2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doktorun normal dediyse takılma... Bende bir ara çok takılıyorum o değerlere.... Artık oluruna bıraktım... Ki doktorum ne zamandır vermiyor o değerleri... Sadece foto veriyor zalim kadinnnnnnn

Kizlar bugün bebek arabalarina şöyle bir göz gezdirdimbir şey anlamadımbebek arabası çok kullanmayacağım için maksimum bütçe 2000 TL ayırdım... Ve araba ve ev ufak olduğu için katlaninca çok yer kaplaması istiyorum...
Eşim Kraft twix beğendi gibi (2000 TL)
Benim de ebebekte joie kafama yattı gibi ( 1800 TL)
Bu ikisi arasında kaldım ama az yer kapladigu için joie olacak gibi... Jolie ilgili deneyimi, bilgisi olan var mı?

Doktorun normal dediyse takılma... Bende bir ara çok takılıyorum o değerlere.... Artık oluruna bıraktım... Ki doktorum ne zamandır vermiyor o değerleri... Sadece foto veriyor zalim kadinnnnnnn
Pek birşey de demedi normal takibime başka doktora gidiyorum sadeve tahlil için gittim oraya bebeğin kilosuna 612 dedi ama kağıtta farklı yoğurt de sonuçlar çıkınca gel dedi o kadar birde sen çok zayıfsın dedi ilk gördüğünde ilk 3 ay çok kustum dedim 7 kilo aldım zaten bana yorum yaptı bebeğe değil bende evde gördüm kağıdı elimi sürmiyim dedim yağmur da vardı ıslanmasın evde bakarım dedim. Soramadım o yüzden.

Ve bugün hastane ilk hastane çıkışını aldım kizlar... Düz beyaz sade bir hastane çıkışı aldım... Pier cardinin 210 TL... Ürün kalitesi iyi ve bebek için Allah izin verirse rahat olacak bir şey aldığımı düşünüyorumşimdi geldim Trendyol da aynı ürünü 187 TL ye gördüm... Aklınızda olsun...

Anladım.Ben de sabah diyetisyene gideceğim ama bazı fikirlerim var.Siyez bulgurunu haşlayıp yoğurtla yiyebilirim.Ben ekmeği çıkarsam da olur hayatımdan.Meyve saat 2 den sonra yenmeyecek 2 ye kadar da 1 porsiyon olacak.Makarna pirinç yok

Ben joie litetrax 4 travel sistem aldım canım. Çok da beğenerek yorumlarına da güvenerek aldım.

Kesinlikle diyetisyene git... Bende şimdi ölçümlerde ve diyetten şunu anladım... Sabah saatlerinde şeker daha yüksek meyve tüketmemeye çalışıyorum. Öğleden sonra ve akşamları ara öğünde birer porsiyon( meyvesine göre) pekmez, reçel, bal, tatlı v.s yok zaten...bakalım bu hafta kontrolüm var eğer her şey yolundaysa aynen devam... Yoksa yeniden bir beslenme biçimi olusturacagim...

Son düzenleme:
Naptınız diyetle kontrol altına alındı mi biraz?Benim de açlık 115 tokluk 1.saat 150 cıktı

ben denize girmistim

Kızlar dünden beri yürürken kasigimin sağ tarafında batma gibi ağrı gibi bişey var. Rahim büyümesinden mi acaba bu?
Ya o bende de var tam kasığım da denilemez sağ bikini bölgemde yürüdüğüm de ya da oturduğum zaman kalkınca kitleniyo gibi. Geçen sol ayağımı burktum sağa yüklendim de ters bi hareket mi yaptım yoksa gebelikten mi çözemiyorum

Naptınız diyetle kontrol altına alındı mi biraz?Benim de açlık 115 tokluk 1.saat 150 cıktı
Şekerim kontrol altında sayılır. Açlık 80 ile 90 arasında çıkıyor 90 ı pek bulmuyor. Tokluk en yüksek 136 çıktı. Şimdi akşamları ölçüyorum onda da iyi gidiyor. Ama kilo vermeme takıldı dr. 1-2 gün akşam ölçelim dedi. Diyetisyenim de bir şeyler ekledi listeye. Şimdilik iyi gidiyorum bakalım.

