2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar bu arada doktorum bana 2. doz tetanozu yaptırmadı.
çok abartıyorlar ikiye gerek yok. ararlarsa doktorum yaptırmıyor de beni arasınlar diye atar yaptı

şeker için de pazartesi kan vereceğim onun sonucuna göre değerlendirecekmişiz.

ben sık idrara çıkmıyorum ama ben çok az su içiyorum ya onunla ilgili sanırım. max 2 litre gün boyu.

Tesettürlü hanımlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz. Bugün lcw defacto ya baktım hiçbişey bulamadım. Bana bi öneri verin hayrınıza
Çok dışarı cikmadigim için çok kiyafet ihtiyacım olmadıtuniklerim zaten geniş...LCW dan bir hamile pantolonu aldım onla idare ediyorumama lcw, Trendyol, Sefamerve internetten alışveriş için uygun...

Kizlar bebeğimin hareketlerini kaç gündür çok guzel hissediyordum ama bugün neredeyse hiç hissetmedim... Normal mi...sırt ustu uzandigimda zar zor hissettim diyebilirim

Çok dışarı cikmadigim için çok kiyafet ihtiyacım olmadıtuniklerim zaten geniş...LCW dan bir hamile pantolonu aldım onla idare ediyorumama lcw, Trendyol, Sefamerve internetten alışveriş için uygun...
bende lcwden kazak ve sweet aldm bütün kışı onlarla geçircem sanırım hamile taytım var bide döndürüp döndürüp giyiyorm

kızlar bu anne yanı yatağı var ya yatağın içine konulan bide reflu yatağı var ben anlamıyorum bunlar ne işe yarıyor bir sürü şeyler çıkartıyorlar ya zaten yatağımıza bitişik beşik aldık bunları da almak gerekiyor mu ben anlayamadım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz

Reflü yatağı bebeğin kusma sonu azaltma ya da kusarsa boğulmaması için üretilen eğimli bir yatak.

Ben aldım reflü yatağı. Oturma odasında uykuya dalsa ona yatırırım.
Yatak odasında uykuya dalarsa anne yanına yatırırım diye düşündüm.
Bi yere giderken de reflü yatağı götürülebilir. Küçk bişey zaten.

beşik haricinde hem reflu yatağı hemde anne yanı yatağı aldınız mı ne güzel bende alayım madem demek ki ihtiyaç bende ana kucağı puset beşik bir sürü şey var diyorm ama ana kucağında fln çok tutmayın diolar 3 aydan önce mantıklı olablir almak

Ben kendimi rahat hissedemiyorum her şeyi soramıyorum açıkçası. Bu zamana kadar hep kadın doktorlara gittim ilgi alakayı beğenmediğim için değiştirdim. Bu hoca baya bilgili ama hiç erkek doktora muayene deneyimim olmadı tercih etmek istemedim.

Ben beşik almadım. Sadece anne yanı ve reflü yatağı düşünüyorum. Refiü yatağını aldım. Anne yanı da chicconunkine karar verdim. Onu alacağım inş. Yer sıkıntım var. 6 7 ay anne yanında yatabiliyormuş bebekler. Sonrası Allah kerim Bi formül bulacağım.

Ana kucağı da fisher price in 2 yaşa kadar kullanılanı var. Ondan almaya karar verdim. Diğerleri 5 6 aylık olunca kullanılmıyor.

Amacı zaten siz iş yaparken bebeğin biraz da olsa oyalanması. Şanslıysanız bebeğin onda uyuyakalması.

Ben kadın doğumda özellikle erkek tercih ediyorum. Bence onların yaklaşımı daha kibar, anlayışlı ve saygılı oluyor. Tabi bana göre

çok teşekkür ederim bilgiler için bende anakucağı ya fourmoms 2. el alıcam, yada babyjörn sıfırını alıcam aynı fiyatlara denk geliyor sadece karar veremedim

Bende bitane beşik alacam her yere rahatlıkla götürebileceğim şekilde. Park beşik alacam ayrıca bulunduğum yerde 2 sene duracaz onu kullanırım mobilyayı gidince inşallah. Reflü yatağı da alacam nasipse.
O kadar çok alacağım şey var ki hangisini önce alsam şaşırdım

çok teşekkür ederim bilgiler için bende anakucağı ya fourmoms 2. el alıcam, yada babyjörn sıfırını alıcam aynı fiyatlara denk geliyor sadece karar veremedim

Kesinlikle 2.ele karşı olumlu olsun tavrınız. Bazıları burun kıvırıyor. Bana çok gereksiz geliyor. Örneğin ben de anne yanı beşiği 2.el alacağım. Sıfır chicco yatak 1.500 lira civarında. Tertemiz 2.eller var 500 600 TL. Zaten kullanacağı 5 6 ay. Aradaki bin liraya organik gıda alır bebeğimi daha iyi beslerim bu benim fikrim tabi.

Oyy kuzum. Ben başladım çok şükür. Listemi bitirmek üzereyim. Büyük şeyler kaldı geriye. Anakucağı anne yanı yatak bebek arabası. Ivır zıvır çıkardım şükür aradan

Oyy kuzum. Ben başladım çok şükür. Listemi bitirmek üzereyim. Büyük şeyler kaldı geriye. Anakucağı anne yanı yatak bebek arabası. Ivır zıvır çıkardım şükür aradan
Alacaklarım hazır aslında araştırmam bitti en azından direk alacam nasipse hayırlısıyla kullandığımız günler de gelir inşallah

Kizlar bebeğimin hareketlerini kaç gündür çok guzel hissediyordum ama bugün neredeyse hiç hissetmedim... Normal mi...sırt ustu uzandigimda zar zor hissettim diyebilirim
Son günlerde kendini yorduysan, sinir stres yaşadıysan olabiliyormuş. Ben geçen hafta iki gün yordum kendimi ve ertesi gün hiç hissedemedim bebeği. O durum 2 gün sürünce endişeyle doktora gittim, hemşirenin ilk sorduğu bu günlerde kendinizi yordunuz mu oldu :) sonrasında eski hareketli haline döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…