2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eğer doktorundan memnunsan erkek yada kadın olması, değiştirmek için sebep olmasın canım. Gebelikte doktorun cinsiyetinden ziyade ilgisi alakası çok önemli. Doğum normal ve tabii bi süreç ve onlar bu işin uzmanı. Senin özel bölgeler diye nitelendirdigin her şey onların işi. Farklı bi memnuniyetsizligin varsa bilemem tabi ama benim görüşüm naçizane, bu yönde

Kızlar 21+6da detaylı ultrasonda bebeğim 640gr 32cmdi sizlerin nasıldı bu haftalarda , doktorum biraz önden gidiyor iri bir bebek olabilir dedi bende normal doğum istiyorum inşallah engel olmaz bu durum bu arada 74 kiloyla hamile kaldım suan 75 kiloyum göbeğimde cok belli değil dar giymedikce belli bile olmuyor hamile oldugum . Sizlerde kilo nasıl gidiyor kaç kilo aldınız

Canim ben çiglide behiye seda die bir doktora gidiyordum çok memnundum. Ama şuan ona randevu alamıyorum. Randevusunda gidilmiyor. Çınarlı hastanede devam edeceğim mecburen 100 tl muayene ücreti.
Sen en kötü doktorlardan birine denk gelmişsin gerçekten berbat bi doktor Allah düşürmesin kardeşim doğum yaparken o doktor nöbetciymis mahvetti kızı bende geçen gün ebru hanım die birine aldım hiç girmeseydim daha iyiydi çok ilgisiz suratsız bir doktordu oda

Sağlık ocaginda da bakiyorlar idrara. Şüphen varsa hemen git bence enfeksiyon ilerlemeden varsa. Bende de vajinada ağrı vardı, kendi doktorum bakmadı sağlık ocaginda idrar verdim
hiç bir şüphem yok 2 ay önce bakmıştk bişey çıkmadı, o zmn da şüphem yoktu ztn, ama ağrı sancı olmadan da enfeksiyon geçiriliyorsa aslında ayda 1 baktırmak lazım

Kızlar Dr. Brown's un antikolik biberon hakkında bilgisi olan var mı bi kaç arkadaşım onu önerdi ama çok pahalıymış ya değer mi bilemedim.

Gecmis olsun, çok yüksek şeker yoktur sizde, ama temkinli olmakta fayda var. Her gün yürüyüş 30 dk lik ve sıkı diyet yapmıştım ben. Her öğün öncesi ve sonrası parmağımdan kan alıp şeker ölçüyordum. Diyet ile düşmüştü

Ben de 68 ile basladim 66 ya düştüm ilk mide bulantıları zamaninda. Şu an 75 geliyorum. Kilo almamayi nasıl başardın? Bu arada benim göbeğim acayip büyük 8 aylik hamile gibiyim. 22 haftalik şu an.

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?
Bende cıktı. Aclık 115 ama çok değil yine de takip istedi cihaz aldım gece gündüz ölçüyorum, diyet yapıyorum. Aclık 110 civarı tokluk 150 çıkıyor

Son düzenleme:
Evet çok yüksek değil açlık 95 değil 115 miş ama o da çok yüksek değil. Ben ilk anda biraz panik yaptım. Şimdi kendime geldim rahatça diyetimi yapıyorum

Dün doktora bende sordum hem magnezyum önerdi hem de yatmadan önce magnezyum tuzu ile banyo yapmamı önerdi

Tesettürlü hanımlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz. Bugün lcw defacto ya baktım hiçbişey bulamadım. Bana bi öneri verin hayrınıza

Tesettürlü hanımlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz. Bugün lcw defacto ya baktım hiçbişey bulamadım. Bana bi öneri verin hayrınıza
Bende bulamıyorum maalesef. Lcw dan bi elbise aldım geçen gün keşke yaz başında gelseydi de alsaydım dedim ama havalar soğuyor artık giyilmez. Normalde de salaş şeyler giyerdim olanlarla idare edecem artık yada evden çıkmayacam hiç

Canim ben normalde de geniş gömlekler giyerdim hâlâ onları giyiyorum rahatça. Aldığım elbiseleri de göğüs altından bollasan modellerden tercih ediyorum doğumdan sonra da kullanabileceğim şeyler

Kızlar ben bebeğe oda yaparken yatak olarak Montessori yataklardan tercih edicem. Şimdi öncelikli olarak hızlıca bi gardrop almam lazım. Öyle yüksek fiyatlar da vermek istemiyorum. Uygun fiyatlı(1000 TL altında) tavsiyeleriniz var mı bu konuda

Ya aynen evden çıkasım yok inan bol kıyafet bakayım en iyisi şimdilik idare ettim ama artık olmuyor bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…