2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim ben ilk dozu yaptirdigimda ebe bana duş alabilirsin sadece kolunu ovalama demişti. Bisey olmuyodur böyle dediklerine göre, endişelenme

Kızlar ben nisan annesi olucam size bişey sormam lazım ikili test yaptırdım biyokimyasal risk 227 de bir cıktıgı için doktorum 3 lü test önerdi size neler yaptınız başına gelen varmı

Artık gece yatamıyorum saga sola donmekten bi bakıyorum sabah olmus ya gebelik yastgı kulanan varmı rahatsa bende alaym karnımın ustune yatiyormusm gibi geliyo cok rahatsz oluyorum ya
Bende aynı vaşşa o yana dön bu yana dön bi bakıyom ezan okuyo ben normal yastık koyuyorum bacaklarımın arasına canım iyi geliyo bana öyle

Artık gece yatamıyorum saga sola donmekten bi bakıyorum sabah olmus ya gebelik yastgı kulanan varmı rahatsa bende alaym karnımın ustune yatiyormusm gibi geliyo cok rahatsz oluyorum ya
ben kullanıyorum canım hamile yastığı, yoksa uyumam mümkün değil. memnunum şimdilik ama daha da karnım büyüyünce o bile yetersiz gelecek sanırım ekstra yastıklar kullanmam gerekecek gibi

canım sezeryan olunca zaten 37-38 haftalara gün veriyorlar diye biliyorum. yani seninki de o zamana denk geliyor sorun olmaması lazım. bana herhangi bir tarih vermedi normal bekleyeceğimiz için ocağın 2. haftası ile sonuna kadar herhangi bir aralıkta olabilir dedi

Ben arkadaşımın hamile yastığını aldım deneme amaçlı çok gereksiz geldi bana rahat da edemedim. Ben normalde de bacak arama bi şey almadan uyuyamam o yüzden yaz kış yorganla yatarım hatta eşimle de kavga ediyoruz doğuma kadar 2 yorganla yatcaz yatakta mecbur. Yorgan ya da yastık alırsan bacak arana rahat edersin.

Kızlar alan almayana yardımcı olsun demiştik
Tesettürlü olanlar için ben bunları aldım.
Lacivert ler artış marka.
Beyaz olan şahinler marka.
1 ince 1 kalın sabahlık aldım.
1 tane elbise şeklinde gecelik aldım.
1 tane de pijama takımı aldım.

Lacivert almamın sebebi altımıza bir şey pek giydirmiyorlarmış. Kontrol etmek amaçlı. Kanama olsa vs en azından belli olmaz diye düşündüm.
Artış markasını beğendim.
Danteli yok sabahlıkların.
Gecelikteki dantel de güpür şeklinde değil kumaş ve çok yumuşak.
Öndeki düğmeleri açılıp kapanıyor
Emzirmeyi sağlıyor.
Ben normalde l giyiyorum.
Ne olur ne olmaz diye 2xl aldım.
Şahinler pijama xl ama.
Bilen bilir kalıpları biraz geniştir şahinler markasının.

Benden bu kadar kızlar.
Hıı bu arada boyum 170 gecelik tam oluyor

Bayramda arkadaşım vermişti bana hamile yastığını o günden beri kullanıyorum. Ama ters u şeklinde değil u şeklinde kullanıyorum ben. Ortapedik yastık kullandığım için onu kafamın altına koymak istemedim.
Rahat mıyım değil miyim bilmiyorum aslında. Yani yastıksız hiç yatmadığım için. Bacaklar arasına yastık şart bence

Ben kullanıyorum canım epeydir. Babyjem'in yastığını almıştım çok rahatım çok şükür

bana da 21 Ocak olabilir dedi. normalde 31 ocak gözüküyor hesaplamalarda.
hayırlısı olsun, ya sancı gelir de normal yapmak zorunda kalırsam korkusu sardı beni şimdi de, cunku bu hamilelik daha baskı yapıyor gibi hissediyorum alta dogru. kızlar normal dogum nasıl bişey ya :'(

Sonuçlarım iyi cıktı.Gebelik sekerim yok.Ama yine de fazla kilo almasak iyi olur dedi.Zira 85 kiloyum şu an

Normal yastık kullanıyorum ben bacak arama koyuyorum iyi geliyor yatmak zorluyor artık ama ben bayagidir kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…