2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar size bir şey danışıcam bdv ye çevirmek istemiyorum topiği ama ben mi büyütüyorum sizce? Ablam kanamam olduğunu öğrendiği gece arkadaşlarıyla rakı sofraları kurup instada paylaşmıştı bu benim çok ağrıma gittiyse de ona bir şey dememiş içime atmıştım. İki gün önce de eşimin pozitif olduğunu öğrendik benim durumum mechuldü bu sefer de akşamına arkadaşlarıyla şarap içip kadeh tokuştururken resim paylaştı. Ben içmesine bir şey demem ama paylaşım yapması kardeşi 2 canlı bu illetle mücadele verirken hele çok ağrıma gitti her yerden engelledim onu. Sabahına da yine arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmiş anca akşam beni aramak aklına gelmiş bana ulaşamayınca da annemleri aramış onlar da söylemişler böyle böyle diye. O da iyi ben de silerim onu mümkünse sizle de bir daha görüşmeyelim demiş anne ve babama. Ya normal bir insan bir kardeş bir abla böyle mi yapar gönlümi almaya uğraşacağı yerde bir de kendini haklı görüp biizimkilerle de bağını koparıo. Anlamadım gitti.

kendinden baska hicbiseye uzulme bu halinle. Bisey derse iyi bildin de gec. Bosver ablan bile olsa herkes ne yaparsa yapsin sen bebegine ve kendine odaklan.

O zaman haberleselim. Ben civilden daha bir şey almadım...

Et tirbaktan ayrılmaz... Üzülme çok ta dikkate alma. Her insan aynı şekilde duyarlı olmuyor maalesef...

Ablanın davranışı hoş değil gücenmekte haklısın özellikle de hamilelikte duygusal anlamda insan daha hassas oluyor. Ama bu hayatta senden daha değerli hiçbir şey yok öyle düşün hele de bebek beklediğin şu dönemde. Takmamaya çalış arkadaşım kendine bebeğine eşine odaklan.. Önemli olan sen ve bebeğin. Sen üzülürsen bebekte etkilenir. Tüm bunları bildiğine düşündüğüne eminim ama yine de insan gönlüne söz geçiremiyor her zaman. Ablan hatasını anlar zamanla inşaallah..

Çok haklısın kuzum ama şu an yapacak bişey yok kendini bebeğe odakla sen

Sezeryan için sadece gecelik mi götürülür kızlar pijama dikiş yerine gelir mi tecrübesi olan var mı
normal dogumda bile pijama giyilmiyor belinize kadar siyirip yatiyorsunuz geceligide kan falan olmasin ne olur ne olmaz diye ustunuzude pike falan ortuyorsunuz bele kadar. sezeryanda pijama hic giyilmez bence.

Kızlar ben kan verdim nötrofil lenfosit çok az değişik çıktı doktor baktı gönderdim sonuçları onemli değil bunlar dedi bi tek d vitaminim baya düşükmüş onun için damla al yeter dedi
Merhabalar nötrofilim cok az degisik cikdi demissiniz acaba yuksekmiydi yoksa dusukmuydu bende kan verdim dun ve normal degeri 8 kusurlerde olmasi gerekirken benimki 9 kusurlere cikmisdi normalden yuksek yani size doktorunuz normal demis acaba normalmiki yuksek cikmasi netten bakinca enfeksyon vs seyler diyo kanda pekde emin olamadim hafta sonuda oldugu icin doktorumuda arayip sormadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…