2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de Bim'den reflü yatağını alayım diyorum yetişebilirsem; ama sizce kalitesi iyi olur mu, daha önce Bim'den anne-bebek ürünü alıp memnun kalan var mı? Orada 50 lira olacak fiyatı; ama internette güzel yorumları olan 60 küsür liraya reflü yatakları da gördüm, eğer çok kalite farkı olacaksa hiç uğraşmayıp internetten alırım yani.

Bir de hanımlar ben geçenlerde E-bebek mağazasına gittim öyle genel bir bakmaya; ama tabi tam daha kışlıklar gelmediği için almadım bir şey. Oradaki çalışan bir hanım geçen yıl kasım sonu aralık başı gibi kıyafetlerde bir indirim olduğunu, bu yıl da öyle olabileceğini söyledi. Benim gibi henüz kıyafet almayanlar varsa aklınızda bulunsun.

Tesettürlü hanımlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz. Bugün lcw defacto ya baktım hiçbişey bulamadım. Bana bi öneri verin hayrınıza
Şu ana kadar sadece lcwden bir hamile pantalonu aldım, o da bayağı rahat çıktı, normalde de biraz bol giyindiğimden tuniklerim falan hala oluyor, sadece hava soğudukça bir iki parça daha almam gerekecek, şimdi giydiklerim hep yazlık ya da mevsimlik çünkü. Bir de marka vermek sorun olur mu bilmiyorum; ama benim şu an giydiklerim Sarprive'nin beli lastikli pantalonları ve tuniği ve de HE-QA'nın tunikleri, genelde geniş kalıp çalışıyorlar, o yüzden bu dönemde rahat ettim ben.

Bende He-qa ürünlerini kullanıyorum bir de kadriye baştürk. Dediginiz gibi normalde de geniş çalıştıkları için iyi oldu

merhaba ocak anneleri. ben 4 şubatta doğum yapacak olarak görünüyorum son adet tarihine göre ama ocak olur diye tahmin ediyorum.
kamu personeliyim ve 24 hafta da izne ayrılacağım inş. idaremde hiç bu durum gerçekleşmemiş.
şimdi ben 23+7 de yani 24+0 da mı alacağım belgeyi. bu durumu yaşayan annemiz varsa anlatabilir mi süreci?

Merhaba.Doktorunuz size 24+0da 24 haftalık hamile olduğunuza dair bir durum bildirir rapor vericek. Siz de onu idarenize götürceksiniz mebbiste mazeret izni bölümünüze işleyecekler. 32.haftada da doğum izni alacaksanız onu da aynı şekilde işleyecekler.

Öğretmenmişsiniz gibi mebbis falan dedim ama sizin resmi işlemleriniz, izinleriniz vs. hangi sistem üzerinden oluyorsa orada yapacaklar bu işlemi

Bende öyle düşünüyorum 2. El çok güzel bebek odası takımları var bebek arabaları var üstelik pandemiden dolayı çok kullanılmıyor bebek arabası bile ve uyguna denk geliyor bende 2. El almayı istiyorum tek sıfır olarak baktığım şey babynest yuvarlak olanı onuda açılınca oyun minderi şeklinde kullanılabilirliği den dolayı istiyorum

valla sıfır alıp tekrar satıcam dedin mi yarı yarıya düşüyor fiyat evet bende cocuğuma 2. el almiyim diyorm ama sıfırda 3200₺ vermek saçma geliyor, babyjörnleri de pedegoglar öneryor heryere götüreblirsn rahat taşınıyor bilemedim bende çok kararsızm oyun halısı falan aldık onun oyuncağı var en kötü onda durur diye düşündüm napiyim artık

Sarpive nin tuniklerini giyiyorum onlar olmasa zaten çıplak kalmıştım sağol canım takip ettiğim markalar zaten dediğin gibi hava soğuğunca bir iki triko ile tamamlarız inşallah süreci

Bide bebek bu ne yapacağı belli olmaz belki onda rahat edemeyecek basacak çığlığı hiç yatıramadan elinde kalacak Vs.. Biraz daha hesaplısı olsa fena olmaz

Oğlumun bebeklik dolabını ikinci elden satamıyorum kaç kişi yazdı 450 tlye kadar düştüm hani ne bekliyorlar bedava vermemimi istiyorlar tertemiz çilek marka dolap sıfırlar 2000 TL aynı markanın. Alan yok kaldı öylece..

Herkesin hassas olduğu ürünler var o ürünler dışındakileri ikinci el almak mantıklı

İnsanlar 2. El olarak düşünürken hep daha ucuz olsun gözüyle bakıyorlar ne yazikki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…