2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
evet canım. dün gece birden ateşlendi gittik sonuç şimdi geldi. evde karantinadayız ikimizde bana test yapmıyorlar belirtim yok diye
çok geçmiş olsun canım benim, umarım en kısa sürede atlatırsınız.

Kizlar bir hafta önce babamı kaybettik... Babam ve kızım için dua edermisiniz...

Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun. Çok zor bilirim, ama senin içindeki mucizeye tutunman lazım. Bu arada her ne kadar çok yanında olamayız ama içindekileri yazdığında seni anlayacak arkadaşların da var burada aklının bir köşesinde olsun.

Ayy eline koluna saglik nasıl yaptin bunca şeyi. Allah korusun benim esime bulaşırsa annemlerin boş köy evine fln gider herhalde ya da ben çocukla evden giderim. Bunlarin hiçbirini yapamam gibi geliyor. Ama başa gelince çekiliyor çok da iyi anlıyorum seni, Allah kuvvetini veriyor. Bununla gecmis olsun

Erkek bebek sayısına yaklaşmış kız sayısıda. Cinsiyetini yeni öğrenenler veya değişenler mi var acaba ?
Erkek yılı diyorduk beraber gidiyoruz nerdeyse..

Erkek bebek sayısına yaklaşmış kız sayısıda. Cinsiyetini yeni öğrenenler veya değişenler mi var acaba ?
Erkek yılı diyorduk beraber gidiyoruz nerdeyse..
--ben de ona baktım değişiklikler var bence yeni işaretleyenler olmustur.

deniz ve mehtap canım başın sağolsun Allahtan gelen herseye boynumuz kıldan ince.. Allah rahmet eylesin.

Kizlar bir hafta önce babamı kaybettik... Babam ve kızım için dua edermisiniz...
cnm Rabbim yerinde dinlendirsin inşallah dualarım seninle ben 18 yaşımdayken babamı kaybettim üniversite sınavına girmeme 3 gün kalmıştı, aklıma o zamanlarım geldi herkes farklı şekilde sınanıyor ama ne olursa olsun hayat devam ediyor içinde ki mucizen için güçlü olmak zorundasın Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Ben kaybettiğimde 11 yaşındaydım. Yokluğunu her zerremle hissettim. Yaş kaç olursa olsun insanın bir yanı hep eksik kalıyor. Rabbim geride kalanlarımıza ömür versin

Zor oldu canım ama eşimi yalnız bırakamazdım ağırdı, zaten iyi günde kötü günde deyip evlenmedik mi. inşallah bununla bitmiştir amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…