2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar ana kucağı alan var mı? Birisi sanırım fisher price almıştı... Banada otomatik sallanan, bebeğin dönmeye başladığında düşme tehlikesi olmayan, konforlu ana kucağı bilgisi lazım

Bütçenizi aşmazsa joie bakmıştım ben. Sonra bu kadar fiyata 5 6 ay kullanmak mantıklı mı dedim vazgeçtim. Bi bakın isterseniz

Ben de mustelayı set olarak almak istyrum çok güzelmiş yalnız böle fırça törpü gibi şeyler almak istemiyorum

Bn sadece tırnak makası ve saç tarağı aldım. Diğerleri gereksiz geliyo bana da. Minicik bebeğin tırnağına törpüleme mi yapıcam hayatta durmaz bence

Sleepy alayım bende o zaman Teşekkürler
Hayır tabi ki kullanmıyoruz.Tutma yeri genis nornal tirnak makasi yeterli.Ben tarak ta kullanmadım saç derisine zarar verir diye hiç konak olmadı kepek te olmadı.Nemlemdirici kullanmadım nadiren gazı olursa zeytinyağı ile masaj yaptım karnına.Bebek bezinde de sleepy ve minies kullandim.Primaya göre çok daha steril ürünler.Bebek bezini erken almayın.

Bende mustelanın setini alacağım.
Aventin ikili cam biberonu.
Prima premium care ı arkadaşlarım çok önerdi. Deneme amaçlı Bir paket aldık. Her çocukta farklımoluyor çünkü,alerji fln yapabiliyor.

Şuan resmen görmemişin oğlu olmuş modundayım dediğiniz gibi normal tırnak makası da olur aslında. Hayırlısı Teşekkürler

Bende anlamadım o törpü işini tecrübeli anneler kullanılıyor mu gerçekten????
bana yakın arkadaşım sırf törpü kullandığını söylemişti. tırnakları kağıt gibi olduğu için kesmek çok zor oluyor ama törpü ile daha rahat kısaltılıyor demişti

bana yakın arkadaşım sırf törpü kullandığını söylemişti. tırnakları kağıt gibi olduğu için kesmek çok zor oluyor ama törpü ile daha rahat kısaltılıyor demişti
Bana da öyle denmişti şimdi kafam karıştı tekrar ben yine de full set alayım da bebekten bebeğe ve tabi ki annenin tecrübe durumuna göre değişiyor sanırım bu durum

ben tesettürlü değilim yine de hiçbir şey bulamadım
bir tane adam akıllı pantolonum yok.
beli rahat bir eşofmanım var sürekli onu giyiyorum
Giyim firmaları çok boş bırakmış hamile kıyafetleri. Ben doğurduktan sonra güzel şeyler üretirlerse hepsini sileceğim

Bana da öyle denmişti şimdi kafam karıştı tekrar ben yine de full set alayım da bebekten bebeğe ve tabi ki annenin tecrübe durumuna göre değişiyor sanırım bu durum
İlk bebek olunca herşeyi alasın geliyor çok haklısın bende oğlumda sanki kullanılacakmış gibi herşeyi doldurmuş tum eve.. Set almıştım sette tırnak makası dışında kullandığım olmadı. Tecrübe ettikçe gereksizleri zaten elersin ikincide daha rahatım neyi ne zaman ne şekil kullanacağım biliyorum ilkinde çok şaşkındım bilmiyordum.. Bu da annneliğin ilk sınavı işte

Haklısın canım. O kadar kitap okuyup video izliyorum ama bebek doğunca öğreneceğim her şeyi. O hayatı öğrenecek ben anneliği, insallah

Selam kızlarHerkes yavaştan başlamış alışverişlere. Ben de 10 lü ve 5 li hastane çıkışı sipariş ettim inşallah iyi çıkar. Göğüs ucu kremi göğüs pedi ve dependkilot da aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20201002-135555.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20201002-135548.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 64
Buarada 9 ekim bim e anne ve bebek ürünleri geliyormuş haberiniz olsun Ben gidip bakacağım şahsen lohusa pijama vs baya uygun kalitesine de yakından bakmış olurum

Eklentiler

• Screenshot_20201002-135800.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20201002-135744.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 61
Buarada 9 ekim bim e anne ve bebek ürünleri geliyormuş haberiniz olsun Ben gidip bakacağım şahsen lohusa pijama vs baya uygun kalitesine de yakından bakmış olurum
Ben de gidip bakacağım bunlara canım yorgan, küvet falan iyiyse alayım diyorum inşallah

Kızlar eşleri ve kendileri korona geçirenler vardı, 15 gün sonunda aynı yatakta yatmaya başladınız mı bi süre daha ayrı mı yattınız naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…