2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun inşallah bu risklerin hiçbiri olmaz. Dinlenmen mi gerekiyormuş ne dedi doktorun ?

dualarımız snnle cnm çok geçmiş olsn sağlıkla kucağına al bebeğini

kızlar ben alışveriş listesini bitirdim artık, çamaşırları yıkamaya başlayacağım, evde kurutma makinamız yok havalar da soğuyor anca kurutur ütüler katlarım ama kurutma makinasına takıldı aklım şimdi de aslında alsak çok büyük kolaylık ütüye de gerek kalmıyor, tozuda topluyormuş evde kullanan var mı önereceğiniz marka eşimle bi konuşayım diyorm bu durumu

Diyet yapan arkadaşlar kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Ben zayıflamış hissediyorum kendimi. Karnım küçülmüş gibi hissediyorum yada büyümüyor gibi ama bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Ödem gittiğinden midir acaba. Siz nasılsınız

Bu arada hala deli gibi hareket hissetmiyorum , hala minik minik hareketler çok sık degil ama normal mi ya canımı sıkıyor bu durum

Canım ben 5 senedir kullanıyorum.Memnunum yağmurlu havalarda kışın iyi oluyo ama biraz çekebiliyo,bence bebeğin çamaşırlarını kurutma makinasına atma canım zaten küçücükler bide çekerse falan havalar tam güzel giderken bence dışarda kurutmak en iyisi

Bu arada hala deli gibi hareket hissetmiyorum , hala minik minik hareketler çok sık degil ama normal mi ya canımı sıkıyor bu durum
Belki iç karnınız geniştir o yüzden hissetmiyorsunuzdur hareketleri.Benimki bi ara coşuyo bi bakıyorum otururken göbeğim bi o tarafa bi bu tarafa gidiyo sonra bi ara oluyo o yoğun hareketler gidiyo hafif hafif vuruyo

Bende bosch marka var canım. Yıkama ve kurutma ayrı ayrı. Ben çok memnunum. Direk alttan yıkananlsrı alıp üste dolduruyorum. Programa göre kendisi kurutuyor. Ama ütü gerekiyor yani. Kırışık önleyici programda atsam bile ben mutlaka ütü yapıyorum. Ama evin içinde eşyaları ser. Kurut. Tekrar topla derdi olmuyor. 2 saatte 3 çamaşır makinesi dolusu eşyayı kurutuyor. Bence zaman tasarrufu.

Belki iç karnınız geniştir o yüzden hissetmiyorsunuzdur hareketleri.Benimki bi ara coşuyo bi bakıyorum otururken göbeğim bi o tarafa bi bu tarafa gidiyo sonra bi ara oluyo o yoğun hareketler gidiyo hafif hafif vuruyo
Canım ondandır bundandır diyorum ama canım da sıkılıyor bu duruma . Hic hissetmiyor değilim ama hem az hem cok cılız hareketler

Biz hoover marka kurutma makinesi aldık bebek olcak diye, çok çok iyi markalara para bayılmak istemedik zaten beyaz eşya şans işi. Çok memnunuz iyi ki almışız diyoruz. Ama yine ütü yapıyorum ben kızımın kıyafetlerine. Onu illa yapmamız lazım.

nabersiniz kızlarr , biz annemle evimi şöyle bi dip köşe temizliğe başladık ben meyve molası verdim artık bi daha ki dip köşe için yardımcı birini cağırıcam camlar kapılar mutfak doğuma yakın temiz olsun siz son temizliği ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• D45FF77A-3AE0-4812-968B-E409041CD249.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 68

Ben de birini çağıracağım Allah nasip ederse. Şuanda da 25inde başlayıp hergün bir oda yapmayı planlıyorum. Kendini çok yorma bu arada. Benim ailem yanımda değil. Kendim yapıcam o yüzden ilk temizliği. İkincisini de erken doğum filan olmazsa hayırlısıyla Aralık başı ile ortası gibi yapıcam.

ben kullanıyorum canım bosch un ve hayatımda şu eve yaptığım en mantıklı yatırım kesinlikle :)

Valla 34 35te falan düşünüyorum ben daha da sonrasında yapamam sanırım, üstten artık eşim halleder.

1 hafta önce bitti benim temizliğim ama her yeri temizledim eşimle sağolsun. Bu şekilde temizliği bidahaki yaza düşünüyorum
Onun haricinde süpürme silme zaten 2-3 günde bir yapıyorum yeter

Annem süpürüyor ben siliyorum yinede belim kasıklarım ağrıyor valla , sanada kolay gelsin canım sende yorma kendini annemde uzak bana 1bucuk saat falan ama eşimle alıp geliyoruz bir kaç gün kalıyor sağolsun günlük temizliği ben kendim yapıyorum mecbur tekim uzaktayım

1 hafta önce bitti benim temizliğim ama her yeri temizledim eşimle sağolsun. Bu şekilde temizliği bidahaki yaza düşünüyorum
Onun haricinde süpürme silme zaten 2-3 günde bir yapıyorum yeter
Ne güzel eşin yardım ediyor benimki tamam yaparım diyor mesajlasırken eve gelince konusunu bile açmıyor zaten yapsa arkasından eminin üstünden gecmek zorunda kalırım ben inşallah doğuma yakın halıları koltukları yıkatacağım bakalım erken doğum falan olmazsa planlarım bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…