2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Faydalı oldun tabi canım çok teşekkür ederim. İzin vereceklerini pek düşünmüyorum ama bi konuşmakta yarar var yine de cok teşekkür ederim

Günaydın kızlar. Kız bebek bekleyipte tekme , hareket hisseden var mı. Varsa kaçıncı haftasınız. Bir de bebek hıçkırıgını ne zaman hissederiz. Sürekli aynı yerde dışardan da görülecek sekilde pıt pıt bi seyler oluyor ama arka arkaya . Tekme degildir diye düşünüyorum

Bazı insanlar bencil olur canım. Düşünemezler akıl edemezler . Herkesi kendinle bir tutmak hata olur . Biliyorum sen olsan öyle yapmazdın . Kirildigin noktayi dile getir eğer değişmezse o zaman tavrını ona gore ortaya koy.Annenlere karşı olan tavri da anlayamadım. Acaba herkes seninle ilgileniyor onu kimse kaileye almıyor mu ondan mi bu hareketler bilemicem. Her neyse burada önemli olan sen ve bebişin unutma. Isteyen yanında dursun isteyen arkada. Sana kalmış.

Canim ben 23. Hafta da falan hissetmeye başladım .Hâlâ pit pit şeklinde dışardan görülebilir değil hatta eşim elini koyduğunda hissetmiyor hoş kızım da babası elini koyduğunda tepki vermiyor anasının kızı tripli beni uzduklerine saysın

Buarada gunaydin kizlar Hehehehe fena fikir değil Ben kızımın adında kararsizim hala . Babannemi yeni kaybettim aralik sonunda .hatta benim yanımda rahmetli oldu. Bende emeği keza ödenmez. Onun ismini koymak istiyorum.Ağgül(Akgül) . Ama isim eski isim 2. Ad olarak kesin koyacağım ama Önüne hangi isim olur bilemedim (Defne Efsun Sedef Mira) Sadece Akgül koysam çok mu eski ağır mi gelir ?Bir de biri kızar ismiyle seslenmek bile ağrıma gider diye düşünüyorum bilemedim yani .Yardımlarınızı bekliyor ve öpüyorum Ayrıca türküsü de var hani Ağgül seni camekanda görmüşler Ağgülüm,gülüm...

Eklentiler

• FB_IMG_1600623901738.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ya ayağımda ödem olduğunu doktoruma yazdım hemen kontrole gel önemli bişey olabilir dedi. Normal normal diye geçiştiriyodum ben, ne olabilir ki önemli

Ben hareketlerini bazen çok sert hissediyorum bazende hafif hissediyorum... Çok sert hissettiğim parmakla sahitlidir... Hıçkırigi hissetmedim sanırım... 23+4 teyim

Sadece Akgül de güzel geliyor kulağa.... Bu arada paylaşımını eşime yolladim zaten despot bir eşim var şimdi kızına nasıl olacak acaba ben de Allah nasip ederse Gülce ve Yüsra ismini begendim... eşim Naz diyor..m sanırım Gülce Naz olabilir gibi...

Kızlar ya ayağımda ödem olduğunu doktoruma yazdım hemen kontrole gel önemli bişey olabilir dedi. Normal normal diye geçiştiriyodum ben, ne olabilir ki önemli
Benimde sol ayayimda uzun süredir şişme var... Öteki ayağımdan büyük... Rutin kontrollerde Birtarafimda rahmi besleyen damarda direnç çıktı... Ondan mı acaba diye sonradan geldi aklima

Günaydın canım.Kız bebek annelerine sormuşsun ama cinsiyetten farkeder mi bilmiyorum, bizimki erkek bebek. Ben 3 gündür falan hıçkırıklari da hissediyorum, ritmik hareketler oluyo sürekli çok tatlı. 23+2yiz bugün. Hareketleri de güçlendi ama bazen 3-4 saat hiç hissetmedigim de oluyo

Benimde sol ayayimda uzun süredir şişme var... Öteki ayağımdan büyük... Rutin kontrollerde Birtarafimda rahmi besleyen damarda direnç çıktı... Ondan mı acaba diye sonradan geldi aklima
Allah Allah olabilir canım belki. Doktorun biliyo mu? Ben ayak sismesini normal diye düşünüyodum. Geçen kontrolde bacak ve kalça ağrısı şikayetim olduğunu söyledim doktora, niye haber vermedin önemli bişey olabilir diye baya fırça çekmişti. Bunu da haber vermedin demesin diye yazdım hemen gel dedi beni de telaslandirdi. Oturarak çalışıyorum, çok az hareket ediyorum gün içinde, ona bağlıyorum ama bakalım inşallah öyledir

Heheheh kızlarımıza aşık olacaklar bidaha dusunsunler Gülce Naz güzelmiş kulagada güzel geliyor

Elimizi koydugumuzda hemen kesiliyor pıt pıtlar. Ben bi gün hissediyorum iki gün hissetmiyorum o da belli belirsiz . Kiz çocukları öyle olurmuş diyorlar

O zaman benim hissettiğim de hıçkırık olabilir canım. Ritmik oluyor. Sen niye üç dört saat hissetmiyormussun benim gün içinde hissetmedigim de oluyor ama erkek bebek ya seninki daha hareketli oluyorlar sanırım

Bence de sadece Akgül cok naif bir isim ,hoş bence tek başına da. O türküyü de cok severim

Benim hareketlerde Bayaa çoğaldı. Bugün gece harekete uyandım durmadan vurduda vurdu. Büyük oğlumda hiç böyle olmazdı sakindi günde bir iki vurur dururdu. Bevekliğide çocukluğuda sakin.. Bu yavrukuş hareketli olacak sanırım kaygılardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…