2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım fazla ucuz görünüyor ama ya takımlara 50 TL demiş.50 liraya atlet alınmıyor artık.. Kaliteden şüphe ettim..Bir de kalın değil bunlar pamuklu da değil..Saten hepsi
aynen ben de şüphe ettim, şöyle birkaç tane gözüme ilişti, yumoş peluş dediği nedir onu bilemedim. kışlık diyor bana sanki kalın göründü artık bir tane denemelik alıcam sanırım.

bu arada kız anası olarak gidip gidip mavilere bakmam da ilginç olsa gerek :)))

Bu markanın peluş takımları var ama önü düğmeli değil emzirirken olmaz. Fiyatı ortalama kalitesi nasıl acaba. Yıkanınca çeker mi ki

Canım peluş dediği kaliteli marka değilse plastik esaslı malzemeden yumuşak doku yapıyorlar.Hiç girme.Sen pamuklu yünlü dokulara bak.Pierre Carden de 100-150 civarı pijamalar vardı

Mavi hoşmuş bi denemelik alırsın cnm çekme diz izi Vs yapmazsa fiyatına göre çok çok iyidir. Ama bilemedim. Pijamada her zaman kalite fiyatla orantılı oluyor. Bana denk gelenler hep öyle oldu.

Aynen bende aldım azönce 80b oluyodu bana şimdi 85b kullanıyorum canım.Ama ben normal lotus aldım emzirme almadım

kızlar ben emzirme sütyeni almadım
emzirme atleti aldım 26 lira tanesi baya hoşuma gitti. şimdilik birkaç tane emzirme atleti alırım yaza doğru sütyenlere geçerim dedim .

Hangi rengi beğeniyorsan onu al canım benimki de kız ama her şey mavi beyaz benim

kızlar ben emzirme sütyeni almadım
emzirme atleti aldım 26 lira tanesi baya hoşuma gitti. şimdilik birkaç tane emzirme atleti alırım yaza doğru sütyenlere geçerim dedim .
Bende atlet aldım çok güzel düğmeli ve dolgulu. Daha rahat olacağını düşünüyorum bakalım

Ben trendyoldan siyah inci markasının önden düğmeli takımlarından 3-4 tane aldım. Gayet uyguna almıştım 2-3 ay önce. Emzirirkn kolay olur diye düğmeli aldım hepsini. Bir bakın isterseniz kızlar.

bir tane emzirme sütyeni aldım kendi bedenimden 1 beden büyük aldım bir tane daha alırım diyorum. Bende 2 adet atlet alim diyorum ama karnımız hemen inmeyeceği için large beden xl fln mı alim bilemedim?
doğumdan çıkınca kaç aylık halimize döneriz kızlar? ( Kesin bir 5 kg gidiyor da normalde small_36 beden giyen biriyim. Şu an 58 kg oldum.)

Son düzenleme:
ben hic usumem o yuzden kalin falan bakmadim gecelik ve pijamalari. oncesinde de dogum sonrasi usume gelmisti o an corap battniye istemistim sonra usume gecince inanilmaz terlemistim .lohusaligim zamaninda da hep ter basti sicak basti bana annem pesimden kosturuyordu sabahlik giy ustune sirtina bisey al diye ben normal dogum beklentisi icinde oldugumdan kismetse 2 takim gecelik ve 1 takim pijama aldim. normal dogumda 1 gece kaliniyor. dogum oncesi hastane onlugu giydiriyorlar. dogumdan sonra gecelik giymistim ilk dogumumda bu seferde pijama goturcem gerekirse altini giymem. duruma gore bakicam. ertesi gunu foto cekimi yaptirmayacagim icin (evde yaptircam ben cekimi )hastanede gecelik takimim var taburcu olana kadar onu giyerim belki. aldiklarimida ekliyorum. cok uyguna aldim hepsini . kalitesi kumasida cok guzel ama kalin degiller. siyah pijamayla kirmizi lohusa taci takarim altina siyah pelus terlik . pembe takimin alti icinde oyshodan bu terlikleri aldim cok guzeller

Eklentiler

• 24DB9340-5B82-4A0C-839C-534C32E61A54.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 6596EF54-7F98-468E-8B45-8FBAFF370B83.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 61
  • D1FFF50A-AC0A-4082-BD27-8D2BA2E37764.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 517F43E4-F48E-456B-802F-4CC65A5E130A.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 58746F67-0D5F-4B12-8001-702A7F8DF231.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 71
evde fotograf cekimi yaparken de ceyizimden kalma cok guzel yakalari islemeli pembe gecelik sabahlik takimim var hic giymedigin onu giymeyi dusunuyorum ama fotografini cekmemisim onun. Oglumdan kalma cok az giydigim ekru dantel gupurlu gecelik ve pijama takimimda var onunlada kombin yapip fotograf cekiminde kullanabilirim. ama bu sefer butun gecelik ve pijamalari giycem lohusa doneminde kendime pijama gecelik stogu yaptim.oglumda cok saskindim simdi tecrubeliyim giyinip giyinip oyle dolascam evde. kendim icin iyi hissetmek icin yeni yeni pijamalarimi giycem

Ben de hastanede çekim yaptırıp yaptrmama da kararsızım ama en kötü arkadaşımızn makinasını alır mutlaka foto çektiririm.
Ama foto çekiminde hala ben ne giyeceğim oğluma hangi takımını giydirsem bikemedim
Kızlar siz ne giymeyi ve bebişe ne giydireceksiniz?
Bir takım mı olunmalı mı ?

bizim hastane paketinde var hem doğum hem bir gün sonrasında foto çekip albüm veriyorlar. (ama mesai saatleri içinde doğum olursa ya da küvez durumunun olmaması gerek)
ben eşimi bile doğuma yakın berbere göndereceğim

İyi akşamlar kızlar , benim oğluşum cok hareketli özellikle aşağı doğru cok baskı yapıyor oraya vajinama doğru vuruyor sanki alt taraftan bi an acılıyomus gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?

İyi akşamlar kızlar , benim oğluşum cok hareketli özellikle aşağı doğru cok baskı yapıyor oraya vajinama doğru vuruyor sanki alt taraftan bi an acılıyomus gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?
yok kuzu benim de öyle kemiğe baskı yapıyor bazen zonk diye sıçrıyorum.
diyorum doğum sancısı da böyle mi acaba

Evet ayni bende de öyle baski genelde aşağıya dogru bazen de karnima dogru oluyor. Dr a sordugumda başı asagida poposu sağda yukarda demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…