Hiç korkma canım. Yaptıklarımı anlatayım. Odaları ayırdık hemen eşim salonda yattı 2 banyomuz var genel banyoyu o kullandı ebeveyni ben. Plastik tabak bardak kase çatal kaşık aldım, odasına bolca çöp poşeti bıraktım bir de karton koli yedikçe çöpleri ona koydu doldukça da kapısına bırakıodu eldivenle alıp kolonya da sıkıp kapı önüne koyuodum. Her gün ışıkların düğmelerine kolonya skıodm her geçişimde düğmelerin önünden. Fısfıslı bi şişe çok kolaylık sağlıo kolonya için. Bingo oksijen çamaşır suyu temin ettim normal çamaşır suları ağır gelir diye 2 günde bir her yeri onun odası ve banyosu hariç çamaşır suyuyla sildim.. Ona da tuvaleti her gün cifle dedim çamaşır suyu ağır gelir diye. Her gün cam kapı açık bıraktım eşime de salonun camını açtırttım temiz hava önemli çünkü. Her gün kahvaltıda mandalina portakal limon suyu sıktım verdim. Genelde çorba içiyordu benimki çünkü çok iştahsızdı. Kekik suyu kaynattım süzdüm verdim çok faydalıymış bir de sumak suyu aynı şekilde. İlacına ek d ve c vitamini takviyesi içti. Onlarda sorun yok ilaçla etkileşim yapmıo. Eşim bir haftada 7 kg vermişti, çok zor nefes alıyordu öksürük nöbetleri geçiriodu, kesik kesik zorla konuşuodu. ilacın 4. Gününde çok şükür toparladı kendini. Eşim sonra ikinciye pozitif çıktı biz bi 7 gün daha gönüllü karantinada ayrı odalarda kaldık. Çünkü bakanlığı aradğmzda ikinci karantina uygulanmıcak dendi biz yine de ayrı kalalım dedik. Artık 3.ye yaptırmadı test. Normal hayatımıza dönmeden evi bir güzel dezenfekte ettim. Her yeri çamaşır suyuyla sildim onun yattğı odayla banyosuna maske ve eldivenle girdim koltukları activex döktüğüm suyla sildim, masa sehpa her şeye önce kolonya sıktım sonra sildim. Yattığı yastıkları attım çünkü pamuk yastıklardı yıkayamazdım. Tüm kıyafetlerini 40 derecede yıkadım 60 da olurdu ama kurutmaya da attım ondan abartmadım. Salona kıyafet bırakmıştım bu arada ihtiyacı olabilcek her şeyi, kirlendikçe biriktirip yıkamaya ve kurutmaya atmasını söledim ben banyosuna hiç girmedim. Baya uzun ve detaylı oldu ama yardmcı olacağını sanıorm