2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin inşallah aminn

Çok geçmiş olsun... Allah acil şifa versin

Kızlar merhaba bugün 19olacağız ben artık kızımın tekmesini hissediyorum ancak tam kasığımın üstüne tekme atıyor neden okadar aşağıda anlamadım açıkçası

Kızlar merhaba bugün 19olacağız ben artık kızımın tekmesini hissediyorum ancak tam kasığımın üstüne tekme atıyor neden okadar aşağıda anlamadım açıkçası
Bnmkide oyle canm daha yukari cikmamis rahim ondandir herhalde hep gobek altina atiyo tekmeleri benm kisi de

Bnmkide oyle canm daha yukari cikmamis rahim ondandir herhalde hep gobek altina atiyo tekmeleri benm kisi de
Cnm rahim çıkar mı yukarı 5ay olacağız haftaya fazla aşağıdan tekmeliyor göbeğimin tam altında değil Bnmki kasığımın üstünde artık göbeğe ulaşması gerekiyor diye biliyorum

Cnm rahim çıkar mı yukarı 5ay olacağız haftaya fazla aşağıdan tekmeliyor göbeğimin tam altında değil Bnmki kasığımın üstünde artık göbeğe ulaşması gerekiyor diye biliyorum
Benimki de hala ara ara kasıkta canim endişelenme. Daha son 1 haftadır falan göbek çevresine vurmaya başladı. Yerleri hâlâ çok geniş olduğu için böyle sanıyorum

Bende hep vardı dökülme halada devam ediyor ilk gebeliğimde sığlaşmıştı saçlarım bunda öyle bir şey olmadı
Benimde ilkinde bir uzamıştı ki 2 kez kestirmeme rağmen belimden aşağı inmişti bunda yok aksine dökülüyor burnum şiş kanıyor diş etlerim balon gibi fırça değince oluk oluk akıyo kan

Benimki de hala ara ara kasıkta canim endişelenme. Daha son 1 haftadır falan göbek çevresine vurmaya başladı. Yerleri hâlâ çok geniş olduğu için böyle sanıyorum
Benimde kasık bölgesinde tekmeleri hissediyorum. Bana da çok aşağıda geldi. Perşembe dr randevum var umarım normaldir

O ana kucaklarindan hangisi kullanışlı ve guvenli oluyor???
O ana kucaklarindan hangisi kullanışlı ve guvenli oluyor???
benim 4moms mamaroo var. oglum kullanmadi her bebek sallanmayi sevmiyor. sansimi kizimda da deneyecegim umarim sever. ama mamaroo portatif degil. onu al bir yere tasi yapamiyorsun. portatif hafif heryere tasinanlar tercih edilmeli. bunlari cok övdüler bana bir tane alacagim ama karar veremedim henüz.

Eklentiler

• D4B9BA01-FD3A-458A-979C-8878496B1D79.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 35B32529-F2AC-4B4C-A086-8A770555804A.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 55CC2EAB-E19C-4909-A800-180C809C69BF.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 4F97466C-A069-491D-AE21-B96644A9EF25.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 52
bu arada kizlar reflü yatagindan bahsetmistim. ben ilk zamanlar hep onu kullandim emzirip ona yatiriyordum egimli . simdi babynestli reflu yataklari çıkmıs. bundan alin duz babynest yerine

Eklentiler

• 038B1BD6-61E4-4820-B93E-1DEDE18AB005.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar şaka maka beş ay bitti yaa ... bir şey anladınız mı siz beş ay boyunca. O kadar cabuk geçtiki hicbir sey anlamadim ben. Biraz da tedirginlikten galiba. Acaba kese olustu mu, kalbi attı mı , ikilisi temiz mi derken hep tedirgin gecirdim ben . Detaylı ultrasonda da sorun cikmasa epey rahatlycm.

İlk öğrendiğinde ay 9 ay nasıl geçecek niye günler hiç geçmiyor diyorsun şimdide zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bı bakmışsın bebek doğmuş da

Valla bulantıdan tiksinti den bana 4.5 ay ömür gibi geldi. Şafak sayar gibi haftaları günleri saydım geçmek bilmedi. Sağlıkla doğuralımda gelir geçer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…