2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben mağazada bakıyorum sonra nete bakıyorum hangisi uygunsa ordan alıyorum genelde netteki ler daha uygun oluyor..hayurlı olsun bebişine sağlıkla giysin inş

Şimdi nasılsın??? Haklısın ama işte burda derdimizi, kaygimizi, korkularımız, bilgilerimizi paylaşıyoruz...
sizlere ayıp olmuş gibi hissediyorum aslında. çekip gittim.
ama kendimi toplamaya ihtiyacım vardı.
çok şükür iyiyim şimdi progestanı kestik. serklaja da gerek kalmadı.

Hangi yastiktan o?? Bende alacağım sanırım...

E bebekte var internette de satışta hepsiburadadan falan ben ilk gebeliğimde kullandım çok rahattı. Boylu boyunca sarılıp uyuyorsun

Ben bir tane ince battaniyeyi güzelce sardım üzerine de misafir çarşafımı kılıf olarak sardım düz bir yuvarlak oldu şeker yastıklarım büyüğü gibi
Geceleri onu kucaklayıp yatıyorum sonradan başıma yük kalacak birşey almak istemedim

Bende duş aldım hatta hemşirem duşta sorun yok demişti. Hiç vesvese yapmayın rahat olun inşallahta bir şey olmaz

Kızlar uzun zamandır girememiştim biraz geriden geliyorum. Göbüş fotoğrafları yüklenmiş minnacık göbeği olanlara bayıldım maşallah. Bide bunun için üzülenler var bence çok şanslılar. Benim göbeğim 3 hafta içinde devasa büyüdü öyle ki 3 hafta önce gören arkadaşım inanamadı. Bir de iştahım değişmese de çok hızlı kilo almaya başladım ilk 4 ay sadece 1 kilo almıştım şimdi son iki ayda 5 kilo aldım nasıl başardım bilmiyorum şekerim yüksek çıkmaz inşallah haftaya onun için gideceğim doktora.

bende de vardı dün ters hareket yaptığımı düşünmüştüm. Akşam dinlenince azalmış biraz.

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi ve tetonoz 2.dozu yaptırdım. Şeker yüklemesini kendi doktorum 50mg istemişti ama yaşadığım ilçedeki yakın doktora gittim o 75mg lık yaptı. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Zaten çok yaptırma taraftarı değildim ama bütün doktorlar önerdiği için yaptırdım. Açlık şekeri 76, 1saat sonra 115, 2 saat sonra 109 çıktı. Şeker iyi dedi doktor. Kan ve idrar tahlili de yaptı idrar yolu enfeksiyonu çıktı 6 tane fitil ve bir tek içimlik toz verdi. Bol su iç dedi. Kızçem de 800gr 33cm olmuş bizden haberler böyleli

Bu arada anne bebek çantası olarak pull and beardan normal bir çanta aldım çok gözlü olduğu için anne bebek çantası olarak kullanacağım. Anne bebek çantaları içime sinmedi. Kullanışlı geldi bana açıkçası.
bebek arabası olarak da GB Qbit + almayı düşünüyorum. Kabin boy olması ve kolay açılıp kapanıp az yer kaplaması nedeniyle. Fikir olması açısında paylaşıyorum.

Eklentiler

• AB9A4196-E2E0-48C7-8A1D-FDF8B6D225C2.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 73
  • F7DE695C-4766-4B2D-BC3A-34BA1895B61D.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…