- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.721
aynen ben de şüphe ettim, şöyle birkaç tane gözüme ilişti, yumoş peluş dediği nedir onu bilemedim. kışlık diyor bana sanki kalın göründü artık bir tane denemelik alıcam sanırım.Canım fazla ucuz görünüyor ama ya takımlara 50 TL demiş.50 liraya atlet alınmıyor artık.. Kaliteden şüphe ettim..Bir de kalın değil bunlar pamuklu da değil..Saten hepsi
Bu markanın peluş takımları var ama önü düğmeli değil emzirirken olmaz. Fiyatı ortalama kalitesi nasıl acaba. Yıkanınca çeker mi kibir de pijamaevi diye bir site buldum, pembeler havada uçuşuyor her türlü pijama var içine gömüldüm sitenin. Kışlık pijama arayan arkadaşlar bir bakın buraya. Ben siteye gömüldüm kazı yapıyorum. :)
Canım peluş dediği kaliteli marka değilse plastik esaslı malzemeden yumuşak doku yapıyorlar.Hiç girme.Sen pamuklu yünlü dokulara bak.Pierre Carden de 100-150 civarı pijamalar vardıaynen ben de şüphe ettim, şöyle birkaç tane gözüme ilişti, yumoş peluş dediği nedir onu bilemedim. kışlık diyor bana sanki kalın göründü artık bir tane denemelik alıcam sanırım.
Bulut Desenli Kadın Önden Düğmeli Yumoş Peluş Pijama Takımı
İthal Yumoş Welsoft Kumaş, Uyku Bandı Hediyeli,Peluş Kadın Pijama Takımı, Normal Rahat Kesim, Numune Bedeni : Swww.pijamaevi.com
Mavi Kalp DesenliKadın Önden Düğmeli Yumoş Peluş Pijama Takımı
İthal Yumoş Welsoft Kumaş, Uyku Bandı Hediyeli,Peluş Kadın Pijama Takımı, Normal Rahat Kesim, Numune Bedeni : Swww.pijamaevi.com
Mavi Yıldız Desenli Kadın Önden Düğmeli Yumoş Peluş Pijama Takımı
bu arada kız anası olarak gidip gidip mavilere bakmam da ilginç olsa gerek :)))
Mavi hoşmuş bi denemelik alırsın cnm çekme diz izi Vs yapmazsa fiyatına göre çok çok iyidir. Ama bilemedim. Pijamada her zaman kalite fiyatla orantılı oluyor. Bana denk gelenler hep öyle oldu.aynen ben de şüphe ettim, şöyle birkaç tane gözüme ilişti, yumoş peluş dediği nedir onu bilemedim. kışlık diyor bana sanki kalın göründü artık bir tane denemelik alıcam sanırım.
Aynen bende aldım azönce 80b oluyodu bana şimdi 85b kullanıyorum canım.Ama ben normal lotus aldım emzirme almadımPenti de sütyen günleri başlamış. Emzirme sütyeni almak istiyorum ama kendi normal bedenin 80c idi pentide şimdi o sütyenlerim olmuyor. Sizce nasıl seçebilirim beden acaba?Sanırım mağazada da denetmiyorlar pandemiden dolayı.
Hangi rengi beğeniyorsan onu al canımaynen ben de şüphe ettim, şöyle birkaç tane gözüme ilişti, yumoş peluş dediği nedir onu bilemedim. kışlık diyor bana sanki kalın göründü artık bir tane denemelik alıcam sanırım.
Bende atlet aldım çok güzel düğmeli ve dolgulu. Daha rahat olacağını düşünüyorum bakalımkızlar ben emzirme sütyeni almadım
emzirme atleti aldım 26 lira tanesi baya hoşuma gitti. şimdilik birkaç tane emzirme atleti alırım yaza doğru sütyenlere geçerim dedim .
Ben de hastanede çekim yaptırıp yaptrmama da kararsızım ama en kötü arkadaşımızn makinasını alır mutlaka foto çektiririm.evde fotograf cekimi yaparken de ceyizimden kalma cok guzel yakalari islemeli pembe gecelik sabahlik takimim var hic giymedigin onu giymeyi dusunuyorum ama fotografini cekmemisim onun. Oglumdan kalma cok az giydigim ekru dantel gupurlu gecelik ve pijama takimimda var onunlada kombin yapip fotograf cekiminde kullanabilirim. ama bu sefer butun gecelik ve pijamalari giycem lohusa donemindekendime pijama gecelik stogu yaptim.oglumda cok saskindim simdi tecrubeliyim giyinip giyinip oyle dolascam evde. kendim icin iyi hissetmek icin yeni yeni pijamalarimi giycem
yok kuzu benim de öyle kemiğe baskı yapıyor bazen zonk diye sıçrıyorum.İyi akşamlar kızlar , benim oğluşum cok hareketli özellikle aşağı doğru cok baskı yapıyor oraya vajinama doğru vuruyor sanki alt taraftan bi an acılıyomus gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?
Nasıl corona testi mi pozitif cıktı?eveeet kızlar eşim pozitif çıktı
Evet ayni bende de öyle baski genelde aşağıya dogru bazen de karnima dogru oluyor. Dr a sordugumda başı asagida poposu sağda yukarda demiştiİyi akşamlar kızlar , benim oğluşum cok hareketli özellikle aşağı doğru cok baskı yapıyor oraya vajinama doğru vuruyor sanki alt taraftan bi an acılıyomus gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun nerede su an evi ayırdınız mi?eveeet kızlar eşim pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?