum bilemedim
,Bende ikea sundvik beşiklerden alırım içinden taşana kadr yatırırım diye düşündüm18 haftalığım 4 şubat tahmını ama ben 20 ocağa kadar dogurmak istiyorum oğlak burcu olsun kocam gibi. Zaten kızlar cabuk gelirmiş bende öyle olur diye umuyorum
Kisa kollu citcitli uzerine alt ust takim birde corap kis bebegi icin yeterlimj yoksa zibinin ustunden kruveze iclik ve ayakli iclik oluyor onuda giydirmekmi gerek.Yani zibin uzerine sadece alt giydirince bacagi tek kat oluyo usumezmiOnun ince olanları var toplanıyordu iç üst krıvaze beyaz zıbındı benim hep toplandı kullanamadım üstüne baska giydirince olmadı, kısa kollu cıtcıt body üzerine tümden tulum fln giydiriyodum kış bebegiydi yine ilk cocugum evin durumu önemli burada, ev cok sıcak oluyorsa yeterli eminimki evi dogum sonrası sıcak tutarsınız ve battaniyeyle sıkısıkı ortersiniz, o yuzden üşür mü diye korkmayın. Evi de 22 dereceden sıcak yapmayın diyorlardı bizim hep 30 oluyodu cok fena
İnşallah tam tersi olmayız,Ya senin tam zıttınım bende yarın 18 olacağım ve kocam oğlak burcu. Oğlak olmasın kova olsun diye uğraşacağım
benim bebek icin reflü yatagim vardi (o zaman babynestler cok yoktu sanirim ki almamisimÇok faydalı oldu bu yazdıklarınız. Şimdi tecrubesizlik ve bi sürü özenme durumu falan eklenince illaki orası güzel olsun burası fırfırlı olsun tribine girdim ben ama dediğiniz gibi en güzel olan kullanışlı olandır. Eşim de park yatak diyodu zaten, onu da çok yormadan alayım gitsin en iyisibi tek onu alsam yetcek mi şimdi ama gündüz vakti salonda falan uyurken o yatağı mı taşıyoruz o odaya yoksa böyle durumlarda babynestler falan iş görüyo mu
O ana kucaklarindan hangisi kullanışlı ve guvenli oluyor???benim bebek icin reflü yatagim vardi (o zaman babynestler cok yoktu sanirim ki almamisim) ona yatiriyordum baslarda salonda falan. ama ben park yatagi sonradan almistim simdi dogacak olan kizimda tekerlekli ya onlar salondaysam salona tasirim yatiririm aksam odaya tasirim falan diye dusunuyorum . hep tecrube iste bebege gore hareket edecegiz. bir babnest tarzi bisey lazim ama baslarda alin bence. 1 tane park yatak alincak. bir de su vakit gecirsinler diye hafif sallanan ana kucaklari var mutfaga oraya buraya tasiyacagimiz bu kadar yeter bence
Merhaba kizlar...
Girmeyeli baya oldu aşıdan sonra ben pert oldum iki gün beni baya kötü etkiledi sonrasinda kizim hastalandi onunla uğraştim o halle tam iyilesti derken simdide esim korona oldu hastalik bi türlü pesimizi birakmadi su an o ayri odada bix ayri odada cok kötü ama yemegi kiyafetleri herseyi ayirdik da cok sıkıntılı hayttan su an hic tat alamiyom hamileligim aklima bile gelmiyo su 4 5 gun perisan oldum valla ...
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar merhaba inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi bende yeni anneyim bebeğim 5 aylık
Yarın KPSS gireceğim hamişlerin duası kabul olur benim için de ederseniz sevinirim sağlıklı günler diliyorum❤
Okey ben listeye park yatak, reflü yatağı-babynest tarzı bişey bide anakucagi ekledim. Allah razı olsun valla. Her şeyden alasim geliyodubenim bebek icin reflü yatagim vardi (o zaman babynestler cok yoktu sanirim ki almamisim) ona yatiriyordum baslarda salonda falan. ama ben park yatagi sonradan almistim simdi dogacak olan kizimda tekerlekli ya onlar salondaysam salona tasirim yatiririm aksam odaya tasirim falan diye dusunuyorum . hep tecrube iste bebege gore hareket edecegiz. bir babnest tarzi bisey lazim ama baslarda alin bence. 1 tane park yatak alincak. bir de su vakit gecirsinler diye hafif sallanan ana kucaklari var mutfaga oraya buraya tasiyacagimiz bu kadar yeter bence
Çok geçmiş olsun. Rabbim eşinize şifa, size sabır versinMerhaba kizlar...
Girmeyeli baya oldu aşıdan sonra ben pert oldum iki gün beni baya kötü etkiledi sonrasinda kizim hastalandi onunla uğraştim o halle tam iyilesti derken simdide esim korona oldu hastalik bi türlü pesimizi birakmadi su an o ayri odada bix ayri odada cok kötü ama yemegi kiyafetleri herseyi ayirdik da cok sıkıntılı hayttan su an hic tat alamiyom hamileligim aklima bile gelmiyo su 4 5 gun perisan oldum valla ...
Allah emeklerinizi boşa götürmesin inşallahKızlar merhaba inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi bende yeni anneyim bebeğim 5 aylık
Yarın KPSS gireceğim hamişlerin duası kabul olur benim için de ederseniz sevinirim sağlıklı günler diliyorum❤
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda eşin sağlığına kavuşur inşallahMerhaba kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?