2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum çatal kaşık ne için oluyo pek bilmiyorum da bide depend ne

Kanguru olarak her marka her model sağlıklı değil ona göre almanızı tavsiye ederim kalça yapısına en uygun olanını almanız en iyisi
Ben bir tane Lillebaby airflow almayı düşünüyorum bir de boba wrap alırım ilk çocuğumda başka bir marka almıştım ama çok yönlü kullanamadım

Doktor bir sorun tespit edemedi. Benim hamilelik böyle galiba diye kabullendim durumu. Kendimizce Cinsel ilişkiye ara verdik. Ben daha önce düşük yapmıştım. Onun korkusu ile aylardır dikkat ediyoruz

26 haftalık karnım bu sizce bu bebek nerde annem hala hayret edio. benimle aynı haftadakilere bakıorum üzülüorum belki de böylesi daha iyi bilmiorm ama
Maşallah canım ne güzel yaa ben çekiniyom göbek büyüyo die sürekli bol şeyler giymeye çalışıyorum belli olmasın die eşimde dio ne tuhaf kadınsın millet bakar göbeği çıksın die bizimki olanı saklamaya çalışıyo dio

Acaba rahim büyüdükçe bi yerlere baskı yapıyor da o şekilde akıntı mı yapıyor. Enfeksiyon değildir ama neden acaba

Benim doktorum renksiz ya da beyaz renkli kokusuz kaşıntsız sızlamasız akıntının normal olduğunu söyledi. Hormonlardan olabiliyormuş
İnş senin doktorun dediği gibidir. İdrarda yanma , sızlama , koku , kötü renk yok sadece vajinada ağrı var. Şu haftalarda akıntı artiyormus zaten bakalım fitili kullanayim da geçer inş

Acaba rahim büyüdükçe bi yerlere baskı yapıyor da o şekilde akıntı mı yapıyor. Enfeksiyon değildir ama neden acaba
Yok hamilelik öncesinden beri yıllardır çektiğim bir sorun. Hamilelikle azalar sanıyordum. Bir okudum hamillekte akıntılar normalemiş. E benim önceden de bir alt yapım olduğu için arttı da arttı. Hamileliğin 3. Aylarnda daha çoktu
Doktorum cvp yazmış yine aynı koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok. Allah'ım ya neiye pembe geliyor niye kılcal kan görüyorum neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…