2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar size doğum tarihi ne verdiler. Bana ocak ortası diyordu doktor. Çok anlayamadım. 2. çocuk ve sezeryan olduğu için sanırım biraz öne cekti.
Dün kontrole gittim sorun var mı diyor doktor hiç bişey aklıma gelmiyor, siz doktorunuzza ne soruyosunuz ?

Bana gün vermedi açıkçası gidişata göre hareket edeceğiz. İlki de zaten gününde olmamıştı, şu anda ilk hedefimiz 30. haftayı bulmak. Sonrası ite kaka nereye kadar gidebilirsek. Benim tahminim aralıkta alınır benimki ama yine de bilemiyorum tabi.

Bence bulunduğunuz koşullarda iki doktor mantıklı. Herşeyi düşünmek lazım. Ben de ilkinde çocuğun kanı değişmesi ihtimali de olduğu için 2 hastane 3 doktor ile devam etmiştim.

Canim muzun kabızlık etkisi arada tüketildiği zaman oluyormuş. Düzenli tüketilirse kabızlık yapmadığını okudum ben bi yerde ve gerçekten uzun zamandır günlük 1 tane tüketiyorum, çok şükür problem olmuyor

Ay ben de Bi haftadır yiyorum ama biraz zorluyor beni. Evet belki de biraz daha kullanmam lazım ki bünyem alışsın ama çok şükür çok memnun kaldım ya. Bazen topallıyordum o kadar ağrı giriyordu ki.

Ay ben de Bi haftadır yiyorum ama biraz zorluyor beni. Evet belki de biraz daha kullanmam lazım ki bünyem alışsın ama çok şükür çok memnun kaldım ya. Bazen topallıyordum o kadar ağrı giriyordu ki.
Çok fena oluyo ya biliyorum. Ben de defalarca güç kaybı ve kemiklerim birbirinden ayriliyomus gibi ağrı yaşadım. Hala oluyo ama şiddeti çok azaldı çok şükür. Sabahları kayısı da tüket canım belki dengeler :)

Mantıklıinşallah şeker yükleme sonuclariniz normal çıkarbende bugün açlık tokluk şekeri vs tahlil işlerini yapıyorum... Tamda gününde şekerim düştü...eve şeker ölçüm cihazı almıştım, ve tipik şeker hastası gibi besleniyorum...

Hafta na gore degisiyo canm benim ilk 21 haftada vuruldugumda 2 gun hic hissetmedim ama o haftalarda her gun hissedilmezmis zaten gecen cuma 2. dozu vuruldum 27+4haftaligim suan hic bi sorun olmadi kızım her zaman ki gibi hareketlerine devam etti

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Kızlar ya ben bi halt yedim niye yaptım bilmsabah tetanoz alışı vuruldum 2.dozdu ordan çkıyım eve geldim banyo yaptım daha doğrusu vücudumu yıkadım virüs korkusundan 5 dk anca yaptım sağlık ocağında ki ebeyi Aradım ondan bişey olmaz biz sadece verem aşısından sonra önermiyoruz gerisi önem değil dedi sizler yaptınız mı duş falan

Bana banyo yapma demişti unutup yapacaktım son anda aklıma gelmişti. Ebe bişey olmaz dediyse bir bildiği vardır. Rahat ol cnm

Benim de aynı sekilde canım. Doktor iki haftaya güçlenir hareketler hissedersin dedi .24.haftadayim bu arada. 28.haftaya kadar dinlemeyin hareketleri diyorlar

Canım ben ayrıntılı ultrasonu yaptırdığımda bir hafta geri görünüyordu dün gittim 4 gün ileri çıktı. Cihazdan cihaza farklı gösterebiliyor demislerdi bana da. O yüzden canını sıkma bence. Bulunduğun yerde de doktora gitmen bence de iyi acil vir durum olursa senin durumunu bilir hiç degilse. Ben de her seferinde iki saat gidiş iki saat geliş yol cekiyorum malesef muayene için. Acil bir durum olsa sen düşün :) burda kadın dogumcu olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…