- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.661
Benimde 20 24 arasi oyleydi simdi gobise cani nereye isterse oraya vurup duruyo hanim efendi normal ya bazen cikcak gibi hissediyordum habire mesanye vuruyodu lavaboya gidiyodumBenimde kaşığa vuruyor sanki ve aynen çok kısa süre sonra tuvalete gidiyorum... Normaldir insallah
Uzak ve uzun kalacağın bir yere gideceksen gitmeden önce rapor veya izin almanı tavsiye ederim. Neden dersen orada başına bir şey gelse Allah muhafaza en basiti bir hastanelik olsan görev mahalli dışında olman genelgeye göre yasak olduğu için riskli olur. Hoş kalkıp genelgeye uymadığın için soruşturma açacaklarını sanmam o kadar vicdansız değillerdir elbet ama yine de için rahat olsun diye kurallara uygun şekilde hareket et arkadaşım. En azından amirine haber ver bence açıkça söyle böyle böyle il dışında çıkmak durumundayım nasıl yapalım? ne önerirsiniz? genelge de böyle yazıyor evet ama sizin yönlendirmeniz nasıl olur ? diye sor. İnsaflı biriyse git kardeşim der bence. Ama bazı birim amirleri oldukça kuralcı oluyor işte nasıl bir ortamda nasıl bir yönetici ile çalıştığını bilemiyorum arkadaşım. Ama seni mevzuat bilgim ve kendi görüşlerim doğrultusunda en doğru şekilde bilgilendirmeye çalıştım. İnşaallah faydalı olmuştur. Allah kolaylık versin.
Bazı insanlar bencil olur canım. Düşünemezler akıl edemezler . Herkesi kendinle bir tutmak hata olur . Biliyorum sen olsan öyle yapmazdın . Kirildigin noktayi dile getir eğer değişmezse o zaman tavrını ona gore ortaya koy.Annenlere karşı olan tavri da anlayamadım. Acaba herkes seninle ilgileniyor onu kimse kaileye almıyor mu ondan mi bu hareketler bilemicem. Her neyse burada önemli olan sen ve bebişin unutma. Isteyen yanında dursun isteyen arkada. Sana kalmış.Kızlar size bir şey danışıcam bdv ye çevirmek istemiyorum topiği ama ben mi büyütüyorum sizce? Ablam kanamam olduğunu öğrendiği gece arkadaşlarıyla rakı sofraları kurup instada paylaşmıştı bu benim çok ağrıma gittiyse de ona bir şey dememiş içime atmıştım. İki gün önce de eşimin pozitif olduğunu öğrendik benim durumum mechuldü bu sefer de akşamına arkadaşlarıyla şarap içip kadeh tokuştururken resim paylaştı. Ben içmesine bir şey demem ama paylaşım yapması kardeşi 2 canlı bu illetle mücadele verirken hele çok ağrıma gitti her yerden engelledim onu. Sabahına da yine arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmiş anca akşam beni aramak aklına gelmiş bana ulaşamayınca da annemleri aramış onlar da söylemişler böyle böyle diye. O da iyi ben de silerim onu mümkünse sizle de bir daha görüşmeyelim demiş anne ve babama. Ya normal bir insan bir kardeş bir abla böyle mi yapar gönlümi almaya uğraşacağı yerde bir de kendini haklı görüp biizimkilerle de bağını koparıo. Anlamadım gitti.
Canim ben 23. Hafta da falan hissetmeye başladım .Hâlâ pit pit şeklinde dışardan görülebilir değil hatta eşim elini koyduğunda hissetmiyor hoş kızım da babası elini koyduğunda tepki vermiyor anasının kızı tripliGünaydın kızlar. Kız bebek bekleyipte tekme , hareket hisseden var mı. Varsa kaçıncı haftasınız. Bir de bebek hıçkırıgını ne zaman hissederiz. Sürekli aynı yerde dışardan da görülecek sekilde pıt pıt bi seyler oluyor ama arka arkaya . Tekme degildir diye düşünüyorum
Ben hareketlerini bazen çok sert hissediyorum bazende hafif hissediyorum... Çok sert hissettiğim parmakla sahitlidir... Hıçkırigi hissetmedim sanırım... 23+4 teyimGünaydın kızlar. Kız bebek bekleyipte tekme , hareket hisseden var mı. Varsa kaçıncı haftasınız. Bir de bebek hıçkırıgını ne zaman hissederiz. Sürekli aynı yerde dışardan da görülecek sekilde pıt pıt bi seyler oluyor ama arka arkaya . Tekme degildir diye düşünüyorum
Sadece Akgül de güzel geliyor kulağa.... Bu arada paylaşımını eşime yolladimBuarada gunaydin kizlarHehehehe fena fikir değil Ben kızımın adında kararsizim hala . Babannemi yeni kaybettim aralik sonunda .hatta benim yanımda rahmetli oldu. Bende emeği keza ödenmez. Onun ismini koymak istiyorum.Ağgül(Akgül) . Ama isim eski isim 2. Ad olarak kesin koyacağım ama Önüne hangi isim olur bilemedim (Defne Efsun Sedef Mira) Sadece Akgül koysam çok mu eski ağır mi gelir ?Bir de biri kızar ismiyle seslenmek bile ağrıma gider diye düşünüyorum bilemedim yani .Yardımlarınızı bekliyor ve öpüyorum Ayrıca türküsü de var hani Ağgül seni camekanda görmüşler Ağgülüm,gülüm...
