- 18 Mayıs 2020
- 566
- 848
- 23
- 40
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.621
Geçmiş olsun bir yandan rahatlama bir yandan karmakarışık olmuşsundur inşallah sana bulaşmadan eşin de iyileşirKızlar test sonucum geldi negatifmişim. Şimdi daha çok dikkat etmem lazım eşi pozitif olup kendisi negatif olanlar var mıydı varsa nelere dikkat ettiler yazabilirler mi
Canım o kişiden kişiye değişiyor.Benim şakır şakır kanamam oldu her 2 sezeryanımda da..Orkid yeterli oluyor. Damla kadar kanama oluyor rahim tamamen temizleniyor sezeryan da fazla kanama olmaz
Hadi gözünüz aydın canım.Az önce eşimin sonucu negatif geldi ağladım elimde olmadan...ama sanırım karantinaya alınacak yakın temastan dolayı...kim nerde çaresizce Allah yardımcısı olsun... Bu hastalık çok zor... Hem fiziki hem psikolojik olarak
Evet canım kendim için rahatladım ama daha günler var nasıl korunucam diye panik var, eşim için üzülüyorum bir yandan.Geçmiş olsun bir yandan rahatlama bir yandan karmakarışık olmuşsundur inşallah sana bulaşmadan eşin de iyileşir
Cnm geçmiş olsun olan olmuş sitres yapma bol soğan ve sarımsak ye zencefil çayı iç ara sıra tuzlu gargara mikrobu öldürmek için geçecek inşallahCanım bana da ilaç getirceklermiş ama kullanamıyormuşum onu a ve b kategorisinde değil sanırım. Parol sadece. Çok kötüleşirsem hastaneye götürüolarmış oksijen falan sanırım Allah yaşatmasın
Allah şifalar versin. İnşaallah eşiniz en kısa sürede kolaylıkla atlatır siz de bebekte korunursunuz inşaallah .. Allah yardımcınız olsun kötü düşünmeyin bebeğin hürmetine Rabbim ikinizi de korur..Kızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Çok teşekkür ederim canım. Epey sıkıntılı olacak o zaman gidersem. İşler karıştı şimdi
Cnm geçmiş olsun olan olmuş sitres yapma bol soğan ve sarımsak ye zencefil çayı iç ara sıra tuzlu gargara mikrobu öldürmek için geçecek inşallah
AminArkadaşlar bir arkadaşımın eşi kadın doğum doçenti fertilite ve tüp bebek alanında uzman 3 hastamdan 2 si covid demiş eşine.. Hamilelerde diğer bireylere nispeten bir miktar hafif seyrediyormuş ancak eğer akciğere inerse işin boyutu çok ciddileşiyormuş. Özellikle sezaryen yapma durumu riske giriyormuş hastalık akciğerlerde indiği zaman. “O yüzden sürekli defaatle söylüyorum hastalarıma lütfen çok dikkat edin diyorum.” demiş eşine o da benim durumumu bildiği için aradı beni uyardı sağolsun. İnşaallah sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız. Rabbim hiçbir hamileyi bu süreçte bir de covid ile imtihan etmesin. Virüse yakalanan herkese de şifalar versin. Çok zor bir hastalık ilk dönemde vakalar çok seyrekken babam covid oldu 13 gün kadar hastanede yattı. İlk 5 gün uygulanan tedavi protokolü işe yaramadı hastalık ne geriledi ne ilerledi aynı kaldı öyle olunca üst seviye hastaneye sevk ettiler 8 günde orada yattı. Çok şükür atlattı. Ama ne kadar zor bir hastalık olduğunu o zaman gördüm. Gerçi hastalık bence evrim geçirdi semptomlar ilk zamanlara göre çok farklılaştı ve hastalığın durumu kişiden kişiye göre büyük farklılık arz ediyor. çok dikkat etmek lazım ama işte kolay olmuyor biz evde olsak bile eşimiz çalışıyor bir şekilde hayatla temas devam ediyor. Rabbim muhafaza etsin hepimizi. İnşaallah hasta olan herkese de tez vakitte acil şifalar versin..
civilin genel olarak hicbir urununun kalitesini begenmedim canim. E bebekte 2 al 1 ode kampanyasi varken ordan almistim ben. 2 kalin kislik 4 penye( 3unu annem verdi) 2 muslin 3 orgu battaniyemiz oldu ama bu kadarina gerek yoktu bence bizim anneler costuKizlar kış için battaniyeleri alacağım... Battaniye için internetten hangi siteden aldiniz? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Mesela polyester istemiyorum. Civilden baktım bu sabah.. 1 akrilik 1 triko 1 penye yeterli olur mu? Evde şu an 1 örgü ve muslin battaniyesi var
Canim Instagram'da çok güzel pazen battaniyeler var ben 1 tane ondan alicam, 2 tane nohut battaniye düşündüm. 1 tane de örgü olsa yeter herhaldeKizlar kış için battaniyeleri alacağım... Battaniye için internetten hangi siteden aldiniz? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Mesela polyester istemiyorum. Civilden baktım bu sabah.. 1 akrilik 1 triko 1 penye yeterli olur mu? Evde şu an 1 örgü ve muslin battaniyesi var
Mm konu sahibi ben değilimlimpido canım ilaveten, soğanı yarıya kesip eşinin kaldığı odaya koyabilirsin. Mikrobu çektiği söylenir hep. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zararı olmaz
Çok sezeryan olan tanıdım ama hiç bu tarz kanaması olana rastlamadım. Dediğin gibi o anki komplikasyonlarla alakalı. O halde hem gecelik hem pijama takımı hem orkid hemde hasta bezi alıp gitmekte fayda var çantada herşey olsun ki ne lazım yaşayarak görelimCanım o kişiden kişiye değişiyor.Benim şakır şakır kanamam oldu her 2 sezeryanımda da..
Biliyorum canım, senin yazdığına ilaveten yazdim :) konu sahibini etkiletledim zatenMm konu sahibi ben değilimlavanta suyu virüsü öldürüyormus bulunduğu ortamda İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin küru
Elinle dokunarak al canım. Civilin kalitesine baktım sevemedim. Bende kışlık kalın battaniye arıyorum. Bir organik müslin iki penye battaniye var illaki kalın battaniye şart hala bulamadım işte bu dediğim şey karşıma çıkmadı henüzKizlar kış için battaniyeleri alacağım... Battaniye için internetten hangi siteden aldiniz? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Mesela polyester istemiyorum. Civilden baktım bu sabah.. 1 akrilik 1 triko 1 penye yeterli olur mu? Evde şu an 1 örgü ve muslin battaniyesi var
TM cnmBiliyorum canım, senin yazdığına ilaveten yazdim :) konu sahibini etkiletledim zaten
Ben iki çocuğunu normal doğurdum 40 gün kanama yaptım çok kanamam oluyoÇok sezeryan olan tanıdım ama hiç bu tarz kanaması olana rastlamadım. Dediğin gibi o anki komplikasyonlarla alakalı. O halde hem gecelik hem pijama takımı hem orkid hemde hasta bezi alıp gitmekte fayda var çantada herşey olsun ki ne lazım yaşayarak görelim
Aynen benim de öyle olmuştu..Canım o kişiden kişiye değişiyor.Benim şakır şakır kanamam oldu her 2 sezeryanımda da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?