2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de 68 ile basladim 66 ya düştüm ilk mide bulantıları zamaninda. Şu an 75 geliyorum. Kilo almamayi nasıl başardın? Bu arada benim göbeğim acayip büyük 8 aylik hamile gibiyim. 22 haftalik şu an.
Canım kusma oldu ilk zamanlar yiyemedim kilom aynı kaldı hatta bir iki kilo verdim sonra 2 kilo tekrar aldım

Kızlar babynest alacağım ama reflü yatağıyla birlikte mi alayım yoksa sade mi alayım bilemedim bir de sizler neler alacaksınız

Gören cevaplarsa çok sevinirim tiroid ilacımı içip içmediğimi hatırlamıyorum içtiysem çok doz olmasın diye içmeye çekiniyorum bir gün atlasam bebeğe zararı olur mu? Hamile değilken atladığım oluyordu ama bebek açısından emin olamadım

Kesinlikle tertemiz ikinci eller var. Ben bazı kıyafetleri bile dolap uygulamasından aldım ikinci el. Yazık günah gibi geliyor verilen para, 2-3 kere giyeceği şeyler için

çok teşekkür ederim bilgiler için bende anakucağı ya fourmoms 2. el alıcam, yada babyjörn sıfırını alıcam aynı fiyatlara denk geliyor sadece karar veremedim
Günaydınlar
Hamile kalmadan önce hep aklımda 4moms. Kesinlikle istiyorum eşimde tamm diyor sonra kıyamıyorum o kadar para vermeye.letgo dan 2. El bakim diyorum,ilk çocuğum 2. El mi alalım diyorum vicdan yapıyorum. Sıfır alıp satarız diyoruz . Bir kararsız kaldım
Babyjörnlerde çok iyi ama çok renksiz oyuncaksız sanki bebek onda sıkılır gibi geliyor

Kesinlikle katılıyorum. Şu zamana kadar bebek arabasını sıfır aldım o da ilk çocuk diye. Hem uzun süreli kullanılıyor hem de ikinci çocuk da kullanır diye. Kanguru 2. El aldım. Şimdi anne yanı ve park yatağı da öyle alacağım. Devir sürdürülebilir hayat devri hem de ekonomi

Ben de hamileliğimde subakut tiroidit geçirdim ve sonrasında euthyrox içmeye başladım yaklaşık 1.5 aydır. Bir kere içmeyi ben de unuttum ama bir günden bir şey olacağını sanmam zaten hemen oynayan bir değer değil yarın içersin ben öyle yapmıştım.

Kizlar bebeğimin hareketlerini kaç gündür çok guzel hissediyordum ama bugün neredeyse hiç hissetmedim... Normal mi...sırt ustu uzandigimda zar zor hissettim diyebilirim
Kuzum zar zor da olsa hissettiysen sorun yok bence

Kızlar şampuan bez falan aldınız mı aldıysanız kaç paket hangi marka
Son ay almayı düşünüyorum. Mustelanın bebek bakım setini alacam şampuan, yağı, kremi fln içinde. Bez olarakta başlangıç için prima yeni doğan diye düşünüyorum.
Tecrübeli anneler fikir verirse bize daha iyi olur tabi

Kesinlikle tertemiz ikinci eller var. Ben bazı kıyafetleri bile dolap uygulamasından aldım ikinci el. Yazık günah gibi geliyor verilen para, 2-3 kere giyeceği şeyler için

Ben de öyle yaptım canım inan ki. Carters h&m aldım. Sitesinde çok pahalı. Bir sürü giyilmemiş sıfır ürün aldım 2.el fiyatına.

Kuzum primayı araştırdım. İçinde petrol türevi ürün varmış.
Ben deneme amaçlı ni paket sleppy aldım. Sleepy içerik olarak tertemiz.

Sevgili Ocak anneleri merhaba:) şubat annesi olarak memur olan annelere bir sorum olacaktı. 24-32 arası idari izin zorunlu mu isteğe mi bağlı?
Kim açısından sorduğunuzda bağlı aslındamesela ise gitsek iş yerinin gl
Kızlar şampuan bez falan aldınız mı aldıysanız kaç paket hangi marka
Ben onları Aralık ayına bıraktım... Şampuan da mustela aklımda... Arastirmadim sadece duyum üzerine... Bez de Prima aklımda...

Kizlar ana kucağı alan var mı? Birisi sanırım fisher price almıştı... Banada otomatik sallanan, bebeğin dönmeye başladığında düşme tehlikesi olmayan, konforlu ana kucağı bilgisi lazım

Ben de mustelayı set olarak almak istyrum çok güzelmiş yalnız böle fırça törpü gibi şeyler almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…