2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence erken değil son aylarda da başka sıkıntılarımıznolacak bence rn rahat aylarımız bunlar. Biçok seyi halletmek lazım. Ben de anne yanı beşiği aldım. Ana kıcağı aldım. Kıyagetleri tamamlando gibi. Gelenler de oldu hediye.

Kızlar bugğn ben de ayrıntılıya girdim. Gelişimi gayet iyi her şey yolunda dedi. Çok şükür. Yüzünü göremedim elleri ayakları hep yüzündeydi. Kordonuda kapamış yüzünü. Hiç göstemedi minik tospam en sonunda da totoyu döndü zaten

Sezeryan için sadece gecelik mi götürülür kızlar pijama dikiş yerine gelir mi tecrübesi olan var mı
Ben de önce gecelik giymiştim ama hiç rahat edemedim oldum olası gecelik giymeyi pek sevmem zaten hemen pijamalarımı giymiştim hiç de sorun yaşamadım yine pijama giyerim diye düşünüyorum bu arada ilk doğum sezeryan olmuştu
Kızlar ya 2 gündür ayaklarım kocaman kocaman şişiyo önemli bişey mi sizce doktora sormalı miyim? Nasıl önüne gecebilirim bunun
Benim de şişti arada ve ben de merak ediyordum tuz çok yemiyorum diye düşünüyordum sonra farkettim ki şiştiği günler az da olsa tuzlu çekirdek yediğim zamanlar
Sen de bir düşün belki dün farklı birşey yemişsindir turşu filan

Kızlar test sonucum geldi negatifmişim. Şimdi daha çok dikkat etmem lazım eşi pozitif olup kendisi negatif olanlar var mıydı varsa nelere dikkat ettiler yazabilirler mi
Gözün aydın canım kaç günde geldi sonucun? Eşim dün gece verdi hala gelmedi...imkanin varsa eşinden ayrı kalabilen diyeceğim ama... Bende bugün eşimi evde tek bırakıp geldim kalbim evde kaldı

Kızlar test sonucum geldi negatifmişim. Şimdi daha çok dikkat etmem lazım eşi pozitif olup kendisi negatif olanlar var mıydı varsa nelere dikkat ettiler yazabilirler mi
Kuzum benim de öle ben negatif eşim pozitif fakat 8. Haftada kanamam olunca önce test yaptılar indirect coombs negatif çaktı fakat nolur olmaz diye kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar 28. Haftada tekrar gerek yokmuş ole dedi doktorum doğumda bebeğin kanına bakacaklar sadece duruma göre tekrar iğne vuracaklarmış

Gözün aydın canım ama bu test tekrarlanıyor bildiğim kadarıyla..1. de negatif 2. de pozitif çıkan tanıdıklarımız var. Yine de dikkat et.Eşinle ayrısınız değil mi şimdi fiziki olarak

Gözün aydın canım kaç günde geldi sonucun? Eşim dün gece verdi hala gelmedi...imkanin varsa eşinden ayrı kalabilen diyeceğim ama... Bende bugün eşimi evde tek bırakıp geldim kalbim evde kaldı
Sağol canım dün sabah 11 gibi yapıldı bugün akşamüstü 5 gibi geldi. Ben bırakamam eşimi o git diyor ama ben gidersem o ne yemek yer ne bir şey yapar, benimkinin durumu çok çok iyi değil çünkü. Semptomsuz olsa giderdim ama onun bakıma ihtiyacı var

Gözün aydın canım ama bu test tekrarlanıyor bildiğim kadarıyla..1. de negatif 2. de pozitif çıkan tanıdıklarımız var. Yine de dikkat et.Eşinle ayrısınız değil mi şimdi fiziki olarak
Sağol canım bilmem bana denilmedi bi şey ikinciye yapılır gibi, belki Pazartesi ararlar ya da gelen olur. Ayrıyız o salonda ben yatak odamızda takılıyorum. Banyolarımız da ayrı.

Bırakma bence odada kendini izole edebilir. En azından beslenmesine yardım edersin hem aklın da kalmaz gittiğin yerde rahat edemezsin eşin o haldeyken. Rabbim tez zamanda iyileşmesini nasip etsin

Az önce eşimin sonucu negatif geldi ağladım elimde olmadan...ama sanırım karantinaya alınacak yakın temastan dolayı...kim nerde çaresizce Allah yardımcısı olsun... Bu hastalık çok zor... Hem fiziki hem psikolojik olarak

Yemiyor canım ya tavuk suyuna çorba bile yediremedim çok iştahsız annesi de zorlama isterse ver diyor ama bana sanki yerse toparlanır gibi gelio böle hepten güçten düşcek
Su pastili önerdi en yakın arkadaşım. Su an onlarda karı koca pozitif evdeler.... Günden güne iyiye gidiyorlarmis

Eklentiler

• IMG-20200918-WA0026.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…