Benim de açlık 77 tokluk 1.saat 176 2. Saat 125 cıktı. Sanırım burda önemli olan açlık mi oluyor .Çünkü doktor ikinci sonucu bekleyelim dedi sonra sıkıntı yok dedi.

Aynı durum benim de canım. İnternetten baktığımda çatı ağrısı diyo bunun için ama sanırım daha ileri haftalarda olması gereken bi ağrı. Ben haftalardır çekiyorum bunu, tarif de edemiyorum tam doktora magnezyumu 12 saatte bir icersem sıkıntı yok ama aksatirsam akşam uzandigim yerden kalkamiyorum resmen

Kızlar bebek yatagına uyku seti aldım, abisininkini atmıştım hem de mavi agırlıklıydı, şimdi pembe gri agırlıklı uyku seti siparişi verdim dikiliyor.
Ayrıca bebek yelek - patik ve kapsonlu hırka , bere atkı seti ördürüyorum. Bunlar aralık ayına ancak yetişecekler şimdiden elleri dolu sipariş vermek isteyenlerin aklında olsun bunları erken sipariş verin derim.
Bir tane tütülü hastane cıkışım var. Bir tane daha alacağım hoşuma giden bulursam veya isim belli olursa isimli yaptırabilirim.
Onun dışında pazen ve muslin battaniye kumaşları seçtim aldım henüz dikilmediler.
Bebek arabası abisi sürekli kırdığı için son bebek arabasını kullanmayı düşünüyorum o da chicco litewaydi sanırım. puseti yok eski bebek arabamızı birine vermiştim onun cocugu onla buyudu simdi geri puseti isteyecegim zaten pandemide hastaneden baska yere gitmeyiz o sureci de pusetle arabada tasıyrak geciririz. puset ortusu olarak banndu dusunuyorum cok mu bunaltıcı olur bilemedim. kurdeleli puset ortusu mu diktireyim ya da alayım yoksa tonla muslini olcak onları mı kullanayım bilemedim. boşa sokaga atılcak seyler almak istemiyorum artık.

abisi tombik oldugu için asla kullanamadığımız nakucagı kucakta tasıma var. onu kullanırım.
başka aklıma eksik gelmiyor. bir de karyolasını boyayaycağım mavi cizgiler var. beyazla kapatacağım. Pembe boya da aldım kendime inanırsam pembe eskitme deneyebilirim cok da emin değilim.

abisine bir cocuk odası yapmam lazım yatak acil bi de dolap calısma masası olsa, su an için yer yok bilmiyorum o konuyu ne yapacagız.
fikirleri olan var mı

Önceki gün tatlı bir şey mı yedin acaba ya da hamur işi, pirinç, mercimek vs?
Yok ben tatlı sevmem,beslenmeme de kısmen dikkat ediyorum ama şekerden şüphe ediyordum zaten.Agzimin içi hep yapış yapış,sürekli su içiyorum gecede 4 kez idrara çıkıyorum bir de aşırı sinirliyim

Kocam donmemden rahatsız olup salona kaciyo hakli adam sabah erkenden kalkıp ise gitmek zorunda gebelik yastgni oneren sayisida az 3 ay katlancaz bu duruma yapcak bisey yok
yastığa göre değişiyor aslında ben ilk gebeliğimde uzun U şeklinde yastık almıştım çok rahat etmiştim üstüne yüklenmekten içi dışına çıktı şimdi kullanamıyırum sırt karın destekli küçük yastıklarda aldım çok rahatsız oldum normal yastık kullanıyorum o da bazen yetersiz geliyor karın büyüdükçe ilk kullandığım yastığa olan ihtiyacım artacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…