Benimde sol ayayimda uzun süredir şişme var... Öteki ayağımdan büyük... Rutin kontrollerde Birtarafimda rahmi besleyen damarda direnç çıktı... Ondan mı acaba diye sonradan geldi aklimaKızlar ya ayağımda ödem olduğunu doktoruma yazdım hemen kontrole gel önemli bişey olabilir dedi. Normal normal diye geçiştiriyodum ben, ne olabilir ki önemli
Günaydın canım.Kız bebek annelerine sormuşsun ama cinsiyetten farkeder mi bilmiyorum, bizimki erkek bebek. Ben 3 gündür falan hıçkırıklari da hissediyorum, ritmik hareketler oluyo sürekli çok tatlı. 23+2yiz bugün. Hareketleri de güçlendi ama bazen 3-4 saat hiç hissetmedigim de oluyoGünaydın kızlar. Kız bebek bekleyipte tekme , hareket hisseden var mı. Varsa kaçıncı haftasınız. Bir de bebek hıçkırıgını ne zaman hissederiz. Sürekli aynı yerde dışardan da görülecek sekilde pıt pıt bi seyler oluyor ama arka arkaya . Tekme degildir diye düşünüyorum
Allah Allah olabilir canım belki. Doktorun biliyo mu? Ben ayak sismesini normal diye düşünüyodum. Geçen kontrolde bacak ve kalça ağrısı şikayetim olduğunu söyledim doktora, niye haber vermedin önemli bişey olabilir diye baya fırça çekmişti. Bunu da haber vermedin demesin diye yazdım hemen gel dedi beni de telaslandirdi. Oturarak çalışıyorum, çok az hareket ediyorum gün içinde, ona bağlıyorum ama bakalım inşallah öyledirBenimde sol ayayimda uzun süredir şişme var... Öteki ayağımdan büyük... Rutin kontrollerde Birtarafimda rahmi besleyen damarda direnç çıktı... Ondan mı acaba diye sonradan geldi aklima
Heheheh kızlarımıza aşık olacaklar bidaha dusunsunlerSadece Akgül de güzel geliyor kulağa.... Bu arada paylaşımını eşime yolladimzaten despot bir eşim var şimdi kızına nasıl olacak acaba ben de Allah nasip ederse Gülce ve Yüsra ismini begendim... eşim Naz diyor..m sanırım Gülce Naz olabilir gibi...
Elimizi koydugumuzda hemen kesiliyor pıt pıtlar. Ben bi gün hissediyorum iki gün hissetmiyorum o da belli belirsiz . Kiz çocukları öyle olurmuş diyorlarCanim ben 23. Hafta da falan hissetmeye başladım .Hâlâ pit pit şeklinde dışardan görülebilir değil hatta eşim elini koyduğunda hissetmiyor hoş kızım da babası elini koyduğunda tepki vermiyor anasının kızı triplibeni uzduklerine saysın
Benim de aynı şekilde canım çok nadir bir seyler hissediyor gibiyim yani hergun düzenli hissetmiyorum 22+2 benim deBen hareketlerini bazen çok sert hissediyorum bazende hafif hissediyorum... Çok sert hissettiğim parmakla sahitlidir... Hıçkırigi hissetmedim sanırım... 23+4 teyim
O zaman benim hissettiğim de hıçkırık olabilir canım. Ritmik oluyor. Sen niye üç dört saat hissetmiyormussun benim gün içinde hissetmedigim de oluyor ama erkek bebek ya seninki daha hareketli oluyorlar sanırımGünaydın canım.Kız bebek annelerine sormuşsun ama cinsiyetten farkeder mi bilmiyorum, bizimki erkek bebek. Ben 3 gündür falan hıçkırıklari da hissediyorum, ritmik hareketler oluyo sürekli çok tatlı. 23+2yiz bugün. Hareketleri de güçlendi ama bazen 3-4 saat hiç hissetmedigim de oluyo
Bence de sadece Akgül cok naif bir isim ,hoş bence tek başına da. O türküyü de cok severimBuarada gunaydin kizlarHehehehe fena fikir değil Ben kızımın adında kararsizim hala . Babannemi yeni kaybettim aralik sonunda .hatta benim yanımda rahmetli oldu. Bende emeği keza ödenmez. Onun ismini koymak istiyorum.Ağgül(Akgül) . Ama isim eski isim 2. Ad olarak kesin koyacağım ama Önüne hangi isim olur bilemedim (Defne Efsun Sedef Mira) Sadece Akgül koysam çok mu eski ağır mi gelir ?Bir de biri kızar ismiyle seslenmek bile ağrıma gider diye düşünüyorum bilemedim yani .Yardımlarınızı bekliyor ve öpüyorum Ayrıca türküsü de var hani Ağgül seni camekanda görmüşler Ağgülüm,gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?