2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bişey sorucam kararsız kaldım.eşim aktif çalışma hayatı olan birisi.virğsten dolayı odaları tualet banyo besteyi ayırdık.neyse bu pazar yakın arkadaşıma bi foto çekimi yaptırmak istyrum .tabi eşim de olacak 3-5 poz bişey çok değil zaten onunla yan yana maskesiz 1-2 poz çektirsem bişey olur mu acaba

Eşin test yaptırıyor mu düzenli olarak. Sıkıntı olmaz bir iki dakikadan

idrar yolu enfeksiyonunu fark etmedin mi cnm bi sancı ağrı vs bişey olmadı mı, eğer öyleyse bende de vardır belki ama hastaneye gitmiyorm ki korkudan

Merhabalar
Bugün çok keyifliyim çünkü kızım annesine Harika pozlar verdi suratını çok tatlı gösterdi maşallah hiç beklemiyordum burada ultrason sık yapılmadığı için anan yeni kliniğe geçince eski ayrıntılı ultrason raporumu göndermemişlerdi o yüzden yüzeysel bir ayrıntılı da burada baktılar 935 gr olmuş

Her gün muz yiyorum ama magnezyum eksikliğim var mı acaba

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?
ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım. eğer gün içinde ayaktaysam, yürüyüş filan yaparsam daha sık geliyor tuvaletim 1-20 dakikada bir gitme ihtiyacı duyuyorum. ama evde oturuyor ve ya uzanıyorsam sanırım 40 dakikada bir filan giidiyorumdur. gece de genelde 2 kere uyanıyorum, herhalde 3-4 saatte bire denk geliyor. yatmadan fazla su içmemeye dikkat ediyorum ama uykum bölünmesin diye

Kizlar gebe okulu vs hakkında araştırma yaptınız mı?bilginiz var mı?
Ben gittiğim hastanenin gebelik okulunu gördüm ama şehir hastanesine gittiğim için uzak bana o yüzden kayıt olmadım ama hastanenin sitesinde gebelik okuluyla ilgili videolar var hamilelik aşamasından doğum sonrası na kadar

idrar yolu enfeksiyonunu fark etmedin mi cnm bi sancı ağrı vs bişey olmadı mı, eğer öyleyse bende de vardır belki ama hastaneye gitmiyorm ki korkudan
Sağlık ocaginda da bakiyorlar idrara. Şüphen varsa hemen git bence enfeksiyon ilerlemeden varsa. Bende de vajinada ağrı vardı, kendi doktorum bakmadı sağlık ocaginda idrar verdim

Canim muzu ben de düzenli tüketiyorum ama magnezyum takviyesi de verdi doktorum ve çok rahatlattı beni. Mutlaka doktorunla görüş bunu
Merhaba mg başlamadan önce ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz?

Bende gece uyurken şiddetli ayak hatta baldır krampı yaşıyorum. Haftaya salı randuvm var gittiğimde söyleyeceğim. Mg yazar bana belki de diye düşünüyorum.

Canim bi kaç defa uykuda bacak krampi yaşamıştım ben de ve kalcamdan bacağa inen ciddi ağrılarım vardı. Magnezyumdan beri hiç uykuda kramp yaşamadım, diğer ağrılarım da ciddi derecede azaldı. Mutlaka paylaş doktorunla. Benim doktorum kontrolü bekledim, whatsapptan yazmadım diye kızmıştı bile bana

bende de vardı dün ters hareket yaptığımı düşünmüştüm. Akşam dinlenince azalmış biraz.
Ben de 3 gün çektim bugün biraz daha rahatlamış Elhamdülillah
Canim muzu ben de düzenli tüketiyorum ama magnezyum takviyesi de verdi doktorum ve çok rahatlattı beni. Mutlaka doktorunla görüş bunu
1 hafta sonra kontrolüm var bi danışayım. Doktorum da erkek bu ay kadın doktora geçmeyi düşünüyorum normal doğum olursa hayırlısıyla erkek de rahat olamam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…