2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Üstünden geçmeyeceksin işte Bu sefer erkek nasılsa begenmiyosun bende yapmıyorum moduna giriyor
Ben eşim yaptıktan sonra Allah razı olsun diyorum popohluyorum üstünden de geçmiyorum güzel olmuş diyorum ki hevesi kırılmasın
Beğeniyor muyum hayır ama olsun bi o var onu da kaybedemem

arkadaşım eğer kurtma makinasını yüksek ısı da kullanırsan gerek kalmıyor ütüye demişti de o yüzdn, yani amaç kırışıklık gitsin değil mikroplar kırılsın ya o öyle dedi ama yine ütülersin demiş herkes o yzdn biraz daha erteleneblir gibi geldi hayatta en nefret ettiğim şey ütü yapmak ama mecburuz tabi bebişler için

Evet canım mikroplar ölüyor bütün havlar, kıl tüy falan da gidiyor. Ben de nefret ediyorum ütüden ama 6 aya kadar ütülerim sanırım. Sonrasında da kırışık şeyleri ütülerim bence

kırışıklık gitsin diye değil de bebeğin kıyafetlerini steril etmek amaçlı ütüye gerek kalmaz demişti arkadş ama yine de gerekli demiş herkes teşekkür ederim hepinize bilgilendirme için ben yine ütüye devam

Bend e 32. Haftadan sonra halıları gönderirim koltuklar perdeler yıkanır. Öncesinde oda oda sadeleşme yapacağım hem temizlik hem sadeleşme kullanmadıklarımı göndermek gibi. Temizlik bitince buzluğa yavaştan poğaça kurabiye börek Vs yapar atarım belli bir süre bişey yapamam evde çocukta var istediği zaman çıkarır veririm. Bazen çok tırsıyorum iki çocukla yetebilecekmiyim diye. Son rahat günlerim sanırım :)

Aynen öyle valla gebeliğin başından beri bizim evin temizliğini eşim yapıyor sağolsun. Bu konuda benden daha iyi olduğu için üstünden geçmiyorum zaten ama sürekli Allah razı olsun kocaaamm diye geziyorum evde hoşuna gidiyor Bugün 4-5 ay sonra ilk defa güzel bi temizlik yaptım şimdi belim sırtım pert, özlemişim temizlik yapmayı. Allah'ım sağlık ve kuvvet versin hepimize insallah

Amin amin inşallah

Arkadaşlar benim beş yaşında ikizlerim var ve bu şehirde tekim.Annem sadece doğuma gelecek.Bu yüzden en az iki ay yardımcı bir kadın almayı düşünüyorum.Hiç eve gün içinde yardımcı alan oldu mu?Fiyatlar ne durumda?Ya da ne kadar teklif etmek mantıklı olur.Bu arada sigorta yaptıracağız.En az asgari ücret diye düşündük eşimle.Ancak acaba az mı olur belirlediğim ücret bilemedim

Hahahaha haklısın canım

Kızlar selam
Günde 3 4 defa gece de olmak kaydıyla mesaneme dogru bir basinc bi ağrı hissediyorum ve bu ağrı hem asagi hem yukari mideme göğsüme kadar çıkıyor nefesim kesilecekmis gibi olup soğuk ter döküyorum 15 sn falan sürüyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Kizlar bir hafta önce babamı kaybettik... Babam ve kızım için dua edermisiniz...
Kizlar bir hafta önce babamı kaybettik... Babam ve kızım için dua edermisiniz...
basin sagolsun ne halde oldugunu tahmin edebiliyorum sana soylemedim moral bozmamak icin ama babami bu kasimda 1 sene olacak malesef ayni hastaliktan kaybettim. dua edicem babana ve en cok sana. Allah icine ferahlik versin insallah

ben kullaniyorum canim kesinlikle cok memnunum keske daha once alsaymisim. Arcelik marka kullaniyorum. hassas modda kullaninca cekme kuculme olmuyor. butun tozlari topluyor evet ve hersey yumusacik oluyor. tavsiye ederim

Benimde dün akşam dediğin gibi oldu canım devalı lavabodaydım tam çıkıyorum yine wc de geçti gecem oturuncada aşağıya baskılıyo bebek hareket ettikçe aşağısı zonkluyo gibi dedim herhalde plesanta iyice aşağımı indi ne acaba ama bugün iyiyim çok şükür

Son 1 saatte daha sıklaştı doktor kabizliktan olabilir ama nst ye girmem için hastaneye gitmemi söyledi

Ben evlenirken 3yıl önce ilk aldığım büyük ev aleti kurutma makinasıydı. Aşırı memnunum iyi ki var. Onsuz bir hayat düşünemiyorum Markası siemens benimkinin IQ800 8kